سلام دوست عزیز
آیا عوامل تاثیر گذار در افزایش و یا کاهش پارامترهای زیر در ماست را میدونی؟آیا در این رابطه مقاله ای دارین؟کشت های اغازگر متفاوت چه تاثیری میتونه روی عوامل ذکر شده داشته باشه؟اگه جواب سوالات رو بلد باشین لطفا جوابها رو واسم بذارین.خیلی ممنون.موفق باشین
عوامل:پی اچ-اسیدیته-پروتئین-چربی-ماده خشک کل-ماده خشک بدن چربی-اب اندازی-ظرفیت نگهداری اب-استرپتوکوکوس-لاکتوباسیلوس-کپک و مخمر-کلی فرم-باکتری سرماگرا-استافیلوکوکوس ارئوس-بافت-رنگ و ظاهر-سفتی و قوام-اب اندازی قبل و بعد از قاشق زدن-احساس خامه ای بودن-پیوستگی-چسبندگی-عطر و طعم-میزان ترشی-احساس دهانی-پذیرش کلی
آیا عوامل تاثیر گذار در افزایش و یا کاهش پارامترهای زیر در ماست را میدونی؟آیا در این رابطه مقاله ای دارین؟کشت های اغازگر متفاوت چه تاثیری میتونه روی عوامل ذکر شده داشته باشه؟اگه جواب سوالات رو بلد باشین لطفا جوابها رو واسم بذارین.خیلی ممنون.موفق باشین
عوامل:پی اچ-اسیدیته-پروتئین-چربی-ماده خشک کل-ماده خشک بدن چربی-اب اندازی-ظرفیت نگهداری اب-استرپتوکوکوس-لاکتوباسیلوس-کپک و مخمر-کلی فرم-باکتری سرماگرا-استافیلوکوکوس ارئوس-بافت-رنگ و ظاهر-سفتی و قوام-اب اندازی قبل و بعد از قاشق زدن-احساس خامه ای بودن-پیوستگی-چسبندگی-عطر و طعم-میزان ترشی-احساس دهانی-پذیرش کلی