meglev

Dr ehsan

عضو جدید
سلام

اگر تا به حال نام maglev رو نشنیدید نام همون تکنولوژی قطارهای مغناطیسیه. همونایی که قطار به کمک خاسیت مغناطیسی ریل و کف خودش رو هوا می مونه تا بتونه بدون وجود اصطکاک چرخ ها به سرعت های فوق العاده بالا (در حد چند صد کیلومتر بر ساعت) برسه. اگر به اخبار توجه کرده باشید چند وقت پیش وزارت راو کشورمون هم اعلام کرد قصد داره نوعی از این قطارها رو بین تهران و مشهد احداث کنه. و بازم اگر اهل بررسی اخبار و سایت های خبری باشید دیدید که این موضوع بحث های انتقادی زیادی رو راه انداخت از جمله این که این سیستم تا به حال هیچ جا مورد استفاده عملی قرار نگرفته، هزینش خیلی خیلی بالاست ( حدودا نصف بودجه عمرانی یک سال کشور!!!) یا این که میدان مغناطیسی قوی این سیستم برای انسان های اطراف مضره و . . .
در این بین ما به عنوان مهندسای جامعه باید موضوع رو کمی تخصصی تر دنبال کنیم و لا اقل اطلاعات اولیه از نحوه کار این نوع تکنولوژی داشته باشیم. به همین دلیل من در زیر لینک یک فایل PDF رو گذاشتم که در واقع بروشور معرفی تکنولوژی maglev متعلق به یک شرکت آلمانیه. توجه کنید که این شرکت همون شرکتیه که وزارت راه ایران برای ساخت خط maglev با اون وارد مذاکره شده.
ممنون;)

ahmadmn

كاربر فعال مهندسی برق
با تشكر از احسان عزيز
من چند سال پيش روي تعليق مغناطسي كار كردم و لذت فراوان بردم. فيلد بسيار جالبه مخصوصا پرتابه هاي مغناطيسي. حتي به ذهنم رسيد رشته ي پاور هيدروليك رو از شما مكانيكا بگيرم و بدبختتون كنم چون عملگرهاي مغناطيسي خيلي تميزتر و كنترل شده تر از هيدروليك و پنوماتيك كارمي كنند. اما شانس آوردين كه اينجا ايرانه و تحقيق يعني پشم . مجبور شدم چيزايي بسازم كه سريع به نون و شراب و مخدر و دختر تبديل بشه. اما هنوزم اگه يه سرمايه اي جور شه مي رم دنبال اين كه هيدروليك و پنوماتيك رو از روي زمين محو كنم

Dr ehsan

عضو جدید
با تشكر از احسان عزيز
من چند سال پيش روي تعليق مغناطسي كار كردم و لذت فراوان بردم. فيلد بسيار جالبه مخصوصا پرتابه هاي مغناطيسي. حتي به ذهنم رسيد رشته ي پاور هيدروليك رو از شما مكانيكا بگيرم و بدبختتون كنم چون عملگرهاي مغناطيسي خيلي تميزتر و كنترل شده تر از هيدروليك و پنوماتيك كارمي كنند. اما شانس آوردين كه اينجا ايرانه و تحقيق يعني پشم . مجبور شدم چيزايي بسازم كه سريع به نون و شراب و مخدر و دختر تبديل بشه. اما هنوزم اگه يه سرمايه اي جور شه مي رم دنبال اين كه هيدروليك و پنوماتيك رو از روي زمين محو كنم

خواهش می کنم احمد جان قابلی نداشت;)
البته منم بی صبرانه منتظر روزی هستم که شما موفق بشی این کار رو بکنی. آخه من تر جیح می دم به جای اینکه همیشه لباسام بوی رغن بده، بیشتر برق بگیرتم یا از اثر میدان های مغناطیسی قوی دچار اختلالات مغزی بشم. ولی نمی دونم این حرفت چقدر اصولی، چون مزایا و معایب نسبی سیستم های هیدرولیک و مغناطیسی یه چیز مشخصه. و توی بقیه دنیا هم که تحقیق پشم نیست این دو نوع سیستم هر کدوم جایگاه خودشون رو دارن.
راستی نوصیه می کنم پولات خرج چیزای بهتری کنی:biggrin:

بالا