Portable PCB Wizard 3.50

moji5

کاربر فعال كامپيوتر و اينترنت
PCB Wizard از نرم افزارهای کم حجم و جامع طراحی الکترونیک میباشد که خصوصا میتوان از آن جهت طراحی سریع PCB یا فیبر مدار چاپی استفاده نمود .نرم افزار دارای مثالهای کامل و Help بسیار واضح و روشن میباشد . در ابتدا اجرای نرم افزار میتوان یکی از گزینه های مراجعه به مثالها ، طراحی مدار ، و یا مراحل طراحی PCB مراجعه نمود . عملیات طراحی توسط این نرم افزار بسیار آسان بوده و تنها کافی است در هر مرحله Component قطعه مورد نظرمان را جعبه سمت راست انتخاب کنیم و در توسط موس در صفحه کاری جای دهیم . اتصال قطعات مختلف براحتی و توسط موس صورت میگیرد و پس از اندکی کار با ترم افزار حتی افراد مبتدی نیز میتوانند به رعت قابل ملاحظه ای دست یابند . به جهت پشتیبانی PCB Wizard از یونی کد و متن فارسی این نرم افزار بسیار مناسب جهت ارائه پروژه های کامل درسی و یا نتایج حاصل از تحقیقات میباشد . به حهت حجم کم نرم افزار ، قطعات تنها بر پایه سایز فیزیکی در کتابخانه آن موجود میباشد و با مشخصه اختصاصی نمیتوان قطعه خاصی را پیدا نمود .ولی تقریبا اکثریت قریب به اتفاق نمادهای قطعه با اندازه ای استاندارد در آن موجود میباشند . همچنین امکان کامل تنظیم پهنای خطوط و پد ها در آن پیش بینی گردیده است .
نرم افزار دارای امکانات کامل و استاندارد چاپ به صورت عادی و آینه ای میباشد و از این جهت میتواند بسیاری از نیازهای حرفه ای ساخت فیبرهای برآورده سازد .
برای اجرای نرم افزار تنها کافی است از پوشه PCB Wizard 3.50 Pro Unlimited فایل PCBWiz.exe را اجرا فرمایید .
نرم افزار قبل از تبدیل به نسخه Portable کرک گردیده و از نظر امنیتی نیز تست گردیده است .

دانلود با حجم ۴.۹ مگابایت
پسورد : www.kamyabonline.com
به نقل از تک دانلود

flightsazan

عضو جدید
مشکل بنده

مشکل بنده

این نرم افزار عالیه ولی من مشکل با کل نرم افزار های طراحی دارم
بعد طراحی پایه یک ای سی که سمت چپش است (تذکر از قسمت نوشته ها به ای سی نگاه می کنم) و قرار است ای سی را از پشت فیبر نصب کنم سمتش عوض می شود و طرف دیگه قرار می گیرد ولی نرم افزار ها این را نمی فهمند یا بنده مشگل دارم بنابراین در طراحی بایست پایه1 را سمت راست در نظر گرفت تا بعد چاپ فیبر و کار از پشت پایه به سمت صیحیح قرار گیرد لطفا بنده را روشن نمایید که این شگلی است یا بنده اشتباه می کنم
با تشکر
فایل تست شکل نمایش برنامه است
http://s4.picofile.com/file/7810510214/test.pdf.html

فایل اصلاح شده من که با برنامه نمی خواند چون پایه 1 را من آینه در نظر گرفتم
فایل های ضمیمه:

پیوست ها

• PCB Wizard - Professional Edition - HDD.pdf
    57.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • PCB Wizard - Professional Edition - HDD2.pdf
    30.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش: