طرز تهیه:
1. تخم مرغ ها را قبل از شکستن برای چند دقیقه داخل آب ولرم قرار دهید، این کار سبب میشود که تخم مرغ ها بیشتر پف کنند.
2. سپس آنها را با شکر و نمک آنقدر بزنید که کاملا پف کند.
3. وانیل را در این مرحله اضافه کنید.
4. سپس آرد را کم کم به مخلوط اضافه کنید و به روش دورانی هم بزنید تا پف آن از بین نرود.
5. مخلوط را در سینی که ته آن را با کاغذ روغنی پوشانده اید به قطر یک سانتیمتر بریزید.
6. روی آن را به کمک یک پلد صاف کرده و سینی را چند بر محکم به زمین بزنید تا حباب های بزرگ داخل آن خارج شوند.
7. سپس سینی را در فری که قبلا با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم شده به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد.
1. تخم مرغ ها را قبل از شکستن برای چند دقیقه داخل آب ولرم قرار دهید، این کار سبب میشود که تخم مرغ ها بیشتر پف کنند.
2. سپس آنها را با شکر و نمک آنقدر بزنید که کاملا پف کند.
3. وانیل را در این مرحله اضافه کنید.
4. سپس آرد را کم کم به مخلوط اضافه کنید و به روش دورانی هم بزنید تا پف آن از بین نرود.
5. مخلوط را در سینی که ته آن را با کاغذ روغنی پوشانده اید به قطر یک سانتیمتر بریزید.
6. روی آن را به کمک یک پلد صاف کرده و سینی را چند بر محکم به زمین بزنید تا حباب های بزرگ داخل آن خارج شوند.
7. سپس سینی را در فری که قبلا با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم شده به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد.