بسم الله الرحمن الرحیم
الّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ اَبیها وَ بَعلِها وَ بَنیها وَالسِّرِّ المُستَودَعِ فیها
بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلمُک
الّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ اَبیها وَ بَعلِها وَ بَنیها وَالسِّرِّ المُستَودَعِ فیها
بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلمُک
اما کلام در تجسم لیله القدر و معنای زیبای کمال و جمال در صورت آدمی و تمثیل فرشته در صورت انسان است.
آنکه دختر و مادر بود برای پیامبر (ص)، و کوثری در جریان برای کوباندن تکاثر.
او که آزادی و آزادگی را به ما آموخت و در هجرت و جهاد از یکسو و با بیانی رساء و کوبنده از سویی با خلیفه جور زمان خود جنگید. او که شهادت را نه در شعار، بلکه در عمل استقبال می کرد و ستم و ستمگر را قابل گفتگو نمی دانست و بر آنها لعن و نفرین می نمود.
او جوانی با همه کمالات انسانی و زنی با بالاترین شایستگی های ممکن است. مقام عصمت کبری از اوست و شافعه کبریِ روز قیامت نیز هموست.
در کلام قرآن:
او؛ کوثر، بحر (دریا)، لیله القدر، مطهره، برّ (نیکوکاری)، صراط مستقیم، مشکوه، و شاخه شجره طیبه نامیده شده است.
و در روایات:
محدثه، مبارکه، طاهره، زکیه، راضیه، مرضیه، لیله القدر، بضعه النبی، ام ابیها، ام الائمه (ع)، امة الله، کفو علی و اولین وارد شونده بر بهشت نامیده شده.
فاطمه علیها سلام، اسوه زنان، نه، بالاتر از آن، اسوه زنان و مردان، بلکه اسوه والاترین انسانها همچون مهدی صاحب الزمان (عج) است.
دل و جانم به فدایتان یا بنت رسول الله (ص)...
اما در این مقال، به فضل و عنایت پروردگار قصد بر این خواهد بود تا با بیان نکات مختلف فرهنگی، اعتقادی، تربیتی و ... از آنچه که از لحظه لحظه زندگانی سراسر نور آن بانوی مکرم اسلام در دست موجود می باشد، گامی کوچک در جهت اشاعه و اعتلای فرهنگ ناب شیعی برداشته شود.
از آنجا که آرزوی فاطمی بودن و تلاش برای فاطمی شدن و بسط فرهنگ و مرام فاطمه (س) در زندگی جوان و پیر و زن و مرد ما لازم است؛ از یکایک عزیزانی که در خود توانایی همراهی و همکاری در این نیت خیر را مشاهده می نمایند عاجزانه و صمیمانه درخواست می نمایم تا در هرچه پربار شدن آموزه های این نیت خیر و گام الهی همت گماردند.
امید که این سعی اندک و تلاش کوچکمان موجبات رضایت حضرت بقیه الله الاعظم (روحی و ارواح العالیمن لتراب مقدمه الفداه) را فراهم نماید.
