عزيز جان، اينا سوالاي خودم هم بوده. رفتم دنبالش به اين جوابا رسيدم. خوندمش برا خودم قابل قبول بود برا شما هم گذاشتم.چرا خودتون از خودتو نظری ندارید؟همش کپی پیست
نمیدونم چرا یاد خر موسی افتادم، قصد توهین به کسی رو ندارمااااااااا
باز آفرين به شما كه حداقل رو لينكش كليك كردي.
ولي عزيز من اين همه وقت تو نت صرف ميكنيم يكميش هم براي اين مطلب باشه.
و يه چيز ديگه. من تا خودم مطلبي رو نخونم و قبولش نداشته باشم و با عقلم جور در نياد اصلا تو سايت نميزارمش.
چرا ما عادت كرديم تا اسم يه نفر مياد ميگيم نه چون هي گفته اين گفته و اون گفته قبول نيست.
تو نقل قول رو بخون ببين با عقل خودت جور در مياد يا نه، ديگه كاري به گوينده نداشته باش.
شما مهندسي، تمام كتاباي مهندسي نقل قولن. چرا اونا رو ميخونيم، با عقلمون ميسنجيم و قبول ميكنيم اما نميگيم نه چون نقل قوله قبول نيست؟ (هرچند خيليامون بيشتر كتاباي درسيمون رو چون فقط اسم علمي روشه بدون فكر كردن قبول ميكنيم.)
عزيز جان، اينا سوالاي خودم هم بوده. رفتم دنبالش به اين جوابا رسيدم. خوندمش برا خودم قابل قبول بود برا شما هم گذاشتم.
من يه سوال ترمو ديناميكي ازت كنم از خودت جواب ميدي يا بر اساس كتابايي كه خوندي؟
مرسياوكي. اين متن رو ميزارم همينجا. هرچند جاي اينجور بحثا تالار اسلام و قرآنه نه اينجا. تو كه سابقت تو اين سايت زياده بهتر بايد بدوني جاي هر تاپيكي كجاست.
(شرمنده قصد توهين به هيچ كسي رو ندارم، ولي نميدونم چرا يهو ياد گاو بني اسرائيل افتادم)
خب بيخيال.
خوش باشين.
آقای محترم بد نیست یکم ادبو رعایت کنید شما در مورد شهید مطهری چی میدونید که همچین نظری میدید .شما امثال ایشونو با آخوندای الان مقایسه نکنید فرقشون زمین تا آسمونهاكثر كتاباي مهندسي بر اساس چيزايه كه قبلا" اثبات شده تازه اگه كسي بتونه ايرادي از يه مبحث مهندسي بگيره هيشكي نميزنه تو سرش تازه كلي هم بهش حال ميدن كه به پيشرفت يه علم كمك كرده ولي حرفاي امثال مطهري كه از روي گاز معده ست چرا بايد واسه ما سند باشه؟!
اگه ميگي با عقل تو جور در مياد باشه قبول ، ولي خب با عقل n نفر ديگه هم جور در نمياد![]()
عزيز جان!
یعنی چی این؟
خدا عادل هست یا نه؟
حرفی نداتشی؟
عججججججب![]()
عزيز جان!
فاصله بين اينكه من پست رو گذاشتم تا وقتي كه شما گفتي همش كپي پيسته همش ده دقيقه شد.(به زمان پستا دقت كن) يعني حتي شما به خودت زحمت ندادي كه متن رو بخوني. پس بعيد ميدونم دنبال حقيقت باشي.
من تو كتابام كتاباي دكتر سروش رو دارم تا شريعتي و مطهري. همه رو ميخونم. اما شما همين كه ميبيني حرف فرضا مطهريه چون قبولش نداري نميخونيش.
يادمه چند هفته پيش گنجي اومد تو بي بي سي يه سري حرفا راجع به خدا و امام زمان گفت. اولش گفتم وا چرا اين داره اينا رو ميگه. اما بعدش با خودم گفتم اين فقط قسمتي از حرفا و عقايدش بوده شايد بهتره برم كل نظريش رو بخونم بعد نتيجه گيري كنم. به خصوص كه گفت من مسلمانم به همان معنا كه مولانا و صدرالمتالهين مسلمان بودن. تصميم گرفتم نظريه هاي اونا رو هم بخونم. هر چند هنوز موفق نشدم. اما به نظرم ارزش داره آدم بره دنبالش.
تفاوت بهره مندی انسانها از امکانات ونعمات الهی در بیشتر موارد می شود، گفت که: نتیجه کار وتلاش خود انسانهاست و با جرأت باید گفت که : قانون آفرینش بر این امر مهمّ بنا نهاده شده که هرکسی به اندازه تلاش وکوشش خود بهره مند گردد .پس یقینا کسی که با تنبلی (دور از جون شما)خو گرفته باشد وبدنبال کسب روزی حلال نرود نمی تواند مانند دیگران از نعمتهای دنیوی بهره گیرد وکسی که کار وتلاش بیشتری کند بهره بیشتری نصیب او می گردد.پس سبب بهره مند ی از نعمتهای دنیوی بشر ،خود شخص است .![]()
اجازه بده تا در اینجا جمله ای زیبا از استاد مطهری نقل کنم:{معنای عدالت این نیست که همه مردم از هر نظر در یک حدّ ویک مرتبه ویک اندازه ای باشند .جامعه خود به خود مقامات ودر جاتی دارد و در این جهت مثل یک پیکر است (همین حالا اگر یک نگاهی به بد نمان بکنیم تمام أجزاء بدن از نوک انگشتان گرفته تا موی سر با هم تفاوت دارند امّا همه اینها جمع شده ودر قالب یک مجموعه ای فعالیت می کنند)
وبهترین راه برای این امر،آزاد گذاشتن افراد وزمینه ایجاد یک مسابقه را فراهم کردن است .همین که پای مسابقه به میان آمد ،خود به خود به موجب اینکه استعداد ها در همه یکسان نیست وبه خاطر اینکه مقدار تلاشها نیز یکسان نمی باشد ،اختلاف وتفاوت به میان آمده و یکی جلو می افتد ویکی هم عقب می ماند}(1)
اینرا هم فراموش نکن که:بطور معمول بخشش ها ی الهی واستعدادها آنچنان تقسیم شده اندکه هر کسی قسمتی از آن ها را دارا می باشد.منظورم این است که کمتر کسی پیدا می شود که همه نعمتهای دنیا را یک جا داشته باشد .خیلی ها هستند که کلّی پول وثروت دارند امّا به خاطر یک بیماری ،یک عمر در حسرت خوردن یک غذای خوشمزه مثل کباب برّه می سوزندوحاضرند تمام مال وثروت خودشان را بدهند فقط یکبار غذای خوب وخوشمزه بخورند.
خداوند در قرآن کریم می فرماید:{ما معیشت آنان را در حیات دنیا میان آنان تقسیم کردیم وبعضی را بر بعضی دیگر برتری دادیم ،تا آنها یکدیگر را به کار گیرند وبه یکدیگر خدمت نمایند}(2)
میدان مسابقه ورقابت باید برای باز باشد که این نیز مربوط به خود انسانها می باشد. « براى به وجود آمدن یک جامعه کامل، نیاز به استعدادها و ذوقها و ساختمانهاى مختلف بدنى و فکرى است، اما نه به این معنى که بعضى از اعضاى پیکر اجتماع در محرومیت به سر برند و یا خدمات آنها کوچک شمرده شود و یا تحقیر گردند، همان طور که سلولهاى بدن باتمام تفاوتى که دارند، همگى از غذا و هوا و سایر نیازمندىها به مقدار لازم بهره مىگیرند».(3)
در اینجا ممکن است یکی بپرسد که چرا خداوند نظام خلقت را طورى بنا نکرد که بشر بدون این تفاوتها، به زندگى اجتماعى خود ادامه دهد. در پاسخ، قرآن مجید به یکى از اسرار مهم تفاوتها اشاره کرده و آن آزمایش الهى است.
خداوند مىفرماید: «او کسى است که شما را جانشینان در زمین قرار داد و بعضى را بر بعض دیگر درجاتى داد، تا شما را به آن چه در اختیارتان قرار داده بیازماید».(4)
تفاوتها براى این است که معلوم شود انسان چگونه از امکانات خدادادى بهره بردارى مىکند. اگر نابرابرىها نبود، زمینه امتحان از میان مىرفت.
بعضى افراد با نعمت و گروهى دیگر با نقمت و تنگدستى آزمایش مىشوند. مطمئناً آنان که بیشتر نعمت استعداد و توانایى دارند، بیشتر مورد سؤال و درخواست مىشوند و باید بیشتر پاسخگو باشند.دقیقا مثل این است که ما میادین ورزشی را در نظر بگیریمکه درسته همشون میدان ورزشی هستند امّا یکی میدان کشتی هست ویکی هم میدان دو ومیدانی ودیگری ،در اینجا آیا کسی می تواند اعتراض کند که این چه ظلمی است صورت می گیرد که میدان بازی یکی 10 متر ودیگری 1000متر است؟یقینا نه .چون که وسعت زمین هر کدام به تناسب نوع بازی آن می باشد.![]()
![]()
خدا مصلحت بندگانش را بهتر از خود آنان مىداند. چه بسا کسانى که دوست دارند از نظر زندگى در رفاه باشند، ولى پروردگار صلاح آنان را در این امر نمىبیند، همان طورى که قرآن مجید مىفرماید: «چه بسا شما را چیزى خوش نیاید، در حالى که خیرتان در آن است و یا چیزى را دوست داشته باشید، در حالى که شرّتان در آن است و خدا مىداند و شما نمىدانید».(5)
پس اگر انسان نهایت تلاش خود را به کار گرفت، اما درها را به روى خود بسته دید باید بداند در این امر مصلحتى بوده است. چه بسا کسانى هنگامى که ثروتمند شدند، خدا را فراموش کردند. از این رو قرآن کریم مىفرماید: «اگر خداوند روزى را براى تمام بندگانش گسترش دهد، در زمین طغیان و ستم مىکنند»(6).
و در آخر مطالبم باید عرض کنم که گاهى ثروت بى حساب و رفاه، یک مجازات الهى است. پس نه نعمت ظاهرى نشانه محبت الهى است و نه نقمت و بلا نشانه بى اعتنایى خدا به بنده است، بلکه این دو براى افراد مختلف، حکم متفاوتى دارد و عدالت با حکمت الهى همواره مقرون است و یکى فداى دیگرى نمىشود، بنابراین، نکته مهم در سرتاسر این موضوع آن است که نگاه خود را به زندگى در این جهان نباید محدود کنیم. این بخش از زندگى را باید در پیوست با بخش عظیمتر از زندگى و حیات جاودانه و عالم برتر و حقیقىتر نگاه کنیم. اگر نگاه ما به زندگى محدود به دنیا بود، اشکال از تفاوتها در این دنیا به جا بود، در حالى که هر چیزى در دنیا، آزمایشى براى انسان است که در عالم دیگر نتیجه آن را خواهیم دید و همان گونه که خداوند فرموده است: «خداوند زندگى و مرگ را آفرید تا شما را بیازماید که کدامین بهترین در عمل خواهید بود».(7)
خب حالا اگه كسي اين پستتو ببينه حق داره بگه توي بحث كم آوردي يا نه ؟!خب بيخيال.
خوش باشين.
آقای محترم بد نیست یکم ادبو رعایت کنید شما در مورد شهید مطهری چی میدونید که همچین نظری میدید .شما امثال ایشونو با آخوندای الان مقایسه نکنید فرقشون زمین تا آسمونه
تازه بازم داره!!!هه ! تو همون نيستي كه چند وقت پيش بهم پيام خصوصي زدي گفتي بي بند و بار مزخرف و از اين حرفا؟!!!از اون موقع تا الان زياد نميگذره چقدر زود با ادب شدي؟!!!
در مورد مطهري ... منم اول يكم قبولش داشتم ! ولي وقتي يه سخنراني ش كه در مورد چهارشنبه سوري بود توش به طرز وحيقانه اي به اين سنت اصيل ايراني و پدران ما توهين كرد رو شنيدم فهميدم كه اونم يه آخوند عرب نادون بيش نبوده!
سلام آقا مهرشاد
دوست عزيز مي خوام يه توضيحي بدم ولي اگه تو حوزه اعتقاديت نيست كه من مي دونم هست(به 2 دليل) سريع ردش نكن. اما اول بذار اون 2 تا دليلم رو بگم:
1.شما يا احتمالا در مسائل مذهبي خيلي قوي هستي و خواستي اين شبهه خيلي ساده كه مي شه با هزار و يك سند توجيهش كرد رو يا كني رو مطرح كني تا يا براي خودت حل بشه يا ديگران رو به فكر فرو ببري و حركت بدي يا
2.در مسائل مذهبي يه مقداري كم دقت داشتي كه اين موضوع برات پيش اومده.
اما من فكر مي كنم اگه بخوايم فكرمون رو به كار بگيريم اونقدر از اين مسائل توي اين دنيا هست كه در مورد بعضياشون مي شه يه چيزايي گفت كه عدل خدا رو 6 بر صفر ببريم و زير سوال برد اما من به دليل نوع خاص زندگيم و يه اپسيلن مطالعه و دقتي كه داشتم(با عرض پوزش) به تجربه بهم ثابت شده كه همه اينها دلايلي دارند كه اگه من و شما ازشون باخبر بشيم يا در حد ظرف وجوديمون نيست و احتمال داره مناسب حالمون نباشه و دچار مشكلاتي بشيم و يا اونقدر ساده ولي زيبا و دقيق هستن كه ما از نظم حكمت اون خالق اشك تو چشمامون جمع مي شه و ناخودآگاه تو قلبمون سر تعظيم در برابر همه اقتدار و حكمت خدا فرو مياريم.اما راست ميگيبوده و هستن و خواهند بود كساني كه توي اين دنيا بهشون ظلم ميشه و هيچ وقتم به حقشون نميرسند و از اين دنيا ميرن كه ميشه نمونه هاي خيلي خوبي ازشون آورد مثل:
تمام كساني كه توي اين همه جنگ در سرتاسر دنيا نابود ميشن و دچار معلوليت ميشن و يا كساني كه به راحتي با آبروشون بازي ميشه و هيچ جور نمي تونن اثبات كنن كه حق با اوناست و در بالاترين سطح:
مولا علي (ع) حضرت زهراي مرضيه(س) امام حسن(ع) و حضرت امام حسين(ع) كه اين مورد آخر مثال خيلي خوبي در جهت حرفامم.اما همين امام نازنين توي سخت ترين امتحان خدا در بالاترين درجه تسليم و رضايت بود(" الهی رضا برضایک و صبرا علي بلايك و و تسلیما لامرک لا معبود سواك") به اين جمله خواهشا و حتما خيلي دقت كن
تازه خدا توي دم و دستگاه و نرم افزار محاسباتيش يه وجود نازنيني مثل همون خود پيامبر و خاندان پاكش رو داره كه دست همون آدمي رو كه توي خانواده و شرايط بد زندگي كرده رو توي اون دنيا بگيرن("همانا حسين(ع) كشتي هدايت و سفينه نجات است)
و اما حرف آخر هميشه در مورد اين جور مسائل با ديد سوال و تلاش براي رفع ابهام حركت كني
اميدوارم تونسته باشم در حد عقل خودم حرف زده باشم.![]()
سلام آقا مهرشاد
دوست عزيز مي خوام يه توضيحي بدم ولي اگه تو حوزه اعتقاديت نيست كه من مي دونم هست(به 2 دليل) سريع ردش نكن. اما اول بذار اون 2 تا دليلم رو بگم:
1.شما يا احتمالا در مسائل مذهبي خيلي قوي هستي و خواستي اين شبهه خيلي ساده كه مي شه با هزار و يك سند توجيهش كرد رو يا كني رو مطرح كني تا يا براي خودت حل بشه يا ديگران رو به فكر فرو ببري و حركت بدي يا
2.در مسائل مذهبي يه مقداري كم دقت داشتي كه اين موضوع برات پيش اومده.
اما من فكر مي كنم اگه بخوايم فكرمون رو به كار بگيريم اونقدر از اين مسائل توي اين دنيا هست كه در مورد بعضياشون مي شه يه چيزايي گفت كه عدل خدا رو 6 بر صفر ببريم و زير سوال برد اما من به دليل نوع خاص زندگيم و يه اپسيلن مطالعه و دقتي كه داشتم(با عرض پوزش) به تجربه بهم ثابت شده كه همه اينها دلايلي دارند كه اگه من و شما ازشون باخبر بشيم يا در حد ظرف وجوديمون نيست و احتمال داره مناسب حالمون نباشه و دچار مشكلاتي بشيم و يا اونقدر ساده ولي زيبا و دقيق هستن كه ما از نظم حكمت اون خالق اشك تو چشمامون جمع مي شه و ناخودآگاه تو قلبمون سر تعظيم در برابر همه اقتدار و حكمت خدا فرو مياريم.اما راست ميگيبوده و هستن و خواهند بود كساني كه توي اين دنيا بهشون ظلم ميشه و هيچ وقتم به حقشون نميرسند و از اين دنيا ميرن كه ميشه نمونه هاي خيلي خوبي ازشون آورد مثل:
تمام كساني كه توي اين همه جنگ در سرتاسر دنيا نابود ميشن و دچار معلوليت ميشن و يا كساني كه به راحتي با آبروشون بازي ميشه و هيچ جور نمي تونن اثبات كنن كه حق با اوناست و در بالاترين سطح:
مولا علي (ع) حضرت زهراي مرضيه(س) امام حسن(ع) و حضرت امام حسين(ع) كه اين مورد آخر مثال خيلي خوبي در جهت حرفامم.اما همين امام نازنين توي سخت ترين امتحان خدا در بالاترين درجه تسليم و رضايت بود(" الهی رضا برضایک و صبرا علي بلايك و و تسلیما لامرک لا معبود سواك") به اين جمله خواهشا و حتما خيلي دقت كن
تازه خدا توي دم و دستگاه و نرم افزار محاسباتيش يه وجود نازنيني مثل همون خود پيامبر و خاندان پاكش رو داره كه دست همون آدمي رو كه توي خانواده و شرايط بد زندگي كرده رو توي اون دنيا بگيرن("همانا حسين(ع) كشتي هدايت و سفينه نجات است)
و اما حرف آخر هميشه در مورد اين جور مسائل با ديد سوال و تلاش براي رفع ابهام حركت كني
اميدوارم تونسته باشم در حد عقل خودم حرف زده باشم.![]()
حالا تو هم برادر یا خواهر اون شخص در نظر بگیر تو همون خونوادشت اما اصلا خیر نیست و خوشگل و سالم اما معتاد میشه به خاطر پول زیادحالا یه جور دیگه فکر کن!
به جای پیامبر یه نفر را در نظر بگیر که توی یه خونواده مذهبی و مرفن و پولدار به دنیا میاد و بعد کلی خَیر هم هست و خوشگل و سالم و نماز و قران خون و همه چیز تمام! و بعد اون دنیا هم که میره بهشت ،حالا مقایسش کن با اون بدبخته....
سر خودمون را که دیگه نباید شیره بمالیم،شرایط دو نفر یکسان و منصفانه نیست!
سلام دوست عزيزیکم بی طرف نگا کنید به قضیه
شما نشستی یه ور هی میگی همین ور درسته ، اصلا هم نمیری ببینی اون ور چی میگن
خودتونو با حرفای که از رو تعصب و اینا میگند گول میزنید (حسین کشتی نجات است!!!)
بیاید وسط بشینید
حرفای هر دو طرف رو گوش بدید
بدون تعصب
بعد استدلال کنید.
مثلا یکی میگه اصلا خدا رو قبول نداره بعد شما براش یه حدیث بی منبع درباره ی نوه ی یکی از پیامبرا میاری؟؟؟ (امام حسین کشتی نجات است)
لينكا مربوط به تالار اسلام و قران بود. دليلي نديدم مطلبي رو كه بكبار در سايت عنوان شده دوباره اينجا بنويسم.
كسي كه تشنه حقيقت باشه به خودش هر سختي رو ميده كه به حقيقت برسه. حالا من لينك رو حاضر و آماده براتون گذاشتم خيلي ساخته روش كليك كنيد؟
به هر حال اون رو براي كسي گذاشتم كه ميخوان بدونن.
و اخر هم فهمیدید که این دوستان دنبال حقیقتی نخواهند بود.خب بيخيال.
خوش باشين.
-----------------------------------------------------------------------------
همه میدونیم که حضرت محمد از نظر اسلام بالاترین موجود افریده شده توسط خداست.(یعنی در فضاهای دوردست هم اگه موجوداتی باشن به پای ایشون نمیرسن!!!!!!!!)
ایشون از مادر و پدری با اصل و نسب به دنیا اومد و دایه ای مهربان ایشون را تربیت و بزرگ کرد.
خب از طرفی ایشون زندگی نسبتا خوبی داشت(غیر از اوایل نبوت) و خوش سیما بود و سالم و از طرفی همسرهای زیادی اختیار کرد و از نظر مالی هم به خصوص بعد از ازدواج با خدیجه،بسیار متمول بود.
از سوی دیگر ایشان پیامبر بود و حکومت داشت و بالاترین مقام در مکان خود و در زمان خود بود و در بهشت هم که بالاترین مقام را دارد.
حالا یک فردی را در نظر بگیرید که زشت و کم هوش و در خانواده ای با پدر معتاد و مادر هرزه به دنیا میاد و درفقر و فلاکت بزرگ میشه و رو به دزدی و قتل و غیره میاره و بعد هم میگیرن و اعدامش میکنن و نهایتا هم که جهنم میره!!!!!
خب یه جمع بزنین دنیا و اخرت این دو نفر را،حالا عدل کجای معادله قرار میگیره؟
لطفا منطقی بحث بفرمایید،برای فحش خواهر و مادر لطفا از پیام خصوصی بهره ببرید،به خصوص اقای computer-engi !!!!!
سلام دوست عزيز
من از حوزه اعتقادي شما اطلاع نداشتم و همون پست اول شما رو كه ديدم سعي كردم كه اون چه كه به نظرم مي رسه رو به عنوان فقط يه نظر بگم.اگه مي دونستم كه شما به مسائل ديني اعتقادي نداري اصلا مذهبي بحث نمي كردم چون معتقدم كسي كه به مسائل ديني اعتقادي نداره رو نمي شه با استدلال هاي مذهبي قانع و توجيه كرد و واقعا هم منصفانه نيست. من براي نظر تون احترام قائلم و سعي نداشتم عقيده شما رو تغيير بدم چون كه اصلا در اين حد و اندازه ها نيستم و قصد اين رو هم نداشتم كه متعصبانه حرف بزنم.من هم با نظر شما موافقم كه بايد در اين جور بحث ها بدون تعصب و با يك حالت خنثي اعتقادي حداقل در محدوده زماني بحث، اين كار رو انجام داد.
در مورد سني ها كه گفتي استدلال شيعه ضعيف هستش،از لحن و بيان پست اولتون مي شه برداشت كرد كه شما نه تنها استدلال شيعه رو نخوندي كه استدلال اهل سنت رو هم نخوندي چون همه سني ها هم نسبت به عدل بي اعتقاد نيستن و بعضياشون در تفسير عدل اختلاف دارند(فرقه معتزله). يعني شما هم از استدلال دو طرف اطلاعي نداري.اين جوري آدم احساس مي كنه كه به اون اصل شنيدن بدون تعصب موضع دو طرف (حالت خنثي) پايبند نيستي(1).
در مورد اينكه گفتي" شما نشستی یه ور هی میگی همین ور درسته، اصلا هم نمیری ببینی اون ور چی میگن" شما مگه مي دوني كه من از دوره بچگي چقدر با هم كيشان شما در ارتباط بوده ام كه اين حرف رو ميزني؟
در مورد اينكه گفتي"خودتونو با حرفای که از رو تعصب و اینا میگند گول میزنید (حسین کشتی نجات است!!!)" شما خدا رو قبول نداري تاريخ رو كه نمي توني قبول نداشته باشي كاش يه دليل تاريخي و عقلي مياوردي كه نشون مي داد اين موضوع متعصبانه و يا به قول شما بي منبع هستش تازه شما از كجا مي دوني شايد حسين كشتي نجات باشه!(2)
شما توي اين 2 تا پستتون در 2 مورد همون جمله خودتون رو كه گفتي"بیاید وسط بشینیدحرفای هر دو طرف رو گوش بدید بدون تعصب بعد استدلال کنید." رو رعايت نكرديد.پس من هم به شما پيشنهاد مي كنم كه حرفاي همه مواضع رو (به جاي دو طرف) گوش كنيد بعد استدلال كنيد.
بازم اگه جسارتي بود بذار به پاي ذره بوده حقير.![]()
-----------------------------------------------------------------------------
همه میدونیم که حضرت محمد از نظر اسلام بالاترین موجود افریده شده توسط خداست.(یعنی در فضاهای دوردست هم اگه موجوداتی باشن به پای ایشون نمیرسن!!!!!!!!)
ایشون از مادر و پدری با اصل و نسب به دنیا اومد و دایه ای مهربان ایشون را تربیت و بزرگ کرد.
خب از طرفی ایشون زندگی نسبتا خوبی داشت(غیر از اوایل نبوت) و خوش سیما بود و سالم و از طرفی همسرهای زیادی اختیار کرد و از نظر مالی هم به خصوص بعد از ازدواج با خدیجه،بسیار متمول بود.
از سوی دیگر ایشان پیامبر بود و حکومت داشت و بالاترین مقام در مکان خود و در زمان خود بود و در بهشت هم که بالاترین مقام را دارد.
حالا یک فردی را در نظر بگیرید که زشت و کم هوش و در خانواده ای با پدر معتاد و مادر هرزه به دنیا میاد و درفقر و فلاکت بزرگ میشه و رو به دزدی و قتل و غیره میاره و بعد هم میگیرن و اعدامش میکنن و نهایتا هم که جهنم میره!!!!!
خب یه جمع بزنین دنیا و اخرت این دو نفر را،حالا عدل کجای معادله قرار میگیره؟
لطفا منطقی بحث بفرمایید،برای فحش خواهر و مادر لطفا از پیام خصوصی بهره ببرید،به خصوص اقای computer-engi !!!!!
بابا بهشت و جنهم كجا بود . تو هم گذاشتي سركار مردمو!-----------------------------------------------------------------------------
همه میدونیم که حضرت محمد از نظر اسلام بالاترین موجود افریده شده توسط خداست.(یعنی در فضاهای دوردست هم اگه موجوداتی باشن به پای ایشون نمیرسن!!!!!!!!)
ایشون از مادر و پدری با اصل و نسب به دنیا اومد و دایه ای مهربان ایشون را تربیت و بزرگ کرد.
خب از طرفی ایشون زندگی نسبتا خوبی داشت(غیر از اوایل نبوت) و خوش سیما بود و سالم و از طرفی همسرهای زیادی اختیار کرد و از نظر مالی هم به خصوص بعد از ازدواج با خدیجه،بسیار متمول بود.
از سوی دیگر ایشان پیامبر بود و حکومت داشت و بالاترین مقام در مکان خود و در زمان خود بود و در بهشت هم که بالاترین مقام را دارد.
حالا یک فردی را در نظر بگیرید که زشت و کم هوش و در خانواده ای با پدر معتاد و مادر هرزه به دنیا میاد و درفقر و فلاکت بزرگ میشه و رو به دزدی و قتل و غیره میاره و بعد هم میگیرن و اعدامش میکنن و نهایتا هم که جهنم میره!!!!!
خب یه جمع بزنین دنیا و اخرت این دو نفر را،حالا عدل کجای معادله قرار میگیره؟
لطفا منطقی بحث بفرمایید،برای فحش خواهر و مادر لطفا از پیام خصوصی بهره ببرید،به خصوص اقای computer-engi !!!!!
من اینجا هیچ مطلبی نمی ذارم فقط می گم به کتاب معارف اول دبیرستان تا پیش دانشگاهی رجوع بشه .![]()
سلامببین عزیزم شما اگه اسم خودت گذاشتی مسلمون نباید حتی با کافر هم اینطوری صحبت کنی اگه راست میگی استدلالت قویه بشینو قانش کن به جای اینکه تردش کنی
اصلا ایشون کافر یعنی توی مسلمون نمیتونی از دینت دفاع کنیو ایشونو قانع کنی؟
میدونی چرا؟ چون خودتم هنوز قانع نشودی
شعار دادن آسونه اگه راست میگی عمل کن![]()
درودسلام دوست عزيز
من از حوزه اعتقادي شما اطلاع نداشتم و همون پست اول شما رو كه ديدم سعي كردم كه اون چه كه به نظرم مي رسه رو به عنوان فقط يه نظر بگم.اگه مي دونستم كه شما به مسائل ديني اعتقادي نداري اصلا مذهبي بحث نمي كردم چون معتقدم كسي كه به مسائل ديني اعتقادي نداره رو نمي شه با استدلال هاي مذهبي قانع و توجيه كرد و واقعا هم منصفانه نيست.
در مورد سني ها كه گفتي استدلال شيعه ضعيف هستش،از لحن و بيان پست اولتون مي شه برداشت كرد كه شما نه تنها استدلال شيعه رو نخوندي كه استدلال اهل سنت رو هم نخوندي چون همه سني ها هم نسبت به عدل بي اعتقاد نيستن و بعضياشون در تفسير عدل اختلاف دارند(فرقه معتزله). يعني شما هم از استدلال دو طرف اطلاعي نداري.اين جوري آدم احساس مي كنه كه به اون اصل شنيدن بدون تعصب موضع دو طرف (حالت خنثي) پايبند نيستي(1).
در مورد اينكه گفتي" شما نشستی یه ور هی میگی همین ور درسته، اصلا هم نمیری ببینی اون ور چی میگن" شما مگه مي دوني كه من از دوره بچگي چقدر با هم كيشان شما در ارتباط بوده ام كه اين حرف رو ميزني؟
در مورد اينكه گفتي"خودتونو با حرفای که از رو تعصب و اینا میگند گول میزنید (حسین کشتی نجات است!!!)" شما خدا رو قبول نداري تاريخ رو كه نمي توني قبول نداشته باشي كاش يه دليل تاريخي و عقلي مياوردي كه نشون مي داد اين موضوع متعصبانه و يا به قول شما بي منبع هستش تازه شما از كجا مي دوني شايد حسين كشتي نجات باشه!(2)
شما توي اين 2 تا پستتون در 2 مورد همون جمله خودتون رو كه گفتي"بیاید وسط بشینیدحرفای هر دو طرف رو گوش بدید بدون تعصب بعد استدلال کنید." رو رعايت نكرديد.پس من هم به شما پيشنهاد مي كنم كه حرفاي همه مواضع رو (به جاي دو طرف) گوش كنيد بعد استدلال كنيد.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
استدلال عباس | گفتگوی آزاد | 91 | |
![]() |
استدلال یک بچه آفریقایی | گفتگوی آزاد | 5 | |
![]() |
با استدلال ناجا درباره کراوات، این نیرو نیز باید از پوشیدن لباس فرم منع شود | گفتگوی آزاد | 2 | |
![]() |
شعر جالب یک بچه آفریقایی با استدلال شگفت انگیز | گفتگوی آزاد | 5 | |
![]() |
استدلال جالب از نیوتن!!! | گفتگوی آزاد | 0 |