ضرغامی: نخبگان و روحانیون در فتنه مردود و مداحان قبول شدند

Alborz Rad

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
رئیس صدا و سیما گفت: در حالی که بخشی از نخبگان، دانشجویان و روحانیون و هنرمندان در امتحان بصیرت فتنه سال گذشته نمره قبولی نگرفتند اما مداحان اهل بیت توانستند این راه را با سلامت بپیمایند.
آفتاب: رئیس صدا و سیما گفت: در حالی که بخشی از نخبگان، دانشجویان و روحانیون و هنرمندان در امتحان بصیرت فتنه سال گذشته نمره قبولی نگرفتند اما مداحان اهل بیت توانستند این راه را با سلامت بپیمایند.

مراسم اختتامیه هشتمین همایش تجلیل از پیرغلامان شب گذشته (6 آذرماه) با حضور سید عزت‌الله ضرغامی رئیس سازمان صداوسیما، محمدحسین صوفی معاون صدا، آیت‌الله صفایی بوشهری امام جمعه و نماینده ولی فقیه در استان بوشهر و جمعی از مداحان پیر غلام در بوشهر برگزار شد.

ضرغامی در این مراسم گفت: در میان هجمه گسترده رسانه‌های استکباری، ضداخلاقی و ضد دین که از هر طرف جامعه اسلامی ایران را که پیش قراول آزادی‌خواهی در دنیا است را تهدید می‌کنند، هر کدام از مداحان اهل بیت می‌توانند به ‌صورت مستقل در کشور تاثیرگذار باشند.

وی افزود: امروز مداحان اهل بیت هر کدام یک رسانه مستقل، کارآمد و با تاثیرگذاری طولانی و ماندگار هستند.

ضرغامی با تشکر از جامعه مداحان اهل بیت که در فتنه سال گذشته کارنامه درخشانی از خود به جای گذاشتند، بیان داشت: در حالی که بخشی از نخبگان، دانشجویان و روحانیون و هنرمندان در امتحان بصیرت فتنه سال گذشته نمره قبولی نگرفتند اما مداحان اهل بیت توانستند این راه را با سلامت بپیمایند.

وی نقش غدیر را در طول تاریخ اسلام مهم و عبرت‌آموز ذکر و اضافه کرد: همچنان که برخی از صحابه و یاران پیامبر پس از رحلت آن بزرگوار در شناخت راه دچار مشکل شدند که موجب وارد آمدن آسیب‌های فراوانی به اسلام شد می‌بینیم که از فتنه‌ سال گذشته نیز برخی از خواص و بزرگان لغزیدند.

رئیس صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: آنان دارای سوابق درخشانی در کارنامه انقلاب بودند و در طول انقلاب زجر زندان‌ها کشیدند و در همه حال با امام راحل بودند اما گرد و غبار فتنه آن‌ها را گرفت و مشعل فروزان هدایت که همان مقام عظمای ولایت بود را ندیدند.

وی عنوان داشت: درست است که در توبه همیشه باز است اما ملاحظات زمانی نیز جایگاه خاص خود را دارد، برخی می‌گویند راه بازگشت وجود دارد این شاید حرف درستی باشد اما فایده آن چیست آن زمان که وظیفه است باید در خط امام حرکت کرد.

ضرغامی خطاب به مدیران سایت‌های مجازی و کسانی که تریبون دارند و مطالب سیاسی می‌گویند و می‌نویسند گفت: خط درست و صحیحی به نام ولایت وجود دارد که اگر غیر از زاویه ولایت را انتخاب کنیم محکوم به شکست هستیم.

رئیس صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران بیان داشت: جواب من به کسانی که کنایه می‌زنند که مداحان نباید وارد مسائل سیاسی شوند که اگر مداحی با منشا یک گروه، محفل و جناح‌بندی سیاسی خاصی وارد عرصه مسائل سیاسی شود که مردود است اما سیاستی که معنای بصیرت، آگاه کردن و روشن‌کردن مردم به ویژه نسل جدید باشد از جمله وظایف مداحان است که با زبان هنرمندانه می‌تواند بسیار تاثیرگذار باشد.

‌امام جمعه بوشهر نیز در این آیین گفت: تجلیل از پیرغلامان اهل بیت در دنیا مقدور نیست بلکه در آخرت دیدنی است.

همچنین آیت‌الله غلامعلی صفایی‌بوشهری نیز در سخنانی عنوان داشت: در روز قیامات هر انسان با امامش فراخوانده می‌شود و شما پیرغلامان در کنار امام حسین (ع) ظاهر می‌شوید.

وی با بیان اینکه تاریخ مدح و ثنا چیری نیست که با فضای معاصر هماره باشد، اضافه کرد: نخستین مدح‌کننده در عالم وجود خداوند است پس مداحان اهل بیت کاری خدایی انجام می‌دهند.

صفایی‌بوشهری تاریخ مدیحه‌سرایی اهل بیت را پرفراز و نشیب ذکر کرد و ادامه داد: در فضایی که انحطاط و ابتذال جهان را فرا گرفته بود شاعرانی از صدر اسلام اشعار خوبی در باب اهل بیت سرودند و مداحانی نیز این مشعل را در آن تاریکی‌ها روشن نگه داشتند تا در شرایط کنونی فضای جامعه در جغرافیای ملی و فراملی توسط این مداحان هدایت شود.

وی نقش مداحان را مانند بزرگان تارخی اسلام در هدایت دین دانست و از آن‌ها بابت داشتن اندیشه‌های ولایت‌مداری تشکر کرد.
 

hot849

عضو جدید
سلام

:biggrin:
:biggrin::biggrin::biggrin:

به نظر من این بهترین اعتراف است به ماهیت افرادی که الان بر ما حکومت می کنند. یعنی هرچی آدم حراف و مغز نخودی و .... عنان کار ها را در اختیار گرفته اند و هر چی نخبه و دلسوز وجود دارد ، از کار ها کنار کشیده اند! که بفرموده حضرت علی (ع) یکی از شروط سقوط دولت هاست!!!






این مطلب رو هم امروز دیدمش، که بی مرتبط با بحث نیست!!!

در كتاب حاجي‌آقا نوشته صادق هدايت (1945)، حاجي به كوچك‌ترين فرزندش درباره نحوه كسب موفقيت در ايران نصيحت مي‌كند: توي دنيا دو طبقه مردم هستند؛ بچاپ و چاپيده؛ اگر نمي‌خواهي جزو چاپيده‌ها باشي، سعي كن كه ديگران را بچاپي !!! سواد زيادي لازم نيست، آدم را ديوانه مي‌كنه و از زندگي عقب مي‌اندازه! فقط سر درس حساب و سياق دقت بكن! چهار عمل اصلي را كه ياد گرفتي، كافي است، تا بتواني حساب پول را نگه‌داري و كلاه سرت نره، فهميدي؟ حساب مهمه! بايد كاسبي ياد بگيري، با مردم طرف بشي، از من مي‌شنوي برو بند كفش تو سيني بگذار و بفروش، خيلي بهتره تا بري كتاب جامع عباسي را ياد بگيري! سعي كن پررو باشي، نگذار فراموش بشي، تا مي‌تواني عرض اندام بكن، حق خودت را بگير! از فحش و تحقير و رده نترس! حرف توي هوا پخش مي‌شه، هر وقت از اين در بيرونت انداختند، از در ديگر با لبخند وارد بشو، فهميدي؟ پررو، وقيح و بي‌سواد؛ چون گاهي هم بايد تظاهر به حماقت كرد، تا كار بهتر درست بشه!… نان را به نرخ روز بايد خورد! سعي كن با مقامات عاليه مربوط بشي، با هركس و هر عقيده‌اي موافق باشي، تا بهتر قاپشان را بدزدي!…. كتاب و درس و اينها دو پول نمي‌ارزه! خيال كن تو سر گردنه داري زندگي مي‌كني! اگر غفلت كردي تو را مي‌چاپند. فقط چند تا اصطلاح خارجي، چند كلمه قلنبه ياد بگير، همين بسه!!!!ا
 

emajid16

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا من نميدونم چي بگم
اين آغا خودش گفته
نخبگان و دانشجويان و روحانيون و هنرمندان رو با يه سري مداح بي سواد مقايسه كردن
يعني اين اقشار با سواد حاليشون نيست و يه عده بي سواد ميفهمن
 

Rheoman

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من این بهترین اعتراف است به ماهیت افرادی که الان بر ما حکومت می کنند. یعنی هرچی آدم حراف و مغز نخودی و .... عنان کار ها را در اختیار گرفته اند و هر چی نخبه و دلسوز وجود دارد ، از کار ها کنار کشیده اند! که بفرموده حضرت علی (ع) یکی از شروط سقوط دولت هاست!!!
:gol::gol::gol::gol:
 

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس با این حساب اگه به جای درس و مشق و دانشگاه و کنکور و ........... میرفتیم دنبال 4 تا کتاب روضه و مولودی و پا منبر 4 تا مداح می شستیم هم این دنیا رو داشتیم و هم اون دنیا رو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ززششششششششششششششک



 
بالا