مسابقه: کی این گیاه دارویی رو میشناسه ...؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=22512&d=1279795843

این چیه؟! خوردنیه؟ دم کردنیه؟ کوبیدنیه؟ مالیدنیه؟ سرخ کردنیه؟ ...!
شیرین جان چنتا عکس دیگه ازش میذاری؟ گیاه کاملش، برگ و گل و میوه و ...
پژمــــــــــــــــــــان! بیا کمک
 

shirin.agro

عضو جدید
کاربر ممتاز
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=22512&d=1279795843

این چیه؟! خوردنیه؟ دم کردنیه؟ کوبیدنیه؟ مالیدنیه؟ سرخ کردنیه؟ ...!
شیرین جان چنتا عکس دیگه ازش میذاری؟ گیاه کاملش، برگ و گل و میوه و ...
پژمــــــــــــــــــــان! بیا کمک




خوردني هست و دارويي
 

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
:surprised::surprised::surprised:
مثل کیوی می مونه که یهو سردش شده بدنش مورمور میشه و دون دون بالا زده
:D:D:D
:cool::)
 

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
كسي اين گياه رو مي شناسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ساپادیل یا [۱] واناوانا (اسپانیایی: guanábana، پرتغالی: graviola، انگلیسی: soursop) نام درخت و میوه‌ای است بومی مکزیک، آمریکای مرکزی، منطقهٔ دریای کارائیب و بخش شمالی آمریکای لاتین.
درخت این میوه را در جنوب شرق آسیا هم می‌کارند. ساپادیل از تیرهٔ آنوناسه (Annonaceae) (تیرهٔ سیب کاستر) است.
مزهٔ میوهٔ ساپادیل مانند مزه توت فرنگی و آناناس است که به آن طعم لیمو ترش افزوده شده‌باشد. یک غلظت ملایم مانند مزه نارگیل و موز نیز در مزه آن حس می‌شود.
میوه، آب میوه و چای ساپادیل را برای درمان برخی بیماری‌ها مانند معده‌درد و دفع کرم‌ها استفاده می‌کنند.


 

shirin.agro

عضو جدید
کاربر ممتاز
ساپادیل یا [۱] واناوانا (اسپانیایی: guanábana، پرتغالی: graviola، انگلیسی: soursop) نام درخت و میوه‌ای است بومی مکزیک، آمریکای مرکزی، منطقهٔ دریای کارائیب و بخش شمالی آمریکای لاتین.
درخت این میوه را در جنوب شرق آسیا هم می‌کارند. ساپادیل از تیرهٔ آنوناسه (Annonaceae) (تیرهٔ سیب کاستر) است.
مزهٔ میوهٔ ساپادیل مانند مزه توت فرنگی و آناناس است که به آن طعم لیمو ترش افزوده شده‌باشد. یک غلظت ملایم مانند مزه نارگیل و موز نیز در مزه آن حس می‌شود.
میوه، آب میوه و چای ساپادیل را برای درمان برخی بیماری‌ها مانند معده‌درد و دفع کرم‌ها استفاده می‌کنند.







ساپادیل از تیرهٔ آنوناسه (Annonaceae) (تیرهٔ سیب کاستر) است ساپادیل در زبان مالایی durian belanda به معنی دوریان هلندی,در زبان اسپانیاییguanában ,در زبان اندونزی sirsakو در زبان انگلیسی soursopنام دارد.

ساپادیل بومی مکزیک، آمریکای مرکزی، منطقهٔ دریای کارائیب و بخش شمالی آمریکای لاتین می باشد ولی امروزه در اکثر کشورهای جنوب شرقی آسیا از جمله مالزی و اندونزی کشت می شود.

پوست این میوه به رنگ سبز یا زرد است اما میوه آن سفید رنگ و دارای تعداد زیادی هسته سیاه رنگ می باشد مزهٔ میوهٔ ساپادیل مانند مزه توت فرنگی و آناناس است که به آن طعم لیمو ترش افزوده شده‌باشد.

این میوه به صورتهای خام ،کنسرو شده ،آبمیوه مصرف می شود

همچنین در صنعت بستنی سازی،ژله و کیک به عنوان طعم دهنده
استفاده فراوان می شود.

در مکزیک آنرا خرد کرده با شیر یا خامه و شکر مخلوط کرده و به عنوان دسر محبوبشان استفاده می کنند.

خواص ساپادیل:

این میوه سرشار از ویتامینهای B1وB2وCهمچنین مقدار زیادی از کربوهیدراتها و فروکتوز می باشد.

میوه، آب میوه و چای ساپادیل را برای درمان برخی بیماری‌ها مانند معده‌درد و دفع کرم‌ها استفاده می‌کنند.

همچنین عقیده بر این است که در درمان سریع زخمها موثر است.


فرمانرو: ماگنولیدها
راسته: ماگنولیالس
خانواده: آنوناسه
سرده: آنونا
گونه: A. muricata

نام علمی
Annona muricata
L.




:biggrin::biggrin::biggrin:
 
آخرین ویرایش:

گلابتون

مدیر بازنشسته
پاخري
 

سایه سار

عضو جدید
پاخری Tussilago farfara
قسمت مورد استفاده

معمولا سرشاخه های گلدار خشک شده و به ندرت برگهای خشک شده استفاده میشود.
ترکیبات شیمیایی

پلی ساکارید(موسیلاژ)،تانن،فیتواسترول،آلکالوئید(توسیلاژ، ویتامینc،روی،گکیکوزیدهای تلخ،اسیدهای چرب(پارافین) ،اسانس و اسیدهای گیاهی می باشند.
مواد موثره

تانن،موسیلاژ، اسانس ،گلیکوزیدتلخ.
خواص و کاربرد

این گیاه ضد سرفه،ضد باکتری،ارامبخش مدر،ملین،خلط آور،ضد گرفتگی عضلانی میبا شد. جوانه های خشک شده به عنوان تقویت ریه در درمان آسم ،برگ خشک شد ه ی آن در درمان سرفه ؛سرما خورده گی و برونشیت و پودر برگ آن بصورت موضعی برای درمان گرفتگی بینی و رفع سردرد مصرف می شود. گرد خشک برگهای آن برای التیام زخم های سخت مفید است و برگهای پهن گیاه را روی محل سوختگی میگذارند .و این گیاه دارای مواد شیمیایی بنام pyrrolizidinesاست که مصرف زیاد آن در شکل بیماری hvod به کبد آسیب میرساند.
زمان جمع آوری

گل های این گیاه باید زمانی که هنوز غنچه هستند و یا در آغاز مرحله شگفتن می باشد ( اسفند تا فروردین ) چیده شوند .برگهای آن موقعی که رشد کامل خود را پیدا نمودند(اردیبهشت تا خرداد ماه ) چیده می شوند.
روش خشک کردن

پس از برداشت اندامهای موردنظر گیاه ( برگ و گل ) را باید بلافاصله خشک کرد.تأخیر در خشک کردن سبب کاهش کمیت و کیفیت مواد موثره آن می شود. دمای مناسب برای خشک کردن گل 20-25 درجه سانتی گراد است. برگها را باید با ضخامت کم در سایه خشک کرد.
نسبت گل تازه به خشک،شش به یک و نسبت برگ تازه به خشک،پنج به یک است.
 

Elmira2010

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظرمن موزه که شکل وشمایلش عوض کردن پیوندیه باخربزه
یاهلوپیوندیه باهندونه(دانشجوی زیست گیاهی این چیزاخوب حالیشه)
 

گلابتون

مدیر بازنشسته
نمیشه یه کوچ کولو کمک کنین ، مثلاً از چه خانواده ایه ، مامان ،باباش کی اند:w20::w20:

گل انگشتانه نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
گلا شون خیلی بهم شبیهن

نه عزيزجان انگشت دانه نيست...يه كوچولو دقت كن راحتتر از اين چيزهاست...براي راهنمايي هم يه كم صبر كن اگه بقيه دوستان هم نتونستن اونوقت راهنمايي ميكنم:redface:
 

shirin.agro

عضو جدید
کاربر ممتاز


دوستان بفرماييد اين گل چه گياه دارويي هست..؟؟

[/QUOTE]



سلام
:heart:خوبيييييييييي
گلابتون جونمممممممممممممممممم

شاتره هستش
درستهههههههههه
 
آخرین ویرایش:

shirin.agro

عضو جدید
کاربر ممتاز


خواص دارویی شاتره

(Fumaria officinalis)

شاتره یا شاهتره با نام عمومی Common fumitory, Earth smoke گیاهی است علفی به ارتفاع تا 80 سانتی متر که در مزارع، باغ ها و زمین های کشاورزی به حالت خودرو می روید.

شاخه های ظریف فراوان و برگ هایی با تقسیمات بسیار زیاد، باریک و کوچک دارد. گل های شاتره کوچک به رنگ سفید یا سفید مایل به گلی است که به صورت مجتمع و گل آذین خوشه قرار گرفته اند. میوه ها کوچک و کروی هستند. قسمت مورد استفاده ی شاتره تمام قسمت های هوایی آن می باشد.

گونه ی Officinalis این گیاه در ایران رویش ندارد و آن چه به نام شاتره در بازار ایران وجود دارد، مربوط به دو گونه ی Parvifelora fumaria و Fumaria villantii است.
تاریخچه

شاتره از زمان عهد عتیق شناخته شده و در کتاب های "خواص گیاهان" مربوط به قرون وسطی توصیف شده است. این گیاه در طب سنتی، برای درمان اگزما و بیماری های دیگر پوستی به کار می رفته است، هم چنین به عنوان ملین و مدر مصرف می شده است. در دهه ی گذشته، این گیاه دوباره مورد توجه قرار گرفت، زیرا بنا به گزارشاتی، به احتمال زیاد عصاره ی آن در بهبودی بیماری های قلبی- عروقی و دستگاه کبدی- صفراوی موثر است.
منبع جغرافیایی

این گیاه بومی اروپا و آسیاست. در کنار جاده ها به عنوان علف هرز مزارع می روید و بیشتر توسط کشورهای شرقی اروپا صادر می گردد.
ترکیبات مهم

قسمت هوایی گیاه حاوی حدود یک درصد آلکالوئید است. بیش از 30 عدد آن ها تعیین فرمول شده اند. اکثر این الکالوئیدها از مشتقات بنزیل ایزوکنیولین هستند.

مهم ترین این آلکالوئیدها شامل فومارین(پروتوپین)، فوماری لین و سیناکتین هستند. از دیگر ترکیبات شاتره می توان فلاوونوئیدها، اسیدهای گیاهی به ویژه اسید فوماریک و موسیلاژ را نام برد.
اثرات مهم

این اثرات عبارت اند از:

* صفراآور: آلکالوئید پروتوپین موجود در شاتره می تواند در مواردی باعث کاهش صفرا گردد و به اصطلاح دارای اثر Amphicholeretic است.

* همچنین در مشکلات قلبی-عروقی مصرف می شود.

* در طب عوام از شاتره به عنوان ادرار آور، مسهل و جهت رفع مشکلات پوستی از جمله اگزما استفاده می شود. اثر اخیر را مربوط به وجود اسید فوماریک در آن می دانند.

اسید فوماریک امروزه به طریقه ی سنتزی تهیه و در بعضی از فرمولاسیون های پوستی نظیر داروهای پسوریازیس مصرف می شود.


فرآورده های گیاهی

در ایران از این گیاه، فراورده های صنعتی وجود ندارد. در بعضی کشورها محصولاتی به شکل قطره از عصاره ی گیاه به صورت منفرد و یا مخلوط با گیاهان دیگر تهیه و به بازار عرضه شده است.

تهیه ی چای:

به 2 تا 4 گرم خشک شده ی گیاه(مخلوط برگ، گل و ساقه) یک لیوان آب جوش افزوده و 15 دقیقه می گذاریم بماند. سپس آن را صاف نموده و به صورت گرم قبل از غذا میل می کنیم.

می توان روزانه تا سه نوبت (صبح، ظهر و شب) این مقدار را تکرار کرد. جمعا می توان 6 تا 12 گرم گیاه خشک شده را که سه لیوان محصول صاف شده ایجاد می کند، در طول روز مصرف کرد.
عوارض جانبی

مصرف مقدار عادی و دارویی شاتره دارای عوارض جانبی نیست. ولی مصرف مقادیر بسیار زیاد به دلیل وجود آلکالوئیدهای ذکر شده ممکن است باعث لرز، تشنج و مرگ گردد.
مصرف در بارداری و شیردهی

تا کنون این موضوع مطالعه نشده است. بنابراین بهتر است در این دوران مصرف نشود.
مهم ترین اثرات گزارش شده شاتره:

آنتی کلی نرژیک، آنتی هیستامین، ضد ورم، ضد آریتمی، ضد عفونی کننده، ضد اسپاسم، تقویت کننده ی قوای جنسی، کاهش تپش قلب، معرق، مسهل، ادرارآور، تهوع آور، بالا برنده ی فشار خون ، پایین آورنده ی پرفشاری خون، آرام بخش، سمی، مقوی معده، بی حس کننده، صفراآور و کاهش دهنده ی صفرا.
نکات قابل توجه:

1- نمونه ی گیاه خشک در بازار دارویی به طور طبیعی به صورت خرد شده و قطعات کوچک است و احتیاج به خرد یا پودر کردن ندارد و می توان مستقیما آب جوش روی آن ریخت.

2- توصیه می شود دم کرده ی شاتره را گرم مصرف کنید. چون ممکن است با سرد شدن، مواد موثر آن رسوب کنند.

3- در بسیاری از موارد دیده شده است که جهت کسب اثرات مذکور شاتره، از عرق شاتره ی موجود در بازار استفاده می کند.ولی عرق شاتره دارای مقدار بسیاری ناچیزی از اسانس است و مواد موثر اصلی در آن وجود ندارد. بنابراین عرق شاتره دارای خواص اصلی شاتره نیست.

4- برای مشکلات کبدی، صفراوی و پوستی باید از دم کرده ی آن استفاده کرد و در این موارد عرق شاتره بی تاثیر است.

 

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
اسم اين گياه دارويي چيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا آدم

گیاهی است علفی ، بزرگ ساقه های منشعب به طول 80 تا 5/1 سانتیمتر که به حالت وحشی رویش دارد . ریشه های دراز و قطور با ظاهر دوکی و رنگ قهوه ای ، از مشخصات بارز این گیاه برگ های بسیار پهن و نسبتاً افتاده به روی ساقه است که در قسمت فوقانی سبز تیره و سطح تحتانی پوشیده از تارهای فراوان و به رنگ سبز روشن ، گل ها کوچک و ارغوانی رنگ ، میوه فندقه به شکل یک توپ خاردار است .

مواد مؤثره :

ریشه : اینولین (نوعی هیدرات کربن) (70-50 درصد) کربنات و نیترات پتاسیم ، گلیکوزید (لاپوزید)

دانه : گلیکوزید آرکتیوپیکرین (Arctio Picrin) ، 18 درصد روغن (اسید لینولئیک ، اسید اولئیک)

خواص درمانی : ریشه : تقویت کننده و آنتی بیوتیک ، تصفیه کننده خون ، زیاد کننده ترشحات صفرا ، معرق ، درمان نقرس و روماتیسم ، مدر (دفع کننده اسید اوریک) ، کمک به دفع سنگ کلیه ، پائین آورنده قند خون ، التیام سوختگی ها و التهابات مخاط دهان و گلو ، رفع جوش صورت ، تقویت پوست سر و جلوگیری از ریزش مو ، تسکین درد و ورم حاد مفاصل و رفع ناراحتی های بواسیر

ضماد برگ : موجب اکسیده شدن و زائل شدن سم مار می شود ، رفع کننده خارش و تحریکات جلدی

دانه : دارای روغن که زود خشک می شود و در اثر ماندن کهنه نمی شود.

روش استفاده : برگ و ریشه (دم کرده)

1 – بابا آدم گزنه افسنطین آرنیکا مریم گلی : تحریک رشد مو ، تقویت موی سر و ضد ریزش مو

2 – بابا آدم بارهنگ بنفشه (روغن – موضعی) : رفع درماتیت گهواره و بثورات جلدی ناشی از ادرار

عوارض جانبی و منع مصرف : گزارش نشده است.
 

shirin.agro

عضو جدید
کاربر ممتاز
گیاه باباآدم



شناسنامه

کاسنی Compositae :تیره Arctium lappa L.-Lappa major Gaertn:نام لاتین Burdock – Peigherolle - Clotbur:نام انگلیسی باباآدم – باردان – فیل گوش:نام فارسی آراقیطون – راس الحمامه:نام عربی
شرح گیاه

گیاهی است علفی، بزرگ و دارای ساقه منشعب به طول 80 تا 150 سانتی متر و حتی بیشتر که به حالت وحشی در دست ها و نواحی مرطوب و سایه دار، تا ارتفاعات 1500 تا 1800 متری می روید. ریشه ای دراز به قطر انگشت با ظاهر دوکی شکل و به رنگ قهوه ای دارد ولی اگر شکسته شود در مقطع،رنگ تقریباً سفید نشان می دهد از اختصاصات آن این است که پهنک برگهای آن، بسیار بزرگ و دارای حالت نسبتاً افتاده بر روی ساقه است. بزرگی پهنک برگها به نسبتی که از قاعده ساقه به راس آن نزدیک می شویم کم می گردد. رنگ آنها در سطح فوقانی پهنک سبز تیره ولی در سطح تحتانی به علت پوشیده بودن از تارهای فراوان ، سبز روشن است. کاپیتولهای آن ظاهر کروی و مجتمع دارند و هر یک از آنها نیز مرکب از گلهائی کوچک ارغوانی به تعداد 40 تا 50 محصور در تارهای ابریشمی است براکته های انولوکر آن هر یک در انتها به خمیدگی قلاب مانند ختم می شود. میوه آن پس از رسیدن به صورت فندقه ای با 3 یا 4 سطح مشخص در می آید. رنگ آنها خاکستری یاقهوه ای روشن و یا حنائی و گاهی منقوش به لکه های نسبتاً تیره است. در بالای میوه آن دسته تارهای ابریشمی کوتاه به رنگ زرد یا سفید مایل به زرد دیده می شود که زود افت هستند. سطح خارجی میوه گیاه نیز پوشیده از تارهای ریز است بطوریکه وجود آنها سبب می گردد که به آسانی به دست بچسبد.

نیازاکولوژیکی

باباآدم در هر زمینی مشروط بر آنکه کمی سفت و دارای کود نسبتاً کافی باشد، رشد می کند. کودهایی که تجزیه کافی حاصل کرده باشند و بعلاوه کودهای شیمیایی ازت دار برای پرورش آن بسیار مناسب است.
تکثیر گیاه

تکثیر گیاه از طریق کاشتن دانه در زمینهای رسی – آهکی که قبلاً در پائیز به عمق 50 – 45 سانتی متر بر گردان شده باشد و بعلاوه کود کافی به آن داده باشند، صورت می گیرد. از هر پایه سالم گیاه معمولاً معادل 25 گرم دانه (میوه) بدست می آید. این دانه ها به مجردی که به سطح زمین بیفتند شروع به رویش می نمایند. قوه نامیه دانه ها 5 سال دوام دارد. دانه باباآدم را در ماه شهریور بلافاصله پس از جمع آوری در زمین زراعتی می کارند بدین نحو که آنها را در امتداد خطوطی به فواصل 60 سانتی متر در داخل حفره های کوچک به عمق 4 سانتی متر بنحوی می کارند که در هر فاصله 20 تا 25 سانتی متر تعداد 3 تا 4 دانه درون حفره کاشته می شود. سپس به آرامی غلتک می زنند تا دانه ها به زمین بچسبد. با این روش پس از آنکه دانه ها رشد کافی حاصل کردند و گیاه جوان از رویش آنها پدید آمد با حذف کردن پایه های اضافی فاصله آنها را از یکدیگر معادل 40سانتی متر می نمایند. در بعضی مناطق دانه ها را بدون آنکه درون حفره ای بکارند در سطح زمین زراعتی می پاشند و پس از آنکه گیاه جوان از رویش دانه ها حاصل شد فاصله آنها به صورتی در می آورند که هر گیاه با پایه مجاور خود 60-80 سانتی متر از هر طرف فاصله داشته باشند. در هر دو رویش فوق الذکر پس از کاشتن دانه به ملایمت روی آنها غلتک می زنند تا سطح دانه از یک قشر نازک یک سانتی متر خاک پوشیده گردد. در کشت وسیع بذر افشانی بوسیله دستگاههای مکانیکی مخصوص انجام می گیرد. در بعضی موارد دانه (میوه) گیاه را ابتدا در نقطه زمین آماده ای می کارند و پس از گذشت یک ماه و گاهی بیشتر که گیاهان جوان از نمو دانه ها حاصل گردید آنها را در زمین زراعتی نشاء می کنند بنحوی که حتی المقدور هر پایه از دیگری فاصله کافی داشته باشد.

داشت

آبیاری و اصلاح زمین زراعتی و همچنین مبارزه با علفهای هرز باید پیوسته در دوران رشد گیاه انجام گیرد تا رشد کامل پایه های جوان بخوبی تامین شود. برداشت

برداشت محصول یعنی خارج کردن ریشه گیاه از زمین معمولاً هنگامی صورت می گیرد که گیاه 18 ماهه باشد. برای اینکار در بهار قبل از ظاهر شدن دستگاه زایای گیاه، ریشه ها را از زمین خارج می کنند زیرا اگر این عمل به تاخیر افتد ریشه سخت می شود. خارج کردن ریشه ها از زمین به وسیله چنگالهای فلزی قوی که بتوانند در عمق نسبتاً زیاد فرو رود باید در نهایت دقت صورت گیرد تا ریشه ها به وضع سالم از زمین کنده شوند. پس از خارج نمودن ریشه ها از زمین نیز باید آنها را مدتی به حال خود گذاشت تا گل مرطوب اطراف ریشه که بدان چسبیده است خشک گردیده به سهولت از آن جدا شود. پس از انجام این کار قسمت هوائی گیاه را قطع می کنند و ریشه ها را پس از شستن به صورت قطعات کوچک در آورده در معرض گرمای خورشید قرار می دهند و یا بوسیله دستگاه خشک کن مخصوص ریشه گیاه را خشک می کنند. در صورت استفاده از برگ های گیاه چیدن برگها باید موقعی انجام گیرد. که گیاه را جهت استفاده از ریشه آن از زمین خارج می کنند.

دامنه انتشار

گرگان : علی آباد کتول ، مازندران ، بین عباس آباد و قائم شهر، گیلان : رودبار ، کوشک (باغ محسنی) در ارتفاعات 350 متری، ایسپیلی ییلاق آذربایجان : 18 کیلومتری مرند، قره داغ ، حسن بگلو ، نعمت آباد نزدیک تبریز ، همدان :حیدر ، اراک بختیاری در 2100 متری، جنوب ایران ، کرمان قریه العرب ، راهبور در 2600 متری مشرق ایران : خراسان ، تهران : شهرستانک در 1700 متری لشکرگ ، بین توچال و دماوند در 2300 متری ، قزوین،کرج.



درستههههههههه
من با اجازه تون كاملترش كردم

حالا گلابتون جونم بگه كي سوالو طرح كنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته با اجازه ي مهندس جونممممممممم
بفرماييد:gol:
 

گلابتون

مدیر بازنشسته
شيرين جون چه عجله ايي داشتي عزيزم...مهلت هر سوال چهل و هشت ساعته عزيزم...هر سوالي كه ميذاري بايد تا چهل و هشت ساعت فقط به پستهاي دوستان پاسخ بدي و راهنماييشون كني عزيزم...بعد از چهل و هشت ساعت بايد اولين پاسخ درست رو انتخاب كني و به عنوان برنده اعلامش كني عزيزدلم.
 

shirin.agro

عضو جدید
کاربر ممتاز
شيرين جون چه عجله ايي داشتي عزيزم...مهلت هر سوال چهل و هشت ساعته عزيزم...هر سوالي كه ميذاري بايد تا چهل و هشت ساعت فقط به پستهاي دوستان پاسخ بدي و راهنماييشون كني عزيزم...بعد از چهل و هشت ساعت بايد اولين پاسخ درست رو انتخاب كني و به عنوان برنده اعلامش كني عزيزدلم.



مي بخشيييييييييي گلابتون جونممممممممممممم:w05:
من نمي دونستمممممممممممممم:w20:
اولين پاسخو كه phyto داده عزيزم و درسته :w17:
حالا هر طور صلاح مي دونييييييييييي اون كارو انجام بده
 

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
یافتم... بفرمایید ایشون کی باشن و به چه دردی میخورن:



http://www.akhavan.persiangig.com/image/green/Cinnamomum zelanicum.JPG

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
آق رضا معطلش نمی کنم


بااجازه آبجی گلاب




دارچین (نام علمی: Cinnamomum verum و هم‌چنین Cinnamomum zelanicum) درختچه‌ای است از راسته لورالس (Laurales) تیره برگ بوها (Lauraceae) از جنس دارچین‌ها (Cinnamomum).
درختچه دارچین درختی است کوچک، همیشه سبز، به ارتفاع ۵ تا ۷ متر که از تمام قسمت های آن بویی مطبوع استشمام می‌شود. گلهای آن در فاصله ماههای بهمن تا اوایل فروردین ظاهر می‌شود. برگ این درخت سبز سیر و دارای گلهایی به رنگ سفید است.
دارچین اولین بار در سری‌لانکا یافت شد و بعد از آن، تمام دنیا این چاشنی را شناختند و برای طعم بهتر غذاها استفاده کردند.
یک قاشق چای خوری دارچین، حاوی 28 گرم کلسیم، 1 گرم آهن و بیشتر از 1 گرم فیبر و مقدار زیادی ویتامین های C و K و منگنز است.
همچنین مقدار 2/1 گرم کربوهیدرات دارد.
دارچین بومی سری‌لانکا و جنوب هند است و پوست درختچه آن کاربرد فراوانی به عنوان ادویه دارد.


خواص داروئی

دارچین رمز جوانی است و مصرف روزانه آن انسان را سلامت و جوان نگاه می‌دارد.
دارچین برای زیاد شدن و بازیافتن نیروی جنسی نیز بکار می‌رود کلیه را گرم می‌کند و ضعف کمر و پاها را از بین می‌برد و کم خونی را درمان می‌کند.
دارچین بهترین دارو برای دردهای عضلانی است و جدیدا در آمریکای شمالی و کانادا کرم هایی ببازار آمده که دارای دارچین است و برای رفع درد بکار می‌رود.
حتما تا بحال متوجه شده اید که بعد از خوردن یک دونات دارچین همه چیز را زیبا می‌بینید و چقدر آرام هستید. این خاصیت دارچین است زیرا دارچین اثر آرام کنده وشاد کننده دارد و از بسیاری از داروهای آرام بخش بهتر است. و در حقیقت می‌توان گفت دارچین والیوم گیاهی است زیرا در دارچین ماده‌ای است بنام Cinnamodehyde که روی حیوانات و انسان اثر آرام بخش دارد.
اثر مهم دیگر دارچین پائین آوردن تب می‌باشد و حتی امروزه دارچین را بصورت قرص و کپسول درآورده اندکه بعنوان تب بر، بکار می‌رود. شما می‌توانید به آسانی با نوشیدن یک فنجان چای دارچین تب را بسرعت پائین بیاورید. دارچین رگها را باز می‌کند و اثر خوبی در گردش خون درد.
دارچین خاصیت عجیب دیگری دارد و آن قوی کردن مصونیت بدن در مقابل امراض است و حتی می‌توان گفت که اثر پنی‌سیلین و پادزیست (آنتی بیوتیک) را به مقدر زیادی دارا است. اگر حس کردید که ضعیف شده اید و ممکن است مریض شوید چای دارچین را فراموش نکنید و حتی اگر سرما خورده اید یا ضعف شدید دارید چای دارچین بهترین دارو است.
یکی از دانشمندان انگلیسی در کتابی که قرن نهم تالیف نمود ادعا کرد که دارچین معده را تمیز و آرام و قوی می‌کند. بنابراین اگر ناراحتی معده دارید حتما از دارچین استفاده کنید دارچین با این همه خواص طعم بسیار خوبی دارد. حتی اگر چای معمولی می‌نوشید آنرا با یک قطعه پوست دارچین بهم بزنید که طعم آنرا بهتر کند.
بیدلیل نیست که در گذشته سلمانی‌ها که در حقیقت دکترهای طب قدیم بودند به مشتریهای خود چای دارچین می‌دادند.امروزه از دارچین در فراورده‌های مختلفی اعم از خوراکی و آرایشی استفاده می‌شود.
 

shirin.agro

عضو جدید
کاربر ممتاز
اجازه ماهم دست شماست داداش...دستت دردنكنه...منم حدسم همينه...

بازم بايد صبركنيم تا نظر بقيه دوستان رو هم بشنويم..

سلام

مهندس جون راست مي گه دارچين هستش
منم موافقم گلابتون جونمممممممممممممممم

 

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
خب دیگه نوبت اعلام برندس. ضمن تشکر از همه دوستان معرفی میکنم برنده این سوال را:




jovhar
عضو فعال
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/ranks/rating_5.gif

http://www.www.www.iran-eng.ir/customavatars/avatar249890_21.gif

تاريخ عضويت: 2010/4
پست ها: 3,078
رشته: مهندسی کشاورزی
تشكر ها: 1,476
تشكر شده: 2,125
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/reputation/reputation_green.gifhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/reputation/reputation_green.gifhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/reputation/reputation_green.gifhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/reputation/reputation_green.gifhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/reputation/reputation_green.gifhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/reputation/reputation_green.gifhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/reputation/reputation_green.gifhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/reputation/reputation_greenh.gifhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/reputation/reputation_greenh.gifhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/reputation/reputation_greenh.gif
امتیاز: 2183
 

گلابتون

مدیر بازنشسته
سلام گلرخ جونممممممممم
:smile::smile::gol::gol:
:eek::surprised::eek::surprised::eek::surprised:شيرين جووووون؟؟؟؟ منماااا....گلاب...سايه...:redface::gol::heart:
:surprised:

مجبوریم یه چیزی بنویسیم که اسپم نشه پستمون...
خب منم با همینایی که شیرین و سایه گفتن موافقم ;)



حالا من چي بنويسم اسپم نشه....؟؟:cry:
آهان...:d
يه سوال
بچه ها اين شربتهايي كه به اسم جينسينگ الان توي همه سوپرماركتها...حتي بقالي سركوچه ما هم دارن...اصله؟ يا تقلبيه؟؟:w20:

 
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Similar threads

بالا