آشنایی با گرایش های صنایع در کنکور ارشد و واحدهای درسی آن در دانشگاه

آشنایی با گرایش های صنایع در کنکور ارشد و واحدهای درسی آن در دانشگاه

  • خوب است.

    رای: 0 0.0%
  • خیر،غیر قابل استفاده است.

    رای: 0 0.0%

  • مجموع رای دهندگان
    2
  • نظرسنجی بسته .

Motahare89

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به دوستان و کاربران عزیز ،تو این تاپیک اطلاعات جامعی از وضعیت دروس کارشناسی ارشد مهندسی صنایع رو گذاشتم که امید وارم مورد استفادتون باشه. لطفا نظرتون رو راجع بهش بذارین. ممنون
مقدمه
"مطالب زیر از وبلاگ دانشجویان مهندسی صنایع ایران و بانک جامع مهندسی صنایع و مدیریت ایران و بر اساس اطلاعات کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه های سراسری برداشت شده اند."
با توجه به روند روبه رشد تعداد فارغ التحصیلان این رشته در مقطع کارشناسی ضرورت تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد این رشته در جهت کسب جایگاه های برتر شغلی وآشنایی عمیقتر با دستاوردهای جدید مهندسی صنایع و در نهایت زمینه ورود به مقاطع بالاتر و حضور در عرصه های دانشگاهی مضاعف گردیده است . ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد این رشته نه تنها برای مهندسین صنایع بلکه برای فارغ التحصیلان رشته های دیگر فنی - مهندسی از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است . چرا که موجبات ورود به عرصه های مدیریتی و سیستمی را برای فارغ التحصیلان فراهم می نماید .
مقطع کارشناسی ارشد مهندسی صنایع که عموما 2 سال به طول می انجامد به دو بخش اصلی صنایع وسیستم ها تقسیم می گردد و گرایش های تفکیک شده ی این رشته به شرح زیر می باشد:
گرایش مهندسی صنایع - صنایع
گرایش مهندسی صنایع - مهندسی مالی
گرایش مهندسی صنایع - سیستمهای اقتصادی و اجتماعی
گرایش مهندسی صنایع - مدیریت سیستم وبهره وری

معرفی گرایش ها:
گرایش مهندسی صنایع - صنایع :

می توان گفت مهمترین٬و پیچیده ترین امتحان ورودی کارشناسی ارشد متعلق به گرایش مهندسی صنایع_صنایع می باشد.دروسی که در این گرایش از دانشجویان امتحان گرفته می شود نسبت به گرایش های دیگر برای دانشجویان صنایع تخصصی تر بوده و لذا دانشجویان صنایع از این جهت از دانشجویان رشته های دیگر جلوتر هستند ولی باید بگوییم سخت ترین امتحان ورودی مربوط به این گرایش می باشد.

فارغ التحصیلان این گرایش توانایی کارهایی از قبیل مدلسازی ٬برنامه ریزی درپروژه های مختلف٬ بررسی مشکلات و ارائه بهترین الگوها در سازمان ها و کارخانه ها برای بهینه سازی مسائل مختلف از قبیل انسان ٬مواد و ماشین آلات را دارا هستند.

آنها سعی می کنند ارتباط منطقی بین اجزاء انواع سیستمهای تولیدی و غیر تولیدی را جستجو کرده و بازدهی آنها را افزایش دهند. البته باید عرض کنیم که شاید این اهداف در مورد مهندسین صنایع در دوره کارشناسی (گرایش تولید صنعتی و گرایش تحلیل سیستم ها)نیز صادق باشد ولی دانشجویان در دوره کارشناسی ارشد سعی می کنند مطالب را بصورتی عمیقتر و تخصصی تر دنبال کنند.و مخصوصا با خواندن درس هایی که به برنامه ریزی و مسائل سیستماتیک مربوط می شود مدلسازی و ارائه الگوهای مناسب را در خود تقویت کنند.

دروس امتحان ورودی کارشناسی ارشد وضرایب آن: تحقیق درعملیات1(ضریب2)آمارو احتمال(ضریب2) طرح ریزی واحدهای صنعتی(1)کنترل موجودی(1)زبان عمومی و تخصصی(1)
واحدهای درسی در طول دوره کارشناسی ارشد:
واحد های زیر برای دانشجویان اجباری می باشند:
واحد
نام درس
3
اقتصادمهندسی پیشرفته
3
طراحی سیستمهای صنعتی
3
سیستمهای صف
3
روشهای آماری

دانشجویان می بایست از واحد های زیر 12 واحد را به اختیار بگذرانند:
واحد
نام درس
3
برنامه ریزی تولید پیشرفته
3
شبیه سازی کامپیوتر
3
فرایندهای احتمالی
3
برنامه ریزی پیشرفته
3
برنامه ریزی پویا
3
مدیریت سیستمهای اطلاعاتی
3
تصمیم گیری چند معیاره
3
تحلیل سیستمها
3
پیش بینی و تحلیل سریهای زمانی
2
مباحث ویژه در مهندسی صنایع

و در پایان 2 واحد سمینار و 6 واحد پروژه پژوهشی.
 

Motahare89

عضو جدید
کاربر ممتاز
گرایش مهندسی صنایع - مهندسی مالی
مهندسي مالي ازشاخه هاي رشته مهندسي صنايع درگرايش مديريت مهندسي درمقطع كارشناسي ارشدميباشدكه
ازسال 1384 ازطريقآزمون كارشناسي ارشددركدرشته مهندسي صنايع- مهندسي صنايع وبه عنوان شاخه اي جداگانه
پذيرش آن شروع شده است. (درادامه اين شاخه رابانام رشته مهنسي مالي ميشناسيم.)
دانشگاههايي كه درحال حاضردراين رشته دركشوردانشجو ميپذيرندشامل: دانشگاه صنعتي اميركبير(دانشكده مهندسي صنايع)،دانشگاه علم وفرهنگ تهران - وابسته به جهاددانشگاهي (گروه مستقل دردانشكده تحصيلات تكميلي به نام گروه مهندسي مالي و موسسه غيرانتفاعي غيردولتي رجاء قزوين ميباشند.
اين رشته تركيبي از ابزارهاي گوناگون همچون برنامه ريزي و مدلسازي رياضي( روشهاي سخت ونرم)،آمار،علوم كامپيوتر و كاربرده اي آن درمباحث مالي،تئوريهاي اقتصادي ومفاهيم به روز بازارهاي پول(بانك) و سرمايه،بيمه،مدلهاي تصميم گيري در بازارهاي مالي،مدلهاي اقتصادسنجي،الگوها و مدلهاي تجارت الكترونيك و كاربردهاي آن درمباحث مالي ومديريت سرمايه گذاري رابه دانشجويان اين رشته معرفي ميكند وآنهارابراي ارائه خدمات كارشناسي درزمينه هاي مالي وسرمايه گذاري،موسسات مالي،بيمه وصنعت آماده مينمايد.
ازقابليتهاي مهم دانش آموختگان اين رشته ميتوان به توانايي آنها دردرك همزمان مفاهيم صنعتي ومفاهيم مالي (باتوجه تحصيلات دو ره كارشناسي آنها كه مهندسي صنايع بوده) اشاره نمود. ازاين نكته هم نبايد گذشت كه اين دانش آموختگان به علت پشتوانه تحصيلات فني خود ازتوانايي بالاتري در درك مسائل كمي مانند رياضي ومفاهيمي از اين دست،درمقايسه با رشته هاي مديريتي مشابه برخوردارند.

دروس امتحان ورودی کارشناسی ارشد وضرایب آن: تحقیق درعملیات1(ضریب2)آمارو احتمال(ضریب2) طرح ریزی واحدهای صنعتی(1)کنترل موجودی(1)زبان عمومی و تخصصی(1)
دروس مقطع کارشناسی ارشد برای گرایش مهندسی مالی:
آماركاربردي
اصول مديرت مالي
حسابداري مديريت
(MCDM) • تصميم گيري با معيارهاي چندگانه
روش تحقيق
اصول مديريت مهندسي
بازارها و نهادهاي مالي
مديريت سرمايه گذاري
كاربردمدلسازيدرسرمايهگذاري
تجزيه وتحليل تصميم گيريهاي مالي
علوم كامپيوتروفناوري اطلاعات
الگوهاوروشهاي تجارت الكترونيك
سيستمهاي كنترل وارزيابي عملكرد
سيستمهاي خبره وهوش مصنوعي درتصميم گيري مالي
مدلهاي اقتصادسنجي
ودروس اختياري ديگرمانندمهندسي سيستمها،مديريت دانش ومدلهاي توسعه اقتصادي__

ادامه تحصيل درايران:
باوجوداينكه دوره هاي دكتري مهندسي صنايع دركشوروجوددارد،امامتاسفانه هم اكنون امكان ادامه تحصيل دراين شاخه خاص (مهندسي مالي) درايران به علت نوپابودن وجودندارد. امادانشجويان اين رشته به جهت گذراندن دوره كارشناسي ارشددراين رشته به راحتي ميتواننددردوره هاي دكتراي رشته هاي مهندسي صنايع (گرايشهاي ديگر) ومديريت مالي شركت كرده و پذيرفته شوند. به اين نكته هم بايداشاره نمودبه نظرميرسدفارغ التحصيلان اين رشته درصورت پذيرش دردوره دكتري باتوجه به كمبود استاد دراين رشته درايران وباتوجه به رشدسريع آن ميتوانندبه راحتي به عنوان هيات علمي جذب دانشگاههاشوند.
 
آخرین ویرایش:

Motahare89

عضو جدید
کاربر ممتاز
گرایش مهندسی صنایع - سیستمهای اقتصادی و اجتماعی:

پیچیده ترین سیستم ها، سیستمهایی هستند که به طور مستقیم یا غیر مستقیم به انسان یا گروهی از انسانها مرتبط باشند. بدین جهت سیستمهای اجتماعی و اقتصادی که بطور مستقیم با انسان سرو کار دارند، از نظر تحلیل، پیش بینی رفتار و کنترل جزو پیچیده ترین سیستمها دسته بندی می شوند. بطور کلی هدف از بوجود آمدن رشته مهندسی سیستمهای اقتصادی و اجتماعی، تربیت افراد یا افرادی است که بتوانند با ابزار و مدلهای مختلف، سیستمهای پیچیده را شناسایی، تحلیل ، پیش بینی و اصلاح کنند.

بطور کلی، دانشجویان این رشته با ابزارهای مختلفی برای آنالیز سیستمهای مختلف آشنا می شوند. بعنوان مثال می توان از تحقیق در عملیات و برنامه ریزی ریاضی، سیستمهای پیشرفته غیر خطی و خطی و دینامیک، مدلهای رگرسیونی و اقتصاد سنجی، منطق فازی، شبکه های عصبی و ... نام برد. بعلاوه دانشجویان این رشته با مبانی اقتصاد خرد و کلان نیز علاوه بر اقتصاد سنجی آشنا می شوند.

ازآنجاکه این رشته در ایران، رشته تقریبا نوظهوری است، دانشکده ها و دانشگاههای مختلف به سلیقه خود و بطور متفاوت با این رشته برخورد می کنند. بعنوان مثال دانشکده اقتصاد دانشگاه شریف و موسسه عالی پژوهش بیشتر گرایشات اقتصادی، دانشکده صنایع دانشگاه شریف بیشتر گرایش تحقیق در عملیات و مدلسازی و دانشگاههای دیگر ایران نیز هرکدام بنابر قدرت هیات علمی خود بیشتر به گرایشات خاصی تکیه می کنند. با این حال جهت گیری کاملا به عهده خود دانشجو است که می تواند با انتخاب دروس اختیاری به سمت خاصی حرکت کند.
فارغ اتحصیلان این رشته می توانند به عنوان مهندس صنایع در واحدهای تولیدی و کیفی و خدماتی (خودرو سازی، شرکتهای نفتی و ...) و یا بعنوان سیستم آنالیست در واحدهای مالی و بانکی و بیمه و وزارتخانه ها و ... فعالیت کنند. از آنجاکه این رشته بسیار گسترده است، هرکس بنابر علاقه خود به سمت خاصی حرکت می کند و بدین جهت شغل آینده فارغ التحصیلان بیشتر به جهت گیری و حرفه خودش باز می گردد.

بعلاوه فارغ التحصیلان این رشته امکان ادامه تحصیل در رشته های مختلف مهندسی صنایع، اقتصاد و مدیریت و حتی در مواردی علوم کامپیوتر و علوم ریاضی را دارند.

برای شرکت در آزمون ورودی این رشته، داوطلب باید در امتحان دروس ریاضی 1و2 (ضریب 3)، آمار و احتمال (ضریب 3)، زبان(ضریب 2)،برنامه نویسی کامپیوتر(ضریب 2) و تحقیق در عملیات (ضریب 2) شرکت کند. با توجه به ظرفیت اندک پذیرفته شدگان (حدود 60 الی 100 نفر) و تعداد زیاد شرکت کنندگان (بیش از 5000 الی 6000 داوطلب) شانس با داوطلبانی است که اولا از پایه ریاضیات قوی تری برخورداد باشند و ثانیا تمام دروس یاد شده را با جدیت پیگیری کنند.

همانطور که می توان مشاهد کرد، قبولی در این رشته خیلی به رشته کارشناسی شخص مورد نظر بستگی نداشته و بیشتر از آن به نحوه مطالعه و علاقه داوطلبین بستگی دارد. لذا این امکان برای همه داوطلبان وجود دارد که صرفنظر از رشته تحصیلی خود در این رشته کاملا موفق باشند.
واحدهای درسی در طول دوره کارشناسی ارشد:
12 واحد واحدهای اجباری می باشد:
واحد
نام درس
3
برنامه ریزی ریاضی
3
اقتصاد سنجی
3
اقتصاد کلان پیشرفته

که البته سه واحد از بین واحدهای زیر انتخاب می شود:

واحد
نام درس
3
مدیریت زمان
3
اقتصاد خرد پیشرفته
3
شبیه سازی کامپیوتر
3
سیستمهای پویا

دانشجویان باید از بین واحدهای زیر نیز 12 واحد را به عنوان واحدهای اختیاری بگذرانند:
واحد
نام درس
3
برنامه ریزی تولید پیشرفته
3
شبیه سازی کامپیوتر
3
فرایندهای احتمالی
3
مدیریت زمان
3
برنامه ریزی پویا
3
سیستمهای پویا(1)
3
سیستمهای صف
3
مدلهای زمان بندی
3
تئوری تصمیم
3
بهینه سازی مدلهای غیرخطی

و در آخر 2 واحد سمینار و 6 واحد پروژه پژوهشی
 

Motahare89

عضو جدید
کاربر ممتاز
گرایش مهندسی صنایع - مدیریت سیستم وبهره وری:
همانطور که از نام این رشته پیدا است دانشجویان این رشته با یادگیری مسائلی از تلفیق بهینه عوامل انسانی و فیزیکی در جهت تحقق هدفهای مدیریتی و بهینه سازی گام برمی دارند اصولا از فارغ التحصیلان این گرایش انتظار می رود با بکارگیری دروسی که در دوره کارشناسی ارشد می خوانند بتوانند به مدیریت واحدهای صنعتی و همچنین تجزیه و تحلیل مسائل مدیریتی و نارسائی های سازمان ها بپردازند.دانشجویان این رشته با توجه به دروسی که در دوره کارشناسی ارشد می گذرانند و همچنین دروسی که در امتحان ورودی آن دانشجویان باید بلد باشند در مجموع بیشتر به درد فارغ التحصیلان رشته های فنی (غیر صنایع) می خورد تا بتوانند علاوه بر جنبه های فنی به مسائل مدیریتی و اقتصادی با دیدی در جهت بهبود بهره وری یک سازمان نگاه کنند.
همچنین ادامه تحصیل در این رشته فرصت مغتنمی است تا دانش آموختگان رشته ریاضی کمی از روابط و فرمولهای محض ریاضی فارغ شده و علم ریاضی را بصورت ابزاری موثر در حل مسائل مدیریتی اقتصادی و صنعتی بکار بندند و زمینه های جذب موثرتر در بازار کار را برای خویش فراهم آورند.
ولی این گرایش از نظر اولویت چندان مناسب برای یک مهندس صنایع نیست زیرا صرف نظر از دروسی که باید در کنکور ورودی امتحان دهد در مقطع ارشد دروسی را می خواند که خیلی از آنها را با کم وزیاد در دوره کارشناسی گذرانده است .
در ضمن تا چند سال پیش داوطلبان این رشته می بایست حداقل 3 سال سابقه کار در مدیریت پس از اخذ مدرک کارشناسی در واحدهای صنعتی می داشتند وبه هنگام قبولی در دانشگاه ارائه می نمودند که البته الان این محدودیت برداشته شده است.
داوطلبان باید موارد زیر را درامتحان ورودی این گرایش امتحان دهند:زبان عمومی (ضریب3)ریاضی 1و2(ضریب3)آمار و احتمال(ضریب2)معملومات عمومی مدیریتی (تجارت مدیریتی)(ضریب2).
واحدهای درسی در طول کارشناسی ارشد:
15 واحد زیر واحدهای اجباری می باشند:
واحد
نام درس
3
کنترل تولید
3
مدیریت عملیات
3
مدیریت کیفیت و بهره وری
2
برنامه ریزی استراتژیک برای مدیران
2
رهبری و سازمان
2
مدیریت منابع انسانی

دانشجویان می بایست از واحد های زیر 12 واحد را به اختیار بگذرانند:
واحد
نام درس
3
تصمیم گیری چند معیاره
3
مدیریت تکنولوژی
3
بازاریابی
3
مدیریت مالی
3
سیستمهای پویا(1)
3
فرایندهای احتمالی واحتمال کاربردی
3
اقتصاد سنجی
3
شبیه سازی کامپیوتر
3
پیش بینی و تحلیل سریهای زمانی
3
سیستمهای صف
3
ستهای فازی دربرنامه ریزی وتصمیمگیری

و در پایان 2 واحد سمینار و 6 واحد پروژه پژوهشی.
 

thomas edison

عضو جدید
سلام دوستان
من پیشنهاد می دم به این جا یه سری بزنید
http://nasir.ir/main/index.php?Page=...age&UID=145934
اطلاعات خوبی در مورد کنکور ارشد داره
ضرایب دروس رو داره نمونه کارنامه قبولی ها رو داره منابع پیشنهادی داره و خیلی چیزای دیگه...
کافیه روی رشته ی خودتون کلید کنید تا فایل pdf که همه این اطلاعات توش هست باز بشه
ببینید مفیده
همه کنکوری ها رو دوست دارم
 

Motahare89

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
من پیشنهاد می دم به این جا یه سری بزنید
http://nasir.ir/main/index.php?Page=...age&UID=145934
اطلاعات خوبی در مورد کنکور ارشد داره
ضرایب دروس رو داره نمونه کارنامه قبولی ها رو داره منابع پیشنهادی داره و خیلی چیزای دیگه...
کافیه روی رشته ی خودتون کلید کنید تا فایل pdf که همه این اطلاعات توش هست باز بشه
ببینید مفیده
همه کنکوری ها رو دوست دارم
متشکرم اطلاعات خوبی بود.
 

amiratabak

عضو جدید
amiratabak

amiratabak

دستت درد نکنه
واقعا به درد بخور بود.
لا اقل قبل از کنکور یه بار گرایشها به چشممون خورد بعدا نگیم کاش میدونستیم!
 

hiva13

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام به دوستان صنایعی یه سوال داشتم
من کارشناسیم مهندسی اجراییه گرایش صنایع خوندم می خواستم ارشد صنایع-صنایع بدم می خواستم بدونم اطلاع دارین تو ارشد (البته اگه قبول شم;))پیش نیاز می خورم یا نه؟
برای اطلاع تون فقط ارزیابی کاروزمان ،تحقیق در عملیات ،طرح زیری ،کنترل موجودی گذروندم.
 

1716

عضو جدید
http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=دوست http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=عزیز http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=منابع http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=صنایع-http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item= http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=سیستم http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=های http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=اقتصادی http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=تغییر http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=کرده http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=و http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=برنامه http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=نویسی http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=حدف http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=شده
http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=زبان http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=عمومی http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=و http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=تخصصی
http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=ریاضی 1و2
http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=تئوری http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=احتمال http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=و http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=آمار
http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=تحقیق1
http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=اقتصاد1و2
همچنین http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=مواد http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=امتحانی http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=کنکور http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=ارشد90 http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=صنایع-http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=صنایع http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=و http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=مهندسی http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=مالی
http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=زبان http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=تخصصی http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=و http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=عمومی http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=ضریب2
http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=تحقیق http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=در http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=عملیات1و2 http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=ضریب2
http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=تئوری http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=احتمالات http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=و http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=آمار http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=ضریب2
http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=و http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=دروس http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=تخصصی http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=شامل(طرح http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=ریزی-http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=کنترل http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=کیفیت-http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=برنامه http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=ریزی http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=و http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=کنترل http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=پروژه-http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=برنامه http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=ریزی http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=وکنترل http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=تولید http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=و http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=موجودی http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=ها-http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=اقتصاد http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=مهندسی) http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=http://www.iran-eng.com/vbglossar.php?do=showentry&item=ضریب5
 

بهرام نامدار

عضو جدید
تشكر از دوست گرامي

تشكر از دوست گرامي

خيلي ممنون از اينكه منو آشنا كرديد برادر يا خواهر خير ببيني:D:D
 
بالا