if you hamve forgettn your google account password, use your pin to unlockyour divce

RIG

متخصص C#.net
سلام. گوشی ما دست کسی بوده حالا داده دستما اینجوری با رمز ایناش بازی کرده
if you hamve forgettn your google account password, use your pin to unlockyour divce
حالا من نمیدونم چی باید اینجا وارد کنم. pincode گوشیم رو زدم incorrect شد . نمیدونم باید چیکار کنم. وارد صفحه اسلس نمیشه. چطور میتونم این مکل رو حل کنم؟

HaMiD.TcI

مدیر تالار موبایل متخصص سیستم عامل Apple
مدیر تالار
مدل گوشیتون؟
باید یوزر و پسورد اون اکانت گوگلی که به گوشی دادین رو وارد کنید

• Like
واکنش ها: RIG

RIG

متخصص C#.net
مدل گوشیتون؟
باید یوزر و پسورد اون اکانت گوگلی که به گوشی دادین رو وارد کنید
مدل GT530 i از samsung android 4
اخه من گوگل اکانت ندادم این دست یه کودکی افتاده گویا اینم هی ور داشته با این رمز ورودش بازی کرده .... حالا هیچی دیگه گوشه فقط emergency call داره ...

HaMiD.TcI

مدیر تالار
مشکلی ندارد که تموم اطلاعاتتون پاک بشه؟

RIG

متخصص C#.net
مهندس فکر میکنم شماره های خود گوشیمم پاک میشه که تو دستگاه بود درسته؟؟
اگه میشه ایراد نداره بقیهاطلاعاتم مهم نیست . فقط درست بشه. خیلی سعی کردم راهی برای ریستش پیدا کنم اما نشد. ممنونم مهندس .

HaMiD.TcI

مدیر تالار
دوست من همکاران هم میدونن تخصص من سیستم عامل های اپل هست و نمیخوام جوری راهنماییتون کنم که یه وقت مشکلی برای گوشیتون پیش بیاد
ولی طبق اطلاعاتی که بنده دارم میتونید با هارد ریست کردن گوشیتون رمز رو حذف کنید ولی کلیه اطلاعاتتون پاک میشه
برای اطلاع از چگونگی این کار این فیلم رو از یوتیوب نگاه کنید:
www.youtube.com/watch?v=Tfaq4CdCX5E

RIG

متخصص C#.net
دوست من همکاران هم میدونن تخصص من سیستم عامل های اپل هست و نمیخوام جوری راهنماییتون کنم که یه وقت مشکلی برای گوشیتون پیش بیاد
ولی طبق اطلاعاتی که بنده دارم میتونید با هارد ریست کردن گوشیتون رمز رو حذف کنید ولی کلیه اطلاعاتتون پاک میشه
برای اطلاع از چگونگی این کار این فیلم رو از یوتیوب نگاه کنید:
www.youtube.com/watch?v=Tfaq4CdCX5E
دیگه خودم از سه دکمه خودش گوشی استفاده کردم و ریست کردم.... مرسی به هر حال. در کل اطلاعاتم رفت دیگه.

HaMiD.TcI

مدیر تالار
به هر حال خوشحالم که مشکلتون حل شد. درس عبرتی شد که دیگه دست بچه ندین گوشی رو :دی

• Like
واکنش ها: RIG

RIG

متخصص C#.net
به هر حال خوشحالم که مشکلتون حل شد. درس عبرتی شد که دیگه دست بچه ندین گوشی رو :دی
ممنون. اما وقتی ادم سرش تو ویژوال استدیو باشه سیل هم بیاد متوجه نمیشه تا چه برسه به اینکه یکی گوشی رو برداره ببره بترکونه...

بالا