سفره امام حسن (ع) :
از خصوصيات مهم اين سفره سبز بودن آن است . مواد خوراكي كه در سفره قرار مي دهند سبز رنگ است و از ظروف سبز رنگ و شمع هاي سبز براي تزيين سفره انتخاب مي كنند . مواد غذايي اين سفره شامل نان و پنير و سبزي ، كشمش سبز ، هندوانه سر بسته است .
مقدمه :
در اين جلسه تزئين سفره امام حسن (ع) را آموزش مي دهيم. تزئين سفره مواد غذايي بکار رفته و ظرف آن بايد سبز باشند.
مواد لازم:
کوکو سبزي ، سبزي پلو ، فلفل دلمه ، فلفل سبز ، خيار شور و زعفران
فلفل دلمه را بصورت حلقه حلقه برش مي دهيم و در کنار کوکو سبزي قرار مي دهيم يا فلفل دلمه را چهار برش زده بصورت گل در مي آوريم و در وسط کوکو قرار مي دهيم.
از فلفل سبز براي تزئين کوکو استفاده مي کني.م خيار شورها را بصورت لاله برش مي زنيم و در روي کوکو قرار مي دهيم.
سبزي پلو را بوسيله برنجي که زعفران زده ايم ، تزئين مي کنيم.
موادي که در اين سفره بکار مي رود بايستي سبز باشند. مي توان از هندوانه ، خيار، کوکو، سبزي ، نان ، پنير ، نان سنگک ، سبزي پول ، شمع سبز و آجيل مشکل گشا استفاده کرد.
روش آش را با نعناع داغ تزئين مي کنيم.
تورهاي سبزي را به اندازه هاي کوچک برش مي زنيم و آجيل ها را داخل تورها مي ريزيم و با روبان سبز مي بنديم.
از خصوصيات مهم اين سفره سبز بودن آن است . مواد خوراكي كه در سفره قرار مي دهند سبز رنگ است و از ظروف سبز رنگ و شمع هاي سبز براي تزيين سفره انتخاب مي كنند . مواد غذايي اين سفره شامل نان و پنير و سبزي ، كشمش سبز ، هندوانه سر بسته است .
سفره حضرت امام حسن (ع)
مقدمه :
در اين جلسه تزئين سفره امام حسن (ع) را آموزش مي دهيم. تزئين سفره مواد غذايي بکار رفته و ظرف آن بايد سبز باشند.
مواد لازم:
کوکو سبزي ، سبزي پلو ، فلفل دلمه ، فلفل سبز ، خيار شور و زعفران
فلفل دلمه را بصورت حلقه حلقه برش مي دهيم و در کنار کوکو سبزي قرار مي دهيم يا فلفل دلمه را چهار برش زده بصورت گل در مي آوريم و در وسط کوکو قرار مي دهيم.
از فلفل سبز براي تزئين کوکو استفاده مي کني.م خيار شورها را بصورت لاله برش مي زنيم و در روي کوکو قرار مي دهيم.
سبزي پلو را بوسيله برنجي که زعفران زده ايم ، تزئين مي کنيم.
موادي که در اين سفره بکار مي رود بايستي سبز باشند. مي توان از هندوانه ، خيار، کوکو، سبزي ، نان ، پنير ، نان سنگک ، سبزي پول ، شمع سبز و آجيل مشکل گشا استفاده کرد.
روش آش را با نعناع داغ تزئين مي کنيم.
تورهاي سبزي را به اندازه هاي کوچک برش مي زنيم و آجيل ها را داخل تورها مي ريزيم و با روبان سبز مي بنديم.