معلومه می خواد به این رمانتیکی همه جاشو ، من بچه پایین شهرم :w15:
seabride عضو جدید کاربر ممتاز Feb 9, 2011 #61 BAW705 گفت: معلومه می خواد به این رمانتیکی همه جاشو ، من بچه پایین شهرم کلیک کنید تا باز شود...
BAW705 عضو جدید کاربر ممتاز Feb 9, 2011 #62 Reza_1989 گفت: اسپم بازیه منم بازی؟ کلیک کنید تا باز شود... بیااااااااااااااا somayeh_63 گفت: اه اه.......مرد رمانتیک.....از من میشنوی عوض کن اخلاقتو....دوره رمانتیکی گذشته! میدونم اصفهانی نیستین پس الکی پائین بالا نکنین!!! در ضمن اصفهان پائین و بالا نداره.....اینور آب ..اونور آب داره!!! کلیک کنید تا باز شود... احساساتم لطیفه اخه نه اصفهانی نیستم اما 15 ساله دارم توش زندگی می کنم چرا دختر خوب داره ، حالا مهم نیست ، تو کجایی ؟ احتمالا خوراسگونم درس می خونی !
Reza_1989 گفت: اسپم بازیه منم بازی؟ کلیک کنید تا باز شود... بیااااااااااااااا somayeh_63 گفت: اه اه.......مرد رمانتیک.....از من میشنوی عوض کن اخلاقتو....دوره رمانتیکی گذشته! میدونم اصفهانی نیستین پس الکی پائین بالا نکنین!!! در ضمن اصفهان پائین و بالا نداره.....اینور آب ..اونور آب داره!!! کلیک کنید تا باز شود... احساساتم لطیفه اخه نه اصفهانی نیستم اما 15 ساله دارم توش زندگی می کنم چرا دختر خوب داره ، حالا مهم نیست ، تو کجایی ؟ احتمالا خوراسگونم درس می خونی !
BAW705 عضو جدید کاربر ممتاز Feb 9, 2011 #63 seabride گفت: کلیک کنید تا باز شود... چیه چرا می خندی ؟! دوست داری بچت مثل من شه ؟!! ها ! ها ! ها !
seabride عضو جدید کاربر ممتاز Feb 9, 2011 #64 BAW705 گفت: چیه چرا می خندی ؟! دوست داری بچت مثل من شه ؟!! ها ! ها ! ها ! کلیک کنید تا باز شود... به رمانتیک بودنت میخندم آواتارت که خیلی نازه
BAW705 گفت: چیه چرا می خندی ؟! دوست داری بچت مثل من شه ؟!! ها ! ها ! ها ! کلیک کنید تا باز شود... به رمانتیک بودنت میخندم آواتارت که خیلی نازه
S somayeh_63 عضو جدید کاربر ممتاز Feb 9, 2011 #65 BAW705 گفت: احساساتم لطیفه اخه نه اصفهانی نیستم اما 15 ساله دارم توش زندگی می کنم چرا دختر خوب داره ، حالا مهم ، نیست تو کجایی ؟ احتمالا خوراسگونم درس می خونی ! کلیک کنید تا باز شود... عوضش کن.....ضرر میکنی! جدی داره؟نشنیده بودم..... من حدود سه راه سیمین.........شما کجایین؟
BAW705 گفت: احساساتم لطیفه اخه نه اصفهانی نیستم اما 15 ساله دارم توش زندگی می کنم چرا دختر خوب داره ، حالا مهم ، نیست تو کجایی ؟ احتمالا خوراسگونم درس می خونی ! کلیک کنید تا باز شود... عوضش کن.....ضرر میکنی! جدی داره؟نشنیده بودم..... من حدود سه راه سیمین.........شما کجایین؟
BAW705 عضو جدید کاربر ممتاز Feb 9, 2011 #66 seabride گفت: به رمانتیک بودنت میخندم آواتارت که خیلی نازه کلیک کنید تا باز شود... آهان مرسی
BAW705 عضو جدید کاربر ممتاز Feb 9, 2011 #67 somayeh_63 گفت: عوضش کن.....ضرر میکنی! جدی داره؟نشنیده بودم..... من حدود سه راه سیمین.........شما کجایین؟ کلیک کنید تا باز شود... عوض کردنی نیست ، نگهش می دارم با آدم درستش قسمتش می کنم منم حدوده مرداویج
somayeh_63 گفت: عوضش کن.....ضرر میکنی! جدی داره؟نشنیده بودم..... من حدود سه راه سیمین.........شما کجایین؟ کلیک کنید تا باز شود... عوض کردنی نیست ، نگهش می دارم با آدم درستش قسمتش می کنم منم حدوده مرداویج
S somayeh_63 عضو جدید کاربر ممتاز Feb 9, 2011 #68 BAW705 گفت: منم حدوده مرداویج کلیک کنید تا باز شود... مرداویج مگه حدود داره.....مرداویج خودش حدود دروازه شیرازه!!!
BAW705 گفت: منم حدوده مرداویج کلیک کنید تا باز شود... مرداویج مگه حدود داره.....مرداویج خودش حدود دروازه شیرازه!!!
Reza_1989 عضو جدید کاربر ممتاز Feb 9, 2011 #69 seabride گفت: به رمانتیک بودنت میخندم آواتارت که خیلی نازه کلیک کنید تا باز شود... فکر کنم 2تا تاپیک رو با هم قاطی کردی
seabride گفت: به رمانتیک بودنت میخندم آواتارت که خیلی نازه کلیک کنید تا باز شود... فکر کنم 2تا تاپیک رو با هم قاطی کردی
BAW705 عضو جدید کاربر ممتاز Feb 9, 2011 #70 somayeh_63 گفت: مرداویج مگه حدود داره.....مرداویج خودش حدود دروازه شیرازه!!! کلیک کنید تا باز شود... مثلا داشتم تریک خودتو واسه خودت اجرا می کردم حالا درست گفتم ؟! دانشجویه خوراسگونی ؟!
somayeh_63 گفت: مرداویج مگه حدود داره.....مرداویج خودش حدود دروازه شیرازه!!! کلیک کنید تا باز شود... مثلا داشتم تریک خودتو واسه خودت اجرا می کردم حالا درست گفتم ؟! دانشجویه خوراسگونی ؟!
S somayeh_63 عضو جدید کاربر ممتاز Feb 9, 2011 #71 BAW705 گفت: مثلا داشتم تریک خودتو واسه خودت اجرا می کردم حالا درست گفتم ؟! دانشجویه خوراسگونی ؟! کلیک کنید تا باز شود... نه..........مگه هر کی معماری میخون باید خوراسگون باشه؟ ولی میدونم شما خمینی شهری!!!!
BAW705 گفت: مثلا داشتم تریک خودتو واسه خودت اجرا می کردم حالا درست گفتم ؟! دانشجویه خوراسگونی ؟! کلیک کنید تا باز شود... نه..........مگه هر کی معماری میخون باید خوراسگون باشه؟ ولی میدونم شما خمینی شهری!!!!
BAW705 عضو جدید کاربر ممتاز Feb 9, 2011 #72 somayeh_63 گفت: نه..........مگه هر کی معماری میخون باید خوراسگون باشه؟ ولی میدونم شما خمینی شهری!!!! کلیک کنید تا باز شود... مگه هرکی مکانیک می خونه خمینی شهره ؟!!! ولی من که مثل تو سربالا جواب نمیدم آره من خمینی شهر درس موخونم
somayeh_63 گفت: نه..........مگه هر کی معماری میخون باید خوراسگون باشه؟ ولی میدونم شما خمینی شهری!!!! کلیک کنید تا باز شود... مگه هرکی مکانیک می خونه خمینی شهره ؟!!! ولی من که مثل تو سربالا جواب نمیدم آره من خمینی شهر درس موخونم
S somayeh_63 عضو جدید کاربر ممتاز Feb 9, 2011 #73 BAW705 گفت: مگه هرکی مکانیک می خونه خمینی شهره ؟!!! ولی من که مثل تو سربالا جواب نمیدم آره من خمینی شهر درس موخونم کلیک کنید تا باز شود... میدونستم خودم.........نگفتم جواب بدی که!!! سر بالا کجا بود......آدرس پستی میخواستین؟ تا همین حدم که گفتم خیلیه!
BAW705 گفت: مگه هرکی مکانیک می خونه خمینی شهره ؟!!! ولی من که مثل تو سربالا جواب نمیدم آره من خمینی شهر درس موخونم کلیک کنید تا باز شود... میدونستم خودم.........نگفتم جواب بدی که!!! سر بالا کجا بود......آدرس پستی میخواستین؟ تا همین حدم که گفتم خیلیه!
seabride عضو جدید کاربر ممتاز Feb 9, 2011 #74 Reza_1989 گفت: فکر کنم 2تا تاپیک رو با هم قاطی کردی کلیک کنید تا باز شود... چطور؟؟؟ خو نازه دیگه
BAW705 عضو جدید کاربر ممتاز Feb 9, 2011 #75 somayeh_63 گفت: میدونستم خودم.........نگفتم جواب بدی که!!! سر بالا کجا بود......آدرس پستی میخواستین؟ تا همین حدم که گفتم خیلیه! کلیک کنید تا باز شود... نه کد پستیم خوبه چیزی نگفتی که ؟؟!!!
somayeh_63 گفت: میدونستم خودم.........نگفتم جواب بدی که!!! سر بالا کجا بود......آدرس پستی میخواستین؟ تا همین حدم که گفتم خیلیه! کلیک کنید تا باز شود... نه کد پستیم خوبه چیزی نگفتی که ؟؟!!!
S somayeh_63 عضو جدید کاربر ممتاز Feb 9, 2011 #76 BAW705 گفت: نه کد پستیم خوبه چیزی نگفتی که ؟؟!!! کلیک کنید تا باز شود... بنویس کدپستی رو 8174966853!!!!!!!!!!!!!!!! اینهمه گفتم....
BAW705 گفت: نه کد پستیم خوبه چیزی نگفتی که ؟؟!!! کلیک کنید تا باز شود... بنویس کدپستی رو 8174966853!!!!!!!!!!!!!!!! اینهمه گفتم....