مقداري آرد نخودچي با مقداري گوشت (به تناسب دلخواه) مخلوط كرده و به آن مقداري تره خشك كه كاملا خورد و ريز شده باشند اضافه ميكنيد مي توانيد از سبزيجات ديگر هم استفاده كنيد كمي هم آب اضافه ميكني (تا حدي كه بتوان اين مخلوط را بصورت توپهاي گرد درآورد)
سپس درون يك عدد قابلامه مقداري پياز و تره خشك خورد شده (يا هر نوع سبزي كه دوست داشتين ) و روغن ريخته و سرخ ميكنيد و سپس به آن رب زده و گوجه و مقداري آب درون آن ميريزيد
در ادامه كوفته هايي كه از آن مخلوط آماده كرديد را درون اين قابلامه ريخته تا به مدت 15 دقيقه پخته شود سپس مي توانيد هم از آب غذا و هم از كوفته نوش جان كنيد يك غذاي خوشمزه اصفهاني