مسابقه *** هركي گفت اين چه گياهيه ...؟

* ziba *

عضو جدید
کاربر ممتاز
:w47: :crying2: افرین درسته کافور بید سوال بعد با شما

:cry: مرسی چشم :crying2:


کافور :

[h=2]کاربردها[/h]از کافور امروزه به عنوان نرم کننده نیترات سلولز، دافع حشرات، و مومیایی وهمچنین در آتش بازی و دارو سازی نیز استفاده می‌شود. در زنجیره غذایی مردم آسیا به عنوان چاشنی در شیرینی استفاده می‌شود. در باور مردم عامیانه مار و سایر خزندگان از بوی کافور می‌ترسند.
ابن سینا معتقد است اگر آن با سندل و گلاب مخلوط کنند و ببویند شهوت جنسی را قطع می‌کند و اگر آن را بنوشند این اثر بیشتر می‌شود درایران مردم عادی بر این باورند که کافور ماده ای بهشتی است که باعث می‌شود جانوران از اجساد دور بمانند، لذادر غسالخانه‌ها بعد از شستن جسد کافور را بین دوسنگ له کرده به روی اجساد می‌مالند.
در قرن ۱۸ از آن برای درمان هیجان زدگی استفاده می‌شد در گفتمان عامیانه ایران این تصور وجود دارد که از کافور بعنوان کاهش دهنده تمایلات جنسی در سربازخانه‌ها و پادگان‌ها استفاده می‌شود. در حالیکه تحقیقات انجام شده نشان می‌دهد که مصرف کافور در دوز پایین می‌تواند حتی باعث افزایش فعالیت جنسی گردد.
[h=2]سم‌شناسی[/h]کافور ماده‌ای سمی است. اثرات سمی کافور بعد از مصرف ۲ گرم ظاهر می‌شود و مقدار کشنده آن در بزرگسالان ۴ گرم و در کودکان ۱ گرم است. اثرات سمی این ماده عبارتست از: ناراحتی معده، ایجاد گاز معده و قولنج، تهوع و اسهال و استفراغ، اضطراب، هیجان‌زدگی، هذیان گویی، تشنجات صرع‌مانند و انقباض قلب.

Camphor Laurel
An ancient camphor tree (estimated to be over 1,000 years old) in Japan
Scientific classification
Kingdom:Plantae
(unranked):Angiosperms
(unranked):Magnoliids
Order:Laurales
Family:Lauraceae
Genus:Cinnamomum
Species:C. camphora
Binomial name
Cinnamomum camphora
(L.) Sieb.



منبع :

http://en.wikipedia.org/wiki/Cinnamomum_camphora

http://fa.wikipedia.org/wiki/کافور
 

حمید 88

کاربر فعال مهندسی کشاورزی ,
کاربر ممتاز
از خانواده Moraceae می‌باشد. این جنس 800 گونه از گیاهان خزان كننده وهمیشه سبز به شكل درخت، درختچه و بالارونده دارد. گونه بنجامین ، بومی هندوستان بوده و ارتفاع آن در طبیعت حدود 2 متر است. شاخه ها حالت آبشاری و برگ های آن به شكل بیضوی و نوك تیز می باشند .برگها هنگام جوانی سبز روشن هستند و به مرور به رنگ سبز تیره در می آیند.

مراقبت: فیكوس به نور كم تا متوسط، گرمای زیاد، خاك همیشه خیس ، رطوبت هوای 50 تا 70 درصد و خاك قلیایی احتیاج دارد.

کود: كود مورد نیاز این گیاه را می توان 3 گرم در لیتر، هر دو هفته یكبار، از اواخر زمستان تا مهر، مورد استفاده قرار داد. در هنگام زمستان هر گز نباید كود مصرف كرد.

خاک: خاك جنگلی یا مخلوطی از خاك برگ ، خاك معمولی و ماسه برای فیكوس مناسب است.

ازدیاد: فیكوس بنجامین را میتوان از اواسط بهار تا اوایل تابستان تكثیر كرد. البته این كار صبر و حوصله فراوان می خواهد. قلمه ای انتهایی ساقه را به طول 8 تا 10 سانتیمتر با قیچی باغبانی جدا كنید و در پودر هورمون ریشه زایی فرو ببرید و تك تك در گلدانی با قطر دهانه 6 سانتیمتر، حاوی كمپوست مخصوص بذر و قلمه قرار دهید و با كیسه پلاستیكی بپوشانید. این در صورتی است كه محیط خیلی خشك باشد. افتادن ناگهانی برگ، علامتی برای روبه نابودی رفتن یا و اشكالی در عمل تكثیر است. اگر ریشه دهی سالم و مناسب انجام شد، قلمه ها را در گلدانی با قطر دهانه 11 تا 13 سانتیمتر حاوی كمپوست گلدانی با پایه پیت بكارید.

عوارض و درمان: اگر مشاهده كردید برگهای فیكوس، رنگ پریده شدند و لكه های قهوه ای زیر برگها و روی ساقه وجوددارند، با یك حشره كش نفوذی لكه ها را خیس كنید تا هر دو هفته یك بار، گیاه را سمپاشی نمائید تا علایم برطرف گردد. لكه های پهن و آبكی وسیاه روی برگها نشانه بیماری قارچی روی فیكوس است. لكه های موجود را با آب و صابون خیس كنید. آبیاری زیاد از حد و باتلاقی شدن خاك، برگها را زرد كرده ومی ریزاند .تار عنكبوتی شدن سطح زیر برگها هم حاصل فعالیت كنه قرمز می باشد. با سمپاشی توسط كنه كش و یا حشره كش نفوذی ، علایم رابر طرف كنید هوای گرم و خشك محیط، می تواند باعث خشكی و شكنندگی برگها شود. اگر هم دیدید برگهای جدید ریز هستند، یا گلدان را بزرگتر كنید یا به تغذیه مصنوعی بپردازید.

منبع :http://isfahangol.com/product.asp?prodID=1048
 

حمید 88

کاربر فعال مهندسی کشاورزی ,
کاربر ممتاز
Delphinium delavayi دلفینیوم با تشکر از همه دوستان خواهش میکنم از اقای amin_rogh که سوال بعد را بفرمایند
Familyranunculaceae
Life cycleperennial
Flowersblue (June)
Size2-3'
Lightsun-part shade
Seed ripensmid-July
 

sayyad84

متخصص زبان Assembly
کاربر ممتاز
sayyad جان شما اگه ممکنه شما زحمت سوال رو بکشید خبری از دوستمون نشد
با سلام،
چشم! قصد دارم کاکتوس ها رو هم بازی بدم! بفرمایید:
(من این کاکتوس رو خیلی دوست دارم چون ظاهر فوق العاده ای داره، به خاطر همین ظاهرش هم شناساییش خیلی سخت نیست! امیدوارم شما هم بتونید!)
cacti00 (1).jpg
cacti00 (2).jpg
 

sayyad84

متخصص زبان Assembly
کاربر ممتاز
با سلام،
حدس می زدم! این کاکتوس فوق العاده Epithelantha نام داره و بومی آمریکای جنوبی و خصوصاً مکزیکه! تو ایران جزو کاکتوس های گرون و کمیاب به حساب میاد! پس باید به عکسش بسنده کرد!
اما عکس بعد یه گیاه جالب دیگه س که امیدوارم بتونید کشفش کنید:
plant003.jpg
 

* ziba *

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاکتوس اناناس پریما
Pima Pineapple Cactus
Coryphantha scheeri var. robustispina


چجوری به این نتیجه رسیدی صبا جون ؟ :surprised:

منظورت اینه ؟



 

Similar threads

بالا