omran ya sanaye....

e6qe omran

عضو جدید
slm ..mikhastm bbinm bara mn k ye dokhtarm mohande30 sanaye behtare ya omran..albatte lotfn inm dr nazar da6te ba6in k mn omrano kheiliii dus darm & hazerm tu in re6te khodamo b abo atiii6 bzanm ,ta kasi b6am bara khodm!..mmnoon mi6m age hr4e zud tr rahnamaiim konid

*ستاره آسمان*

عضو جدید
slm ..mikhastm bbinm bara mn k ye dokhtarm mohande30 sanaye behtare ya omran..albatte lotfn inm dr nazar da6te ba6in k mn omrano kheiliii dus darm & hazerm tu in re6te khodamo b abo atiii6 bzanm ,ta kasi b6am bara khodm!..mmnoon mi6m age hr4e zud tr rahnamaiim konid
این رشته ها زیاد برا شما کارایی ندارد ولی باز مهندسی عمران بهتر است به خصوص برا شما

shokoufeh94

عضو جدید
با اجازه kh12عزیز
اگه هنوز دانش اموزی دنبال انتخاب رشته نباش همه میگن رشته تون رو از اول انتخاب کنید هدف برای خودتون معین کنیدولی اخرش همه این فکر رشته های با کلاس میشه استرس کنکوربه انتخاب رشته سراسری که برسی به حرف من هم می رسی

*ستاره آسمان*

عضو جدید
با اجازه kh12عزیز
اگه هنوز دانش اموزی دنبال انتخاب رشته نباش همه میگن رشته تون رو از اول انتخاب کنید هدف برای خودتون معین کنیدولی اخرش همه این فکر رشته های با کلاس میشه استرس کنکوربه انتخاب رشته سراسری که برسی به حرف من هم می رسی

با این قسمت موافقم اما به نظر شما میشه انسان واسه خودش هدف نداشته باشه شما میخواید بودن هدف برید جلو فقط واسه اینکه استرس زاست؟

phvcss

عضو جدید
من با kh12 موافقم . تا قبل از خرداد یکم استرس خیلی هم مفیده . اگه استرس نداشته باشی که درس نمی خونی . برای اینکه در اواخر کار و نزدیک کنکور هم خیلی بهت فشار نیاد باید یه هدف معقول و متناسب با وضعیت خودت انتخاب کنی . پس حتما هدفت رو انتخاب کن حتا دانشگاهی هم که می خواهی قبول بشی انتخاب کن و بعد درصدهای مورد نیازش رو پیدا کن و برای یک کم بالاترش تلاش کن . مثلا اگر 60% می خواد برای 70% بخون و سعی کن تو آزمایشی ها این درصد و بیاری . چون روز کنکور همه بلا استثنا یک کم از اون چیزی که انتظار دارن پایین تر می زنند .
در مورد رشته هم فقط به علاقت فکر کن . این دو رشته ای که گفتی از نظر واحد درسی خیلی با هم تفاوت دارند و کارشون هم همین طور . یکیشون رو انتخاب کن و برو جلو . من هم نمی تونم نظر بدم که کدومشون بهتره بستگی به علاقت داره . (موفق باشی)

• Like
واکنش ها: phh2

shokoufeh94

عضو جدید
[/COLOR]

با این قسمت موافقم اما به نظر شما میشه انسان واسه خودش هدف نداشته باشه شما میخواید بودن هدف برید جلو فقط واسه اینکه استرس زاست؟

هدف رو باید درست انتخاب کرد هدف باید رتبه خوب تو کنکور اوردن نه اینکه ذهن رو درگیر بشه تو یه رشته خاص وتو یه دانشگاه خاص که هر وقت ازش فاصله گرفتی و بهش نرسیدی به هر دلیلی خودت رو ببازی چون خودم تجربه کردم و ضربه سنگینی خوردم برای همین میگم یه دانش اموز وظیفه اش اینه که فقط درس بخونه و تو زمان انتخاب رشته علاقه اش رو پیدا کنه زمان کمی هم نیست 2 3 ماهی وقت داره

*ستاره آسمان*

عضو جدید
هدف رو باید درست انتخاب کرد هدف باید رتبه خوب تو کنکور اوردن نه اینکه ذهن رو درگیر بشه تو یه رشته خاص وتو یه دانشگاه خاص که هر وقت ازش فاصله گرفتی و بهش نرسیدی به هر دلیلی خودت رو ببازی چون خودم تجربه کردم و ضربه سنگینی خوردم برای همین میگم یه دانش اموز وظیفه اش اینه که فقط درس بخونه و تو زمان انتخاب رشته علاقه اش رو پیدا کنه زمان کمی هم نیست 2 3 ماهی وقت داره
شاید شما اینطور باشید اماهمه اینطور نیستن
دانش اموز باید واسه خودش مشخص کنه که حدودا در چه رشته هایی میخواد تحصیل کند.اما اینکه کدوم دانشگاه و کدوم شهر واز اینحرفا یکم حساسیت بیخود که بله اصلا این چیزا مهم نیست

• Like
واکنش ها: phh2

poll20

عضو جدید
slam.man khodam ashegh omran o memary bodam vally raftamsanaye albate az inam klhosham milljyad val l y bara entkhab be khodetbastegi dareke ba che sharayet y bekhay kar kony omran falait ziyad dare hey bery bazdid nemidona to banahay nome kare ya jahay khaky hast vally sanaye ba pc o kharklhone hast hala dostdary koja bashiro klhodet midony

بالا