درخواست های مرتبط با:پایان نامه

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
:gol:سلامی از جنس بسیار خوبش به همتون:gol:
بچه ها من این ترم دارم رو پایان نامه ام که طراحی ساختمان شهرداریه کار میکنم که شدیدا نیاز به کمکتون دارم لذا بسیار خوشحالم میکنین اگه منو کمک کنین(ریز فضاها،برنامه فیزیکی،تحلیل سایت،نمونه های خارجی و بخصوص داخلیو پروژه های دانشگاهی قبلی)
بازم خیلی ممنون:heart:
http://www.galinsky.com/buildings/cityhall/index.htm
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

helensj

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

helensj

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

helensj

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
واقعا عالیه هلن جان ممنونم حتما جبران میکنم بابا تو اینو از کجا پیدا کردی به منم بگو پیداشون کنم
خواهش میکنم خوشحال شدم به دردت خورد
فقط سرچ کردم ساختمان شهرداری برای اون یکی نمونم سرچ کردم ;)city hall
 

helensj

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام دوستان
اگر کسی نمونه کار اجرا شده مجتمع تفریحی ساحلی در ایران یا خارج از کشور داره برام بفرسته
هر گونه مطلب و یا استاندارد و ریز فضا در این زمینه هم میتونه بهم کمک کنه
مرسی :(:(:(
مجتمع تفریحی و توریستی ویلاژتوریست مشهد

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/252185-مجتمع-تفریحی-و-توریستی-ویلاژتوریست-مشهد
هتل مجتمع تفریحی-توریستی میانکاله / سمیه فلاحتگر

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/202977-هتل-مجتمع-تفریحی-توریستی-میانکاله-سمیه-فلاحتگر
 
آخرین ویرایش:

helensj

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام
مرسی دوست عزیز از اینکه به در خواستم توجه کردید
من خودم قبلا هتل کار کردم می خواستم واسه پایان نامم مجتمع تفریحی ساحلی یا ورزشی ساحلی طراحی کنم که متاسفانه هرچی سرچ کردم نمونه ی مناسبی که تو ساحل اجرا شده باشه پیدا نکردم
برای اطلاعاتش که به نظرم حتما باید بری پایان نامه ها رو ببینی
 

helensj

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
حرف شما درسته
اما براي تحليل بايد حتما يك نمونه كار اجرا شده توي ايران و خارج از كشور باشه
اگه تو پایان نامه ها نمونه مشابه موضوع پایان نامت پیدا کنی توشون معمولا یه سری نمونه هارو گذاشته اگه دیدی و اسمشونو پیدا کردی بگو بهم تا بگردم بازم
 
آخرین ویرایش:

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام هادی داداش بچه ها بسیار خوب کمکم کردند از همتون بسیار مرسی میکنم !!!!!!!!! ولی هنوز تو مراحل اول طرحم که کار میبره ممنون میشم اگه کمکم کنی نوکر همتون هستم

ببین محمد جان شاید توی طراحی به این هم نیاز داشته باشی.
http://persiandrive.com/294620
 

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز

helensj

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
خواهشا کمک کنید خیلی مردد هستم:( حداقل نظرتون رو بگید که موضوع خوبی هست یا نه. اگه اطلاعاتی هم در مورد نمونه های خارجی دارید ممنون میشم برام بذارید:smile:مرسی:gol:
پیشنهاد میکنم اول بری تو چایان نامه ها نمونه مشابه با خودت رو پیدا کنی که خیلی کمکت میکنه
نگاهی به نمونه هایی از شهرک های سینمایی در جهان

http://www.designhome.ir/index.php?option=com_content&task=view&id=871&Itemid=464
 

takavar84

عضو جدید
:)واسه پايان نامم دنباله تاثيرات اب هوا و باد روي معماري شهر اهوازم:confused:گيج شدم موضوم يه جوراي مثل همون تنظيم شرايط محيطي خودمونه بدجورنياز به كمك دارم آدرسي مقاله اي:cry:.
سلام
شما براي اين بخش از مطالعه اتان مي توند به كتاب اقليم كسمايي،كتاب ابنيه سنتي قباديان و پايان نامه هاي كه با موضوع اهواز بودند مراجعه كنيد همچنين با معرفي نامه از مدير گروه بريد به اداره هواشناسي اهواز جنب فرودگاه اهواز
 

mohammad azizi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام.موضوع پایان نامم مرکز زیبائی درمانی است.برای انتخاب سایت -استانداردها-برنامه فیزیکی با مشکل مواجه ام.اگه کسی اطلاعاتی در این زمینه داره بهم کمک کنه ممنون می شم.
ضوابط و معیارهای طراحی بيمارستان

در حالی که بیمارستان‌ها در گذشته آگاهانه جهت مصارف پزشکی، جراحی طراحی می‌‌شدند امروزه می‌توان شاهد تغییر جهت به سوی انسانگرایی در امکانات بیمارستانی بود. بیمارستانهای امروزی بیشتر به هتل شبیه هستند. وجود فضای اقامتی دارای اهمیت بیشتری نسبت به طرح‌های سرد بهداشتی در بیمارستانهای گذشته است. مدت زمان بستری و اقامت بیمار به طور پیوسته کوتاهتر می‌شود و علاقه به اتاق‌های یک تختی یا دو تختی (در خصوص بیمارهای خصوصی) بیشتر شده است.

فهرست مندرجات
1 قسمت بندی و تعین محدوده
2 انواع بیمارستانها
2.1 بیمارستانهای دانشگاهی
3 مفهوم طرح ریزی
4 مسیریابی
5 اتاقهای جراحی اصلی
5.1 اتاق بیهوشی
6 داروخانه
7 آبریزگاه
8 رعایت نکات ایمنی در جراحی
9 استریل‌سازی مرکزی
10 بخش مراقبتهای ویژه
11 بخش‌های مراقبت
12 دپارتمانهای مراقبت

قسمت بندی و تعین محدوده
یک بیمارستان عمومی به بخشهای مراقبت، معاینه و درمان، انبار و محل نگهداری موقت زباله، اداری و فن آوری تقسیم می‌شود. قسمت‌های اقامتی و احتمالا بخش‌های آموزشی و پژوهشی و همچنین بخشهای حمایتی برای عملیاتهای خدماتی نیز در یک بیمارستان عمومی وجود دارند.

انواع بیمارستانها
بیمارستانها را می‌شود به گروههای زیر تقسیم کرد: کوچکترین (تا 50 تخت)، کوچک (تا 150 تخت) استاندارد (تا 600 تخت) و بزرگ. حمایت کنندگان مالی بیمارستانها ممکن است دولت، بنیادهای نیکوکاری یا خصوصی یا ترکیبی از اینها باشند. بیمارستانها را می‌توان از جهت نوع فعالیت به بیمارستانهای عمومی، تخصصی و دانشگاهی تقسیم کرد.

بیمارستانهای دانشگاهی
بیمارستانهای دانشگاهی با بیشترین ظرفیت خدماتی را می‌توان برابر با دانشکده‌های پزشکی و بیمارستانهای عمومی بزرگ دانست. آنها امکانات تشخیص و درمانی گسترده‌ای دارند و به طور اصولی پژوهش و آموزش را به پیش می‌‌برند.سالنهای سخنرانی و اتاقهای تشریح بایستی طوری گنجانده شوند که فعالیت بیمارستان توسط ناظرین مختل نشوند. بخشها باید بزرگ باشند تا هم ملاقات کنندگان و هم ناظران را در خود جای دهند. امکانات و نیازهای ویژه بیمارستانهای پزشکی ایجاب می‌کند اتاقها به صورت ویژه‌ای طراحی شوند.

مفهوم طرح ریزی
موقعیت: محل پروژه باید دارای فضای کافی برای بخشهای اقامتی مستقل و دپارتمانهای مختلف بیمارستان باشد. بایستی در منطقه آرام باشد و در آینده نیز احتمال ساخت و ساز در اطراف آن وجود نداشته باشد مگر اینکه توسط محلهای مجاور تفکیک و مستثنی شده باشد. تجهیزات نبایستی بر اثر مه گرفتگی، باد شدید، گرد و غبار، دود، بو و حشرات آسیب ببیند. زمین نباید آلوده باشد و برای گسترش فضا، زمینهای آزاد اطراف نیز در نظر گرفته شوند.

جهت:
بهترین جهت برای اتاق درمان و جراحی بین شمال غربی و شمال شرقی است. نمای بخش پرستاری در جهت جنوب به جنوب شرقی مناسب است آفتاب صبحگاهی دلپذیر، گرمای کم، مزاحمت کم نور آفتاب (احتیاج به تاریک کردن اتاق نیست)، هوای ملایم در عصر ها، اتاقهایی که رو به شرق و غرب هستند به نسبت دارای آفتاب گیری بیشتر هستند اگر چه از آفتاب زمستانی بهره کمتری می‌‌برند. جهت بخشهای بیمارستان که دارای اقامت متوسط کوتاهی هستند مهم نیست برخی مقررات انظباطی تخصصی حکم می‌کنند که بیماران در معرض نور مستقیم خورشید قرار نگیرند که اتاقهای رو به شمال برای آنها مناسب است.

تصویر:
یک بیمارستان قرار است گسترش یابد، طراحی آن شامل چهار فاز سازندگی می‌شوند یک محیط بسته بزرگ که شامل یک پارک ساخته خواهد شد که پنجره‌ها بتوانند رو به آن باز شوند بدون آنکه صدا مزاحمت ایجاد کند.

اشکال ساختمانی درمانگاه بیماران سرپایی:
محل درمان بیماران سرپایی دارای اهمیت ویژه‌ای است. جداسازی مسیر بیماران سرپایی و بیماران بستری شونده باید در اوائل برنامه ریزی مد نظر قرار گیرد.با این حال راه دسترسی به دپارتمانهای پرتو ایکس و جراحی بایستی نزدیک باشد. امور مربوط به بیماران سرپایی هر روز مهمتر می‌شوند. بنابراین به اتاق‌های انتظار بزرگتر و اتاقهای درمان بیشتری نیاز است.

راهروها:
راهروها باید برای بیشترین جریان گردشی طراحی شوند. در کل، راهروهای دسترسی بایستی حداقل دارای 50/1 متر پهنا داشته باشند. راهروهایی که بیماران را با تخت متحرک جابجا می‌کنند باید حداقل دارای پهنای موثر 25/2 متر باشند. سقف معلق در راهروها می‌توانند تا 40/2 متر ارتفاع داشته باشند. پنجره‌های نورگیر و هواگیر نبایستی بیش از 25 متر از یکدیگر فاصله داشته باشند. پهنای مفدار راهروها نباید توسط برآمدگیهای دیوار، ستونها و عناصر دیگر ساختمان مختل و محدود شود. در را هروهای بخش باید با توجه به مقررات داخلی در برای خروج دود سیگار تعبیه شود.

درها:
در طراحی درها بهداشت باید در نظر گرفته شود. لایه سطحی در بایستی دارای مقاومت بلند مدت در برابر نظافت مداوم توسط تمیزکننده‌ها و میکروب کشها باشد و بایستی طوری طراحی شود که مانع انتقال صدا، بوهای نا مطبوع و جریان هوا باشند. درها نیز بایستی دارای همان استاندارد عایق بندی در برابر صدا باشد که دیوارهای اطراف از آن برخوردارند. چوب دوروکشه در باید حداقل توانایی کاهش صدا تا25 دسی بل را داشته باشد. ارتفاع دقیق دربها به نوع و عمل آنها بستگی دارد.
درهای معمولی m 20/2 -10/2
دروازه‌های عبور وسایل نقلیه m 50/2
ورودی انتقالات m 80/2- 70/2
حداقل ارتفاع در جاده‌های ورودی m 50/3


 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

mohammad azizi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[FONT=&quot]پله ها[/FONT][FONT=&quot]:[/FONT][FONT=&quot]
به خاطر دلایل سلامتی، پله‌ها بایستی طوری طراحی شوند که در مواقع لزوم ظرفیت تمام گردش عمومی را داشته باشند البته مقررات ساختمان سازی ملی نیز بایددر نظر گرفته شوند. پلکانها باید در هر دو طرف نرده داشته باشند و بدون بر آمدگی پیشبن باشند(بدون لبه برآمده) پله‌های پیچ دار (حلزونی) نمی‌توانند در مقررات مربوط به پله‌ها گنجانده شوند.پهنای موثر عرض پله‌ها و پاگردها باید حداقل دارای 50/1 متر باشند واز50/2 متر تجاوز نکنند. درها نباید پهنای مفید پاگردها را اشغال ومحدود کنند و با توجه به مقررات بیمارستان، درهای رو به راه‌پله باید به طرف خروجی باز شوند. می‌توان پله‌هایی با ارتفاع m m170 داشت و حداقل عمق پاگذار آن mm280 باشد. بهتر است نسبت ارتفاع/ عمق پاگذار 300تا150 میلی متر باشد.

آسانسور ها:
آسانسورها انسانها، دارو ها، ملحفه‌ها و تختهای بیمارستانی را بین طبقات جابجا می‌کنند و به خاطر مسائل بهداشتی و زیبایی بهتر است آسانسورهای جداگانه‌ای را برای هر کدام این اهداف در نظر گرفت. در ساختمانهایی که مراقبت، معاینه و درمان در طبقات بالایی انجام می‌‌گیرند حداقل دو آسانسور برای انتقال تخت لازم است. اتاقک آسانسور باید به اندازه‌ای باشد که جا برای یک تخت ودو همراه وجود داشته باشد. سطوح داخلی کابین باید صاف، قابل شستشو و به راحتی قابل ضد عفونی باشد. کف آن نباید سر باشد چاه آسانسور باید ضد آتش باشد. برای هر صد تخت یک آسانسور چند منظوره باید تعبیه شود و تعداد این آسانسورها در بیمارستانهای کوچکتر حداقل دو دستگاه باید باشد، بعلاوه حداقل بایستی دو آسانسور کوچکتر برای تجهیزات قابل حمل، کارکنان وملاقات کنندگان وجود داشته باشد:
ابعاد دقیق آسانسور: m 20/1 × 90
ابعاد دقیق چاه آسانسور: m 50/1 × 25/1

مسیریابی
برای جلوگیری از انتقال میکروب بر اثر تماس، فعالیتهای مختلف جداگانه‌ای می‌‌بایست صورت گیرد. سیستم تک راهرویی که در آن بیماران جراحی شده و بیماران آماده جراحی، کارکنان آماده جراحی و کارکنان پس از انجام عمل و حمل وسایل تمیز و کثیف از یک راهرو استفاده می‌کنند دیگر استاندارد نیست. بهتر است سامانه دو راهروی داشته باشیم که در آن بیماران و کارکنان یا بیماران و وسایل غیر تمیز از یکدیگر جدا باشند. هنوز بهترین نوع این موارد مشخص نشده است و بنابراین به صورت جداگانه در نظر گرفته می‌شوند. یک راهبرد موثر، جدا کردن جریان بیماران از محل کار مورد استفاده کارکنان گروه جراحی است.

اتاقهای جراحی اصلی
تعدادی اتاق ملزومات و کار در مجاورت مستقیم اتاق جراحی هستند. اتاق جراحی باید به گونه‌ای طراحی شود تا هر چه بیشتر به شکل مربع شباهت داشته باشد تا کار در هر جهت از تخت جراحی به راحتی انجام گیرد. اندازه مناسب می‌تواند 50/6 × 50/6 متر با ارتفاع 3 متر و اضافه ارتفاع 70/0 m برای تهویه و خدمات دیگر باشد. اتاقهای جراحی بهتر است یکسان باشد تا حداکثر انعطاف پذیری را داشته باشند و عملها روی میز قابل حملی صورت گیرد که بر روی پایه‌ای ثابت در وسط اتاق سوار شده باشد. نور طبیعی از نظر روانشناختی دارای امتیاز خاصی است که جلوگیری از آن تقریبا غیر ممکن می‌‌نماید. واگر هم امکان آن وجود داشته باشد باید سیستمی وجود داشته باشدکه به طور کامل جلوی نفوذ این نور را بگیرد(برای مثال عملهای جراحی چشم در فضای خیلی تاریک انجام می‌گیرد) امروزه اتصالات خدماتی و وسایل فنی معمولا از طریق تجهیزات بیهوشی معلق تأمین می‌شود. در غیر این صورت ،اتصالات خطوط خلاء، اکسید نیتروس و برق اضطراری بایستی حداقل 20/1 متر بالاتر از سطح کف اتاق قرار گیرند. جدا کردن بخشهایی که در حد بالای میکروب زدایی شده اند(استریل) و وسایل استریل نیز به آنجا ارسال می‌شود بسیار مهم است. تقسیم اتاق عمل به دو قسمت عفونی و غیر عفونی یک بحث پزشکی است اما عمل هوشیارانه و منطقی است. کف اتاق و سطح دیوارها باید بسیار صاف و قابل شستشو باشند از نصف برآمدگیهای تزئینی و سازه‌ای باید جلوگیری کرد.


[/FONT]
 

mohammad azizi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[FONT=&quot]اتاق بیهوشی[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]اندازه اتاق بیهوشی باید تقریبا[/FONT][FONT=&quot] 80/3×80/3 [/FONT][FONT=&quot]متر باشد و درهای آن نیز کشویی و برقی باشد و به اتاق عمل باز شوند(پهنای[/FONT][FONT=&quot] 40/1 [/FONT][FONT=&quot]متر)این درها باید دارای دریچه و شیشه‌ای باشند تا بتوان با اتاق جراحی ارتباط[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]تصویری داشت. اتاق بایستی مجهز به یخچال ،سینک آب ،لوله دستشویی و آبکشی، کابینت[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]جهت نگهداری لوله هلی جراحی ،اتصالات تجهیزات بیهوشی. برق اضطراری[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]باشد[/FONT][FONT=&quot]
.
[/FONT][FONT=&quot]اتاق ترخیص بیهوشی[/FONT][FONT=&quot]: [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]این[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]اتاق به اتاق بیهوشی شباهت دارد در ورودی به راهروی کاری باید لولایی و بدون چفت با[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]عرض 25/1 متر باشد[/FONT][FONT=&quot]

[/FONT][FONT=&quot]اتاق شستشو[/FONT][FONT=&quot]:[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]تقسیم اتاق شستشو به بهداشتی ومعمولی ایده ال است اما از نقطه نظر بهداشت یک[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]اتاق تکی کافی است. حداقل پهنای اتاق باید80/1 متر باشد. برای هر اتاق جراحی بایستی[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]سه دست و صورت شویی (سینک) که آب را به اطراف نمی‌پاشد وجود داشته باشدکه از طریق[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]پدالهای پایی کنترل شوند .بایستی دارای دریچه دید باشند و اگر هم برقی هستند بایستی[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]با پدالهای پایی باز شوند. اگر صرفه جویی در الویت دارد می‌توان از درهای لولایی[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]چرخش استفاده کرد[/FONT][FONT=&quot]. [/FONT]

[FONT=&quot] [/FONT]
 

کدخدا

مدیر بازنشسته
مرسی مینا جون خیلی خوبه....ولی ای کاش پلان داشت تا اسم فضاهاشو بهم میداد
آخه ریز فضاهاشو هنوز ندارم
اگه میتونی اونارو هم بدی بسیار ممنون میشم

میسی گلم فراوووووووون
کتاب هند بوک معماری یا time server building type رو پیدا کن .
در ضمن شما طراحی می کنی ریز فضاها بستگی به طرح شما داره.
 

helensj

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
مرسی دوست خوبم.....اون کتاب هایی که گفتی مولف و انتشاراتشو بهم بگین ممنون میشم
در ضمن من آخه اصلن نمیدونم واسه شهردااری چه فضاهایی میخواد پس من نمیدونم که فضاهاشو چه جور طراحی کنم
ببخشید دیر شد این کتاب رو حتما دانلود کن هم برای همه طرحات خوبه هم این که یه بخشیش راجع به ساختمون های اداریه و خوبه به نظرم
http://sainar.net/architecture/هندبوک-معماری-ساینار/
 
آخرین ویرایش:

helensj

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
خواهش میکنم هلن جان ..مرسی گلم خیلی عالی........حالا ببینم این کتاب در مورد خود ساختمان شهرداری مطالب داره یا نه؟
من رساله ام همین طور مونده؟
ممنون فراووون
نه متاسفانه دقیقا راجع به شهرداری ننوشته اما خب خیلیی فضاها استانداردهای مکانهای اداری یکیه اینم از این نظر خوب توضیح داده ببینش به نظرم حتما
 

helensj

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
آخرین ویرایش:

mohammad azizi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من یکم مطالب در مورد تاریخچه ی شهرداری در ایران پیدا کردم که انجا میذارم
ولی خیلی کمه چند صفحه بیشتر نیست
امیدوارم که به دردتون بخوره
ادامه مطالبو از شما میخوام


[FONT=&quot]نگاهی به تأسیس شهرداری ها در ایران[/FONT]
[FONT=&quot]مقدمه[/FONT]
[FONT=&quot]شهرداری سازمانی است که ساکنان یک شهر با استفاده از حقوق طبیعی خود و اختیاری که قانون به آنها اعطا نموده است به منظور ایجاد و اداره کردن تأسیسات عمومی،وضع و اجرای نظم شهری و نیز تأمین نیازمندی های مشترکشهری تشکیل می دهند.[/FONT]
[FONT=&quot]همچنین میتوان گفت شهرداری نهادهای عمومی و مستقلاست که به وسیله ی قانون ایجاد می گردد و مردم یک سرزمین را در یک محدوده مشخص،به صورت یک هیأت عمومی-سیاسی باهم متحد می سازد.اما در کشورهایی نظیر کشور ما پیش از آنکه اراده ی شهروندان در ایجاد شهرداری موثر باشد،نهاد دولت و ویژگی های حکومت مرکزی در این امر تعیین کننده بوده اند.مروری بر آمار و اطلاعات مربوط به دوره ی زمانی تأسیس شهرداری ها حاکی زا همخوانی فراز و فرودهای این امر با تحولات ساختار حکومت مرکزی می باشد.در ادامه به بررسی دوره های زمانی ایجاد شهرداری و مقایسه ی تطبیقی ان با تحولات سیاسی می پردازیم.[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]تاریخچه ی تأسیس شهرداری در ایران:[/FONT]
[FONT=&quot]پیشینه ی شهرنشینی در ایران به هزاره ی چهرم پیش از میلاد باز می گردد.از چگونگی اداره ی عمومی شهرها در دوران پیش از اسلام اگاهی چندانی در دست نیست.در دوران اسلامی نیز تا زمان حکومت سلسله ی قاجاریه،مدیریت شهری با "محتسب"، "کلانتر"، "داروغه" شناخته می شده است. "حسبت"در اصطلاح اداری-اسلامی به معنی رسیدن به کار بازار و کوی و برزن و خرید و فروش،منع از تقلبات کسبه و اصناف و کارهایی نظیر آن است که ازلحاظ تشکیلات اداری جدید،قسمتهایی از وظایف شهزداری،شهربانی و دادستانی را دربرمی گیرد.[/FONT]
[FONT=&quot]در سال 1258 شمسی پس از بازگشت ناصرالدین شاه از اروپا،برای اولین بار فکر ایجادشهرداری در ایران رونق گرفت.ناصرالدین شاه که در سفر اروپا،تشکیلات شهرداری را مورد ملاحظه قرار داده بود.برای اصلاح امور داخلی کشور تصمیم گرفت تا سازمانی با همین نام تأسیس کند و رسیدگی به روشنایی،نظافت و امور ارزاق شهر را به آن واگذار نماید.[/FONT]
[FONT=&quot]همزمان با تحولات سیاسی-اجتماعی که به سبب انقلاب مشروطه در ساختار نظام حکومت استبدادی به وقوع پیوست.لزوم واگذاری امور مردم به خد آنان آشکار شد و ضرورت تشکیل نوعی نهاد مردمی و محلی که با بافت فرهنگی،قومی و بومی هماهنگی داشته باشد و مرجع ارائه ی خدمات به مردم و رسیدگی به مشکلات محلی از طریق انتخابات محلی باشد احساس گردید.از همین رو در سال 1286 ش قانونی تحت عنوان "تشکیل بلدیه" در 108 ماده از تصویب مجلس شورای ملی گذشت و به اجرا گذاشته شد.این قانون بعدها متناسب با شرایط سیاسی-اجتماعی کشور و الزامات جدید در مدیریت شهری،مورد بازنگری و اصلاح قرار گرفت.لیکن اصلاح عمده در سال 1334 و اصلاحات جزئی از سال 1345 تا سال 1359 صورت پذیرفت.این قانون اکنون مرجع حقوقی ضوابط اداره ی امور شهرها محسوب می شود.[/FONT]

 
آخرین ویرایش:

marali_64

عضو جدید
:gol:سلامی از جنس بسیار خوبش به همتون:gol:
بچه ها من این ترم دارم رو پایان نامه ام که طراحی ساختمان شهرداریه کار میکنم که شدیدا نیاز به کمکتون دارم لذا بسیار خوشحالم میکنین اگه منو کمک کنین(ریز فضاها،برنامه فیزیکی،تحلیل سایت،نمونه های خارجی و بخصوص داخلیو پروژه های دانشگاهی قبلی)
بازم خیلی ممنون:heart:

سلام محمدجان این سایتو ببین احتمالا کارتو را مینداره
http://www.naghsh-negar.ir/1389/11/دانلود-پلان-ساختمان-اداری/
 

mi.ab.kr.ir

عضو جدید
کاربر ممتاز
موضوع پایان نامه ام کانون معنوی شهره.کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر من باید توی حیطه فرهنگی تحقیق نمایید
بعلاوه باید یک تعریف جامع از کانون معنوی داشته باشید
اینکه از نظر شما کانون معنویات شامل چه عرصه هایی می شود به طور مثال آیا از نظر شما جنبه های مذهبی فقط مد نظر است
یا شمال جنبه های دیگری نیز می شود
لازم به توضیح است برای هر جوابی که می دهی باید ادله قانع کننده و قاطع هم داشته باشید تا هیات داوران نتوانند براتون ایرادی بگیرند.
لیست فضاهایی نیز به شما کمک خواهد تا مسیر تحقیقاتون را مشخص نمایید
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

mi.ab.kr.ir

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمی دونم چرا اکثرا دنبال ضوابطید
معماری هنر است
اگر براساس منطق و نیاز کاربران طراحی کنید خیلی از ضوابط را خودتان ساختید
مهم اینه به کلیه جوانب فکر کنید و براش راه حل اصولی و منطقی ارائه بدهید
 

mi.ab.kr.ir

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام من یک پایان نامه با موضوع خانه سالمندان میخوام.هر کس اگه در این مورد اطلاعاتی داره اگه بتونه بهم بده ممنون می شم.
1- عزیزم به نظر من بهتر است فضاهای خانه های سالمند موجود خصوصا ایران را تحلیل کنی
در این بخش مصاحبه فراموش نکن چون بسیاری از مشکلات فضایی را کاربران می توانند به ما اعلام کنند
2- یک کتاب به اسم طراحی برای سالمندان از انتشارات شهرسازی بسیاری از نکته های حائز اهمیت برای طراحی در ایران را عنوان کرده است
3- قبل از هرگونه مطالعاتی برای خودت یک دسته بندی فضاها داشته باشد
چه بخشهایی و برای کدام دسته از مراجعین لازم است ؟
پاسخ به این سوال راه مطالعات را به شما نشان می دهد
4- مطالعات اقلیمی و تاریخی و اقدامات موازی در دنیا که بخش لازم هر مطالعاتی است
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

helensj

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
آخرین ویرایش:
بالا