در یكی از محلههای مركزی شهر پاریس، دیواری وسیع وجود دارد كه سرامیكهایی لاجوردی تنش را پوشاندهاند و روی آن با 300 زبان زنده دنیا بیش از هزار بار به رنگی سپید نوشته شده است: "دوستت دارم". سهم ما ایرانیها هم، دو تا از آن دوستت دارمهاست كه یكی از آنها بالای دیوار قرار گرفته است و دیگری تقریبا در مركزش.
دوستت دارمهای ایرانی جای خوبی قرار گرفتهاند و چشم هر گردشگری دستكم یك بار آنها را میبیند، شاید به این دلیل كه خط ایرانی زیباست، شاید هم به این خاطر كه ما ایرانیها به عاشقی معروفیم. ما عشق را نسل به نسل در روح یادگاریهایمان دمیدهایم. شاید اگر عشق نبود، هنرهایمان هیچوقت ماندگار نمیشد.
عذرخواهی به سبک ژاپنی !
رییس و مدیران شرکت "نیروی برق توکیو " از روستاییان آسیب دیده از تشعشعات رادیو اکتیو نیروگاه اتمی فوکوشیما عذرخواهی کردند. به گزارش آخرین نیوز به نقل از عصر ایران "ماساتاکا شیمیزو " (نفر وسط) رییس شرکت نیروی برق توکیو و مدیران ارشد این شرکت که مالک و مدیر نیروگاه برق "دای ایچی" فوکوشیما هستند در برابر مردم آسیب دیده روستای "نامی" که از خانه و کاشانه شان آواره شده و برای اسکان موقت به اردوگاهی در "نیهونماتسو" منتقل شده اند حاضر شدند و در برابرشان به خاک افتاده و بابت قصورهایی که در اداره نیروگاه داشتند، عذرخواهی کردند. این در حالی است که مشکلات به وجود آمده در نیروگاه بر اثر زلزله ای 9 ریشتری و سونامی سهمگین پس از آن که در تاریخ بی نظیر بود رخ داد.
روستای این آوارگان در مجاورت نیروگاه تولید برق هسته ای "دای ایچی" فوکوشیما است که مالکیت آن متعلق به شرکت نیروی برق توکیو است. روستای "نامی" هم اکنون به دلیل خطر تشعشعات رادیواکتیو تخلیه شده و ساکنان آن برای اسکان به اردوگاهی در نیهونماتسو منتقل شده اند. پس از زلزله و سونامی 11 مارس ژاپن دهها هزار نفر از ساکنان مناطق نزدیک به نیروگاه فوکوشیما خانه و کاشانه خود را رها کرده و برای اسکان موقت به دیگر مناطق ژاپن منتقل شده اند. فرهنگ عذرخواهی در صورت عدم موفقیت، سنتی دیرین در میان مدیران ژاپنی است.