مصادیق این جمله به نظرتون چیه؟؟

المینا

عضو جدید
[h=6]مصادیق این جمله به نظرتون چیه؟؟
لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم.
مثلا من یه نمونه اش رو بگم...وقتی جایی از بدن درد میکنه و برای درمانش قرصی مصرف میکنی واون قرص درد رو برطرف میکنه....من فکر میکنم اینکه قرص میتونه درد رو از بین ببره یه نوع قدرته و این قدرت بااجازه و اراده خدا وجود داره و عمل میکنه.
دلم میخواد مضامین دیگه اش رو پیدا کنم...لطفا کمک کنید...

[/h]
 

sabahat

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من این جمله از اون ذکرایی هست که آدم رو وصل میکنه.....

حس خودم اینه که یعنی ادم متوجه یه قدرتی می شه مافوق همه ی قدرتها.....

یه تلنگر که بیدارم میکنه و میگه کسی هست که دستش بالاتر از دستای دیگس....

در مجموع وقتی بهش فک می کنم قدرت رو در وجودم حس می کنم...

مثل فسیکفیکهم الله ....


المینای عزیز ممنونم.
 

oil boy 90

عضو جدید
کاربر ممتاز
مصادیق این جمله به نظرتون چیه؟؟
لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم.
مثلا من یه نمونه اش رو بگم...وقتی جایی از بدن درد میکنه و برای درمانش قرصی مصرف میکنی واون قرص درد رو برطرف میکنه....من فکر میکنم اینکه قرص میتونه درد رو از بین ببره یه نوع قدرته و این قدرت بااجازه و اراده خدا وجود داره و عمل میکنه.
دلم میخواد مضامین دیگه اش رو پیدا کنم...لطفا کمک کنید...

تمام قدرت و نیرو و حرکت و توان وهرکاری که فکرشو بکنی که ما انجام میدیم در واقع همه مربوط به خداست
 

m4material

مدیر تالار مهندسی مواد و متالورژی
مدیر تالار
سلام به همگي
ممنون از تاپيكتون
تو اسلام هميشه ما يه اصلي داريم، اونم اينه كه در تمام زمينه هاي زندگيمون،‌چه اجتماعي، سياسي،‌اقتصادي، فرهنگي و غيره ، هميشه ما مالك درجه دو هستيم، برخلاف اصول و مكاتب غربي! اين درجه دو بودن، يعني يه نيرو بالاتر از همه هست! وقتي خداوند مالك درجه يك باشه و به اين ايمان داشته باشيم،‌ديگه مسايل ما حل ميشه و خودمونو تحت اراده و امر يكي بالاتر ميدونيم!
اونوقت ديگه با از دست دادن نزديك ترين كسانمان دلگير نميشيم
يا تو مسايل اقتصاديمون همش گلايه نميكنيم و مال رو فقط براي خودمون جمع نميكنيم
ديگه تو مسايل سياسيمون خودمونو قدرت مطلق نميدونيم و قس الي هذا
به اميد روزي كه همگي ما، مسلمانان واقعي و راستين باشيم و اول از همه خودم

يا رب نظر تو برنگردد
برگشتن روزگار سهل است

ياحق
:gol:
 

saba jo00on

عضو جدید
کاربر ممتاز
بزرگترین امید موقع ناامیدی از دنیا و آدم هاش ؛ موقعی که فکر می کنی همه درها بسته شده ؛ تو اوج تنهایی و دل شکستن
اینجا است که بزرگترین امید کمکت می کنه ای خدای بزرگ ، ای خالق همه هستی ؛ من تنها و من دل شکسته ؛ من گرفتار؛ من ناامید ؛ من که همه درها به روم بسته شده ؛ .......... به امید تو سرپا می شوم و بایاد تو وبزرگی ومهربانی تو دلم قرص و مطمئن میشه خودت نگهدارم باش و کمکم کن
 

المینا

عضو جدید
به نظر من این جمله از اون ذکرایی هست که آدم رو وصل میکنه.....

حس خودم اینه که یعنی ادم متوجه یه قدرتی می شه مافوق همه ی قدرتها.....

یه تلنگر که بیدارم میکنه و میگه کسی هست که دستش بالاتر از دستای دیگس....

در مجموع وقتی بهش فک می کنم قدرت رو در وجودم حس می کنم...

مثل فسیکفیکهم الله ....


المینای عزیز ممنونم.
قدرت مافوق قدرتها....
میدونید درک واقعی این موضوع کمی سخته...
این که حس کنی هرچیزی که توی وجودته از کس دیگه است...وابسته به یکی دیگه است..در اراده یکی دیگه است....سخته...
فهمیدن اینکه توچقدر ذلیلی سخته...و باور اینکه ذلت تو عین عزته اگر تو بنده باشی سختتر...
این روزها دارم سعی میکنم باور هام رو درست کنم.....سخته ...خیلی دعام کنید.
 

mani24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چنانكه ذكر شریف «لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظیم» كه از گنجینه‌هاى آسمانی می‌باشد:«قال الله تعالى لنبیه صلى الله علیه و آله و سلم فی لیلة المعراج: اعطیتك كلمتین من خزائن عرشی لا حول و لا قوة الا بالله و لا منجا منك الا الیك(1) معناى بلند و فواید فراوانى دارد.امام باقر(سلام الله علیه) در تفسیر این ذكر فرمودند: آنجا كه قدرتى را به جا صرف كرده و خدا را اطاعت كرده‌اید، این قدرت بر اطاعت، از ناحیه خداست و آنجا كه معصیت نكرده‌اید، در حقیقت، عنایت الهى بین شما و آن معصیت حائل شده است. پس لا حول و لا قوة الا بالله العلى العظیم یعنى: لا حول لنا عن معصیة الله الا بعون الله و لا قوة لنا على طاعة الله الا بتوفیق الله عزوجل.(2)
گاهى انسان را به گناه دعوت مى‌كنند، اما مانعى در مسیرش پدید مى‌آید. او نمى‌داند راهى كه به آن دعوت شده است، راه گناه است و یا نمى‌داند چرا راه‌بندان شد، اما بعد مى‌فهمد او را به مجلس گناه دعوت كرده بودند و این راه‌بندان، همان حول الهى بود كه بین او و گناه حائل شد. این كه ما در نماز مى‌گوییم: «بحول الله و قوته اقوم و اقعد» به این معنا نیست كه فقط در حال نماز كه برمى‌خیزیم و می‌نشینیم، بقوة الله است؛ بلكه به این معناست كه همه حركات و سكنات ما، در نماز و در غیر نماز به قوت الهى است.پیامبر اكرم(صلى الله علیه و آله) این ذكر شریف را ذكر فرشتگان حامل عرش معرفى كرده است: تسبیح حملة العرش(3) و در برخى روایات تفسیرى آمده است كه فرشتگان حامل عرش نیز كه ذات اقدس خداوند از آنان به الذین یحملون العرش(4) یاد مى‌كند، هنگامى كه حمل عرش الهى، یعنى مقام فرمانروایى خدا، برایشان دشوار بود ذكر «لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظیم» را به آنان آموختند: "اعلمكم كلمات تقولونها یخف بها علیكم. قالوا: و ما هی؟ قال: تقولون: بسم الله الرحمن الرحیم ولا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم و صلى الله على محمد و آله الطیبین فقالوها فحملوه.(5)
پیامبر گرامى اسلام (صلی الله علیه و آله) در روایتى درباره آداب و اذكار بیرون آمدن از خانه چنین فرمودند: كسى كه هنگام خروج از منزل بگوید بسم الله الرحمن الرحیم دو فرشته مى‌گویند: هدایت شدى . و اگر بگوید لا حول و لا قوة الا بالله مى گویند: حفظ شدى . و اگر بگوید توكلت على الله مى گویند: بى‌نیاز شدى.
در این هنگام شیطان مى گوید: چگونه مى توانم در بنده اى كه هدایت شده ، حفظ گردیده و بى نیاز شده است ، نفوذ كنم .
 

mani24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=2]رفع درد و اندوه[/h]از پیغمبر اكرم(صلی الله علیه و آله) روایت شده است كه فرمودند: ذكر "لا حول و لا قوة الا بالله العلى العظیم" گنجى از گنج‌هاى بهشت است و آن باعث شفا یافتن از نود و نه درد است كه آسان‌ترین آنها اندوه است.(9) [h=2]داروى نود و نه بیمارى[/h]از رسول خدا(صلی الله علیه و آله) روایت شده است كه فرمودند: گفتن ذكر «لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظیم» دارویى است كه نود و نه بیمارى را بهبود مى‌بخشد كه آسان‌ترین آنها اندوه است و معناى این كلمه چنین است هیچ حركت و نیرویى جز به سبب و خواست خدا پدید نیامد.(10) [h=2]رفع شدن بلایا[/h]از امام صادق(علیه‌السلام) روایت شده كه فرمود: هر گاه نماز صبح و مغرب را خواندى، هفت بار بگو: "بسم الله الرحمن الرحیم، لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظیم" زیرا هر كس آن را بگوید، به او جنون و جذام و برص، و هفتاد نوع از انواع بلایا نرسد.(11) [h=2]توصیه پیامبر به على(علیه‌السلام)[/h]بكیر مى‌گوید: از امیرالمومنین(علیه‌السلام) شنیدم كه مى‌فرمود: رسول خدا(صلی الله علیه و آله) به من فرمود: اى على! آیا به تو كلماتى نیاموزم؟ هر گاه كه در سختى و بلایى در افتى، بگو بسم الله الرحمن الرحیم، لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظیم؛ زیرا خداوند عزوجل به وسیله آن انواع بلا را از تو دور می‌كند.(12)
 

mani24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=2]درمان بیمارى و ندارى[/h]اسماعیل بن عبدالخالق گوید: مردى از اصحاب پیامبر(صلی الله علیه و آله) مدتی بود كه به خدمت ایشان نرسیده بود.رسول خدا(صلی الله علیه و آله) به او فرمود: چه چیزى باعث شد كه دیر نزد ما بیایی؟ عرض كرد: بیمارى و ندارى .پیامبر فرمود: آیا به تو دعایى یاد بدهم كه خدا به وسیله آن بیمارى و ندارى را از تو رفع كند؟ عرض كرد: بله یا رسول الله .پیامبر(صلی الله علیه و آله) فرمود: بگو «لا حول و لا قوة الا بالله العلى العظیم، توكلت على الحى الذى لا یموت و الحمدلله الذى لم یتخذ(صاحبة و لا) ولدا و لم یكن له شریك فى الملك و لم یكن له ولى من الذل و كبره تكبیرا.»آن فرد ذكر را گفت و زمانی نگذشت كه نزد پیغمبر(صلی الله علیه و آله) بازگشت و عرض كرد: یا رسول الله خداوند بیمارى و ندارى را از من رفع نمود.(13) [h=2]صد بار بعد از نماز صبح[/h]امام رضا(علیه‌السلام) فرمود: هر كس پس از نماز صبح صد بار بگوید: «بسم الله الرحمن الرحیم، لا حول و لا قوة الا بالله العلى العظیم»؛ به اسم اعظم خدا از سیاهى چشم به سفیدى آن نزدیك‌تر شده و به راستى كه در مدار اسم اعظم قرار گرفته است.(14)[h=2]
سفارش حضرت على(علیه‌السلام) به كمیل
[/h]امام على(علیه‌السلام) خطاب به كمیل بن زیاد مى‌فرماید: اى كمیل! هر روز نام خدا را بر زبان جارى كن و بگو: «لا حول و لا قوة الا بالله»؛ بر خدا توكل كن، ما را یاد كن، نام ما ببر و بر ما درود فرست.اى كمیل! به هنگام غذا نام خدایى را كه با اسمش هیچ دردى زیان نرساند و نامش براى هر بدى و دردى درمان است به زبان آور.اى كمیل! به هنگام هر سختى بگو: «لا حول و لا قوة الا بالله» تا خدا آن را كفایت كند. و به هنگام نعمت بگو: الحمدلله تا زیاد شود و چون روزى‌ات دیر رسد، استغفار كن تا خدا گشایش دهد.(15) [h=2]ذكر هنگام بیرون آمدن از خانه[/h]پیامبر گرامى اسلام (صلی الله علیه و آله) در روایتى درباره آداب و اذكار بیرون آمدن از خانه چنین فرمودند: كسى كه هنگام خروج از منزل بگوید بسم الله الرحمن الرحیم دو فرشته مى‌گویند: هدایت شدى . و اگر بگوید لا حول و لا قوة الا بالله مى گویند: حفظ شدى . و اگر بگوید توكلت على الله مى گویند: بى‌نیاز شدى.در این هنگام شیطان مى گوید: چگونه مى توانم در بنده اى كه هدایت شده ، حفظ گردیده و بى نیاز شده است ، نفوذ كنم .(16) [h=2]توسل به امام جواد(علیه‌السلام)[/h]براى شفا یافتن هر مریضى دو ركعت نماز حاجت و توسل به حضرت جواد الائمه(علیه‌السلام) خوانده شود و بعد 146 مرتبه بگوید: «ما شاء الله لا حول و لا قوة الا بالله.» اگر در ساعتى كه منسوب به آن حضرت است باشد، بسیار مفید و ساعت آن را هم از نماز عصر تا دو ساعت بعد از آن تشخیص داده‌اند كه مورد استجابت است.(17) [h=2]دورى شیطان[/h]از حضرت رسول اكرم(صلی الله علیه و آله) نقل شده كه فرمود: شیطان بر دو قسم است: شیطان جنى، كه با گفتن «لاحول و لا قوة الا بالله العلى العظیم» از شما دور مى‌شود.و شیطان انسى، كه با فرستادن صلوات بر محمد و آلش «اللهم صل على محمد و آل محمد» از شما دور مى‌شود. (18) [h=2]ذكرهاى موثر در دنیا و آخرت[/h]امام باقر(علیه‌السلام) فرمودند: شخصى به نام شبیه هذلى، حضور پیامبر اكرم(صلی الله علیه و آله) آمده و عرض كرد: اى پیامبر خدا! پیرمردى هستم كه سنم بالا است و كارهایى مانند نماز، روزه، حج و جهاد را كه قبلا انجام می‌دادم، اكنون نمى‌توانم انجام دهم. اى رسول خدا! سخنى به من بیاموز كه ثواب خداوند را نصیبم سازد و بر من آسان گیر اى رسول خدا!حضرت فرمودند: سخنت را تكرار كن و او تكرار كرد. و به همین ترتیب تا سه بار سخن خود را تكرار كرد. آنگاه پیامبر(صلی الله علیه و آله) به او فرمودند: اطراف تو هیچ درخت و گلى نبود، مگر این كه دلشان به حالت سوخت و برایت گریه كردند. پس از نماز صبح ده بار بگو «سبحان الله العظیم و بحمده و لا حول و لا قوة الا بالله العلى العظیم»؛ (خداى بزرگ را منزه می‌دانم و به ثناى او مشغولم و هیچ توان و نیرویى جز با یارى خداى بزرگ بلند مرتبه بزرگ نیست) كه همانا خداوند بزرگ با این ذكر تو را از كورى، دیوانگى، جذام، فقر و زیر آوار ماندن محفوظ مى‌دارد.عرض كرد: اى رسول خدا،این ذكر براى دنیا بود، براى آخرت چه؟ پیامبر(صلی الله علیه و آله) فرمودند: اللهم اهدنى من عندك، وافض ‍ على من فضلك وانشر على من رحمتك و انزل على من بركاتك؛ (خداوندا! مرا از جانب خود راهنمایى نما و از فضل خویش بهره‌مند ساز، از رحمت خود بر من فرو ریز و از بركات خود بر من نازل فرما.)حضرت صادق(علیه‌السلام) فرمودند: این دستورات را گویى او با دستانش گرفت و رفت. آنگاه پیامبر (صلی الله علیه و آله) فرمودند: بدانید كه همانا اگر او در روز قیامت بیاید و این اذكار را عمدا ترك نكرده باشد، خداوند هشت در بهشت را به روى او باز مى‌كند كه از هر درى كه خواست وارد شود.(19) [h=2]برطرف شدن حاجات[/h]امام صادق(علیه‌السلام) فرمودند: كسى دعا مى‌كند و در پایان مى‌گوید «ماشاء الله، لاحول و لا قوة الا بالله» حاجتش برآورده شود.(20)
 
بالا