garshasbi-m
پسندها
202

ارسال های پروفایل آخرین فعالیت ارسال ها درباره

  • اينو ديدي؟
    اگه نديدي ببين يكم بخد..
    خانمتم اين ريختي ازت سواري ميگيره
    كه خانمتون بر شما سواره؟
    خب باشه مگه بده؟
    شكايتي داري؟
    اگه ناراضي بگو تا بگم طلاقت بده..
    شيطان بزرگ ب.....ته.
    ج....دته...
    ميگم زنت كتكت بزنه ها..
    والا..
    بهت حسوديم شد انقد خانمتو دوست داري..
    دعا مي كنم عشقتون پايدار باشه..
    بچه هاتونم سالم و سرزنده..
    سلام حاج آقا..
    احوال شما؟
    خوب هستين..خانم بچه ها خوبن؟
    شنيدم يه سه. چهارتايي بچه دارين.
    درسته؟
    آقا ايالواري هم بد درديه..
    خدا صبرتون بده مخصوصا با اون خانمتون..
    خدايي نكردا قصد دخالت ندارما..
    ولي خب خانمتون خيلي لوس..
    والا..
    بقيه شو خود بي ادبت مي دوني..
    سلام قسمت دوم تایپیک رو گذاشتم لطفا ببینید. (شکست ایران از مسلمانان)
    http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/225996-بهلول-در-نزد-خلیفه?p=2931746#post2931746
    سلام آقای؟؟گرشاسبی؟؟؟؟!!
    تو یکی از تاپیک ها نظراتتون رو دیدم،
    خیلی دوست دارم بیشتر با طرز فکرتون آشنا شم،
    افتخار میدین؟؟
    سلام دوست من برای جلسات حضوری به من بگید که دقیقا چه تاریخیهایی از ماه تهران تشریف دارین تا من هم با استادم هماهنگ کنم یه جایی هم دیگرو ببینیم:gol::gol::gol:
    http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/222934-امیدوارم-خوشت-بیاد...
    فرض کنید که ایران به انگیزه غنیمت به ثروتمند ترین کشور دنیا بخواد حمله کنه منظورم امریکاست به نظر شما چه اتفاقی میفته کشتی های ایران حتی به اقیانوس هند هم نمیرسن فکر کنم تونسته باشم مطلب رو درباره جنگ مسلمانان با ایران برسونم.
    ازتون میخوام که قسمت دومش رو هم بخونید استاد مطهری پاسخ شمارو داده در ضمن هیچ وقت نیروی شصت هزار نفری به انگیزه غنیمت به یک کشور 140 میلیون نفری حمله نمیکنه چون میدونه که تیکه بزرگش گوششه زمانی یه دشمن به انگیزه غنیمت حمله میکنه که براوردهای نظامی پیروزی اونو تضمین کنن مثل ابر قدرتی مثل امریکا چون هم کمیت نیروهاش بیشتر از عراق بود و هم کیفیت سلاحهاش برای همین پیروزی رو حتمی میدونست و حمله کرد.
    به تایپیک من لطفا نظر بده (شکست ایرانیان از مسلمانان) و من بهت کتابهای استاد مطهری رو پیشنهاد میکنم دوست من...
    :gol::gol::gol:من برای شروع حقانیت اسلام رو انتخاب میکنم نظرت درباره جلسات حضوری چیه؟؟؟:gol::gol::gol:
    و قران رو هم از روی متنش نمیشه عمیقا درک کرد باید بری پیش کسی که تخصصش تفسیر قرانه مثلا ما نمیدونیم که فلان ایه کی و کجا و سر چه قضیه ای نازل شده اما مفسرین این اطلاعات رو در اختیار ما قرار میدن برای شزوع تفسیر البیان نوشته استاد خوئی رو بهت پیشنهاد میکنم . و همینطور سایتی رو بهت معرفی میکنم به نام (مرکز فرهنگی حوزه های قم)تو گوگل بزنی میاد که اونجا خیلی بهتر از من توضیح داده. در باره کتابهای تاریخ تا جایی که من از استادم شنیدم بعضی کتابها مورد اطمینان نیستند و باید با یه تاریخ شناس صحبت کنیم اگر مایلی یه جلسات گفتگویی رو ترتیب بدم که استادم هم حضور داشته باشه چون من به اندازه استادم مسلط نیستم :gol::gol::gol::gol:
    فرض کن که ما به یک جراح متخصص ماهی 10 میلیون حقوق بدیم به یه ابدارچی هم همینقدر خوب مساوات هست اما عدالت نیست چون اون پزشک سالها تلاش کرده و مقامش با ابدارچی قابل مقایسه نیست ....در مورد حضرت فاطمه (س) هم باید بگم که من شیعه هستم و ما شیعیان به غیر از کتاب قران احادیث اهل بیت هم برایمان ملاک است . سنی ها هستند که به اهل بیت و احادیثی که از اونها نقل شده اعتقادی ندارند پس شما که قران رو مطالعه میکنی اگر مایلی سری هم به کتب معتبر حدیث مثل بحار الانوار و یا نهج البلاغه بزن که تمام سخنهای اهل بیت و اتفاقاتی که افتاده پی ببری.مخصوصا خطبه 35 نهج البلاغه رو تاکید دارم بخونی که در مورد حکومت دینی و خصوصیتهاش صحبت کرده. در مورد اعجاز خطابه ایشون دو خطبه بسیار عمیق و معنا دار وجود داره که یکیش بدون حرف الف بیان شده ( یعنی در کلماتش الف وجود نداره )و یکیش بدون نقطه هست .
    گاهی می گویند : فلانی عادل است ، منظور این است که هیچگونه تفاوتی میان افراد قائل نمی شود . بنابراین ، عدل یعنی مساوات .؟؟؟
    این تعریف نیازمند به توضیح است . اگر مقصود این باشد که عدالت ایجاب می کند که هیچگونه استحقاقی رعایت نگردد و با همه چیز و همه کس به یک چشم نظر شود ، این عدالت عین ظلم است . عدالت با مساوات تفاوت دارد مثلا فرض کنید خانواده ای هستند که یک کودک 7 ساله دارند ، سر سفره مادر خانواده برای پدر که تمام روز کار کرده و سن زیادی دارد یک ظرف کامل غذا بدهد و برای کودک هم به اندازه پدر غذا بدهد و بگوید که عدالت را رعایت کردم. خوب طبیعی است که کودک نمی تواند غذا را بخورد چون جثه ضعیفی دارد . پس در اینجا معلوم میشود که عدالت با مساوات تفاوت دارد و در بحث پیامبر هم اینگونه است و عدالت یعنی هر کس به اندازه استحقاق خودش سهم ببرد پس نه فقط پیامبر بلکه همه ی افراد مسلمان باید به اندازه لیاقت خودشون و تلاشی که کردن سهم ببرن
    """دارد.؟.در پاسخ باید بگم که در حکومت دینی تمام مولفه های بالا خیلی بهتر و مفصلتر وجود دارد . به خاطر همین خواهان حکومت پیامبرم .چون در ان 10 سالی که پیامبر حکومت کردند معادلات حکومتی عوض شد و اگر ادامه پیدا میکرد نه تنها به اندازه قلمرو کوروش بلکه کل جهان قلمرو حکومت الهی و دینی میشد نه به خاطر اینکه زورش زیاد میشد بلکه به خاطر اینکه مردم با اغوش باز ان را میپذیرفتند
    دین در تمام زمینه های زنگی بشر برنامه داره برنامه برای رسیدن به تکامل .. انسان کامل.... :gol::gol::gol::gol::gol: ببخشید که پیامم تیکه تیکه شد اخه دستگاه بیشتر از 1000 کاراکترو نمیفرسته
    منتظرتم دوست من:smile:
    در بحث حاکم اگر بگیم پیامبر بهتر است یا پادشاه. اگر بگوییم که دین به درد حکومت نمی خورد. چرا؟؟؟؟ چون گستره دین در حد عبادت و دعاست و به غیر از معنویات و ارتباط با خدا و شب زنده داری و نماز و روزه مطلب دیگری ندارد. حکومت بی دینی یا سکولار بهتر است چون روابط عمومی خوب با مردم يا، خدمت به مردم، رابطه خوب انسان با خود و دیگران . پیشرفت علمی . بهداشت . قدرت علمی ، احترام به فکر و تفکر . حسن خلق . اداب معاشرت و .. در ان وجود """
    درباره جنگ خیبر هم داستان این بود که یهودیان در قلعه خود پنهان شده بودند و دروازه های قلعه رو بسته بودند که در اونجا حضرت علی به تنهایی دروازه رو باز میکنه "و از انجا به فاتح خیبر معروف میشه" و مسلمانها وارد قله میشن و قلعه بدون جنگ و خونریزی فتح میشه. در اسلام قانونی وجود داره که اگر سرزمینی بدون جنگ و خونریزی فتح بشه مسلمانان میتونن اموال حکومتی رو به غنیمت بگیرن . پیامبر هم تمامی اموال و زمینهای حکومتی رو بین مسلمانان پخش میکنن تا میرسن به زمین فدک. در اونجا که میخواستن تقسیم رو شروع کنند جبرائیل نازل میشود و به پیامبر از جانب خدا میفرماید که ای رسول این قطعه زمین رو به دخترت فاطمه (س) هدیه کن.... این از مباحث تاریخی.
    درباره جنگ بدر قضیه این بود که افراد مسلمان با پیامبر در حال استراحت بودند که ناگهان عده ای از کفار که از کاروان قریش بودند جنگ چریکی کردن و یه چند نفری رو بقتل رسونده و کمی هم از اموال مسلمونا رو برای زهر چشم غارت کردند . در اونجا مسلمانان پیش پیامبر امدند و جریان رو تعریف کردند و گفتند که ما باید چه کار کنیم پیامبر که فرمانده جنگی بود یکی از فنون جنگی به نام (مقابله به مثل) رو به افراد دستور دادند و داستان حمله مسلمانان به کاروان قریش پاسخی به عمل کفار بود.
    باسلام دوست من از این که منو قابل دونستی که باهام گفتگو کنی ممنونم. تو اسلام اصطلاحی وجود داره به نام شک مقدس . شک مقدس یعنی اگر به درستی مطلبی شک کردی تحقیق کنی و جوابتو بدست بیاری این جمله معروفه که شک پایه و اساس اطمینانه .خیلی خوبه که به خاطر پدر و مادرت به دینی گرایش نداری و صرفا به خاطر اینکه تو ایران ساکنی مسلمون نیستی چون انسان ازاده که اعتقاداتشو خودش انتخاب کنه و احدی اجازه تحمیل نظر به کسی نداره . اتفاقا ایمان افرادی مثل شما به دین یا مکتبی پس از تحقیق و جستجو پیش خدا خیلی مقامش بالاتره تا اون کسی که به زور پدر و مادر یا جامعه مسلمون شده چون خدا تو قران مینویسه (ایا کسانی که میدانند با کسانی که نمیدانند برابرند؟) :gol:
    سلام دوست عزیز
    منظورم من از خنگ عامیانه بود
    صفت هایی که شما استفاده کردی برازنده شون بوده
    در مورد ولایت پذیری هم درست می فرمایید
    ان شاء الله زمانش برسه بار دیگر معنی حقیق ولایت پذیری رو دنیا خواهد دید
    زمانش نزدیکه!
    موفق باشید دوست عزیز
    سلام، چقدر معذرت خواهی کردی تا بگی کارم غلطه.
    اولا سبز معنی اسلامی بودن یک کشور نیست، برو هند رو ببین.
    در ضمن ، انسان باید دقت کنه که یک عکس چه چیزی رو می خواد بیان کنه، نه اینکه هر برداشتی که دلش بخواد رو روی اون عکس بچسبونه
    این عکس یعنی *****ینگِ نادرست.
    زیاد هم خودت رو عزیت نکن.
    یه چیزه دیگه، وقتی تو تلویزیون رنگ پرچم رو به آبی تغییر داده بودن ، اصلا فهمیدی؟؟؟؟ مصلما می گی نه، راست و دروغش هم پایه خودت.
    دوست عزیز
    در مورد خنگی هم باید بگم که وقتی شما یه چیزی رو حق محض بدونی و دشمنی ها رو هم ببینی و دلایل رد رو ببینی(مردم کوفه حسین رو کشتند چون می گفتند که اگر ما این کار رو نکنیم یکی دیگه می کنه)
    (مردم زمانه ادعای ولایت پزیری رو داشتند اما موقع جان سپاری که می شد...)
    پی می بری که خنگ بودند که خنگ صفت خوبیه براشون
    موفق باشید
  • بارگذاری...
  • بارگذاری...
  • بارگذاری...
بالا