گوشت قرمز نخوريد تا زمين گرم نشود
يكي از دانشمندان ارشد برنامه تغييرات آب و هوايي سازمان ملل گفت: مردم بايد از خوردن گوشت قرمز پرهيز كنند تا جهان بيش از اين گرم نشود.
به نوشته روزنامه گاردين ، راجندرا پاچائوراي، رييس برنامه بينالدولي تغييرات آب و هوايي سازمان ملل طي سخنراني كه امروزدوشنبه در لندن خواهد داشت موضوع تغييرات آب و هوايي و راههاي جلوگيري از اين پديده زيان بخش را مطرح ميكند.
وي افزود: افزايش انتشار گازهاي گلخانهاي سبب گرمتر شدن هواي كره زمين، ذوب يخها به زير آب رفتن شهرهاي ساحلي شده است.
يكي از برنامههاي سازمان ملل در زمينه جلوگيري از بروز بيش از حد گرم شدن زمين اين است كه توليد محصولات گوشتي بايد كم شود چرا كه گاوهاو گوسفندان سبب انتشار و توليد بيش از حد گازهاي گلخانه اي در جهان مي شود.
دكتر پاچائوراي افزود: سازمان خوار و بار و كشاورزي سازمان ملل تخمين زده كه توليدات محصولات گوشتي و پرورش دامها حدود 18 درصد از انتشار گازهاي گلخانهاي در سراسر جهان را تشكيل ميدهند.
ارقام بيان شده توسط سازمان خوارو بار و كشاورزي سازمان ملل (فائو) اين مسئله را مطرح ميكند كه گازهاي گلخانهاي شامل گازهاي توليد شده در چرخه توليد محصولات گوشتي نيز است. سه عامل آلوده كننده و افزايش دهنده گرماي هوا همچنين شامل دي اكسيد كربن متان و اكسيد نيترات هستند.
مثلث تغييرات آب و هوايي كه شامل افزايش انتشار گازهاي گلخانه اي، آلايندهها و تغييرات زيست محيطي است از طرف بسياري از دانشمندان محيط زيست مورد قبول واقع شده است و بسياري از آنها در تلاشند كه اين مثلث ويرانگر را از ميان بردارند.
دكتر پاچائوراي قصد دارد طي سخنراني خود در لندن از ملتها بخواهد تا كمتر گوشت قرمز مصرف كنند و به جاي آن از سبزيجات و ماهي استفاده نمايند تا دامها به گرم شدن زمين كمك نكنند.
اين درحالي است كه كريس لمب رييس بازار گوشت خوك انگليس اعلام كرد :صنايع گوشت مورد بي رحمي قرار گرفته است و مابايد دنبال عوامل ديگري كه محيط زيست را از بين مي برد باشيم.
كريس لمب گفت :تغييرات آب وهوا موضوع تازه مطرح شده اي است و به نظرمن راه هاي ساده تري نيز براي مقابله با اين مشكل وجوددارد.
سال گذشته مركز تحقيقي غذا و تغييرات آب وهوايي اعلام كرد:بيش از 8 درصد از گازهاي گلخانه اي درانگليس توسط چهار پايان توليد مي شود.
مترجم :سرويس ترجمه آوا
يكي از دانشمندان ارشد برنامه تغييرات آب و هوايي سازمان ملل گفت: مردم بايد از خوردن گوشت قرمز پرهيز كنند تا جهان بيش از اين گرم نشود.
به نوشته روزنامه گاردين ، راجندرا پاچائوراي، رييس برنامه بينالدولي تغييرات آب و هوايي سازمان ملل طي سخنراني كه امروزدوشنبه در لندن خواهد داشت موضوع تغييرات آب و هوايي و راههاي جلوگيري از اين پديده زيان بخش را مطرح ميكند.
وي افزود: افزايش انتشار گازهاي گلخانهاي سبب گرمتر شدن هواي كره زمين، ذوب يخها به زير آب رفتن شهرهاي ساحلي شده است.
يكي از برنامههاي سازمان ملل در زمينه جلوگيري از بروز بيش از حد گرم شدن زمين اين است كه توليد محصولات گوشتي بايد كم شود چرا كه گاوهاو گوسفندان سبب انتشار و توليد بيش از حد گازهاي گلخانه اي در جهان مي شود.
دكتر پاچائوراي افزود: سازمان خوار و بار و كشاورزي سازمان ملل تخمين زده كه توليدات محصولات گوشتي و پرورش دامها حدود 18 درصد از انتشار گازهاي گلخانهاي در سراسر جهان را تشكيل ميدهند.
ارقام بيان شده توسط سازمان خوارو بار و كشاورزي سازمان ملل (فائو) اين مسئله را مطرح ميكند كه گازهاي گلخانهاي شامل گازهاي توليد شده در چرخه توليد محصولات گوشتي نيز است. سه عامل آلوده كننده و افزايش دهنده گرماي هوا همچنين شامل دي اكسيد كربن متان و اكسيد نيترات هستند.
مثلث تغييرات آب و هوايي كه شامل افزايش انتشار گازهاي گلخانه اي، آلايندهها و تغييرات زيست محيطي است از طرف بسياري از دانشمندان محيط زيست مورد قبول واقع شده است و بسياري از آنها در تلاشند كه اين مثلث ويرانگر را از ميان بردارند.
دكتر پاچائوراي قصد دارد طي سخنراني خود در لندن از ملتها بخواهد تا كمتر گوشت قرمز مصرف كنند و به جاي آن از سبزيجات و ماهي استفاده نمايند تا دامها به گرم شدن زمين كمك نكنند.
اين درحالي است كه كريس لمب رييس بازار گوشت خوك انگليس اعلام كرد :صنايع گوشت مورد بي رحمي قرار گرفته است و مابايد دنبال عوامل ديگري كه محيط زيست را از بين مي برد باشيم.
كريس لمب گفت :تغييرات آب وهوا موضوع تازه مطرح شده اي است و به نظرمن راه هاي ساده تري نيز براي مقابله با اين مشكل وجوددارد.
سال گذشته مركز تحقيقي غذا و تغييرات آب وهوايي اعلام كرد:بيش از 8 درصد از گازهاي گلخانه اي درانگليس توسط چهار پايان توليد مي شود.
مترجم :سرويس ترجمه آوا