:child:سلام دوستان :در مورد سیستم های hmi کنترل کنندهای صنعتی هر چی دارید بزارید (نیاز فوری دارم):)
S samiramojahed عضو جدید Nov 30, 2008 #1 سلام دوستان :در مورد سیستم های hmi کنترل کنندهای صنعتی هر چی دارید بزارید (نیاز فوری دارم)
A ahmadmn كاربر فعال مهندسی برق Dec 1, 2008 #2 دوست خوبم سوالتون خيلي كليه و فقط كافيه بريد توي گوگل و همين كلمه ها رو سرچ كنيد تا هزاران مطلب مفيد ببينيد
دوست خوبم سوالتون خيلي كليه و فقط كافيه بريد توي گوگل و همين كلمه ها رو سرچ كنيد تا هزاران مطلب مفيد ببينيد
P parham_33 عضو جدید Dec 18, 2008 #3 پاسخ پاسخ samiramojahed گفت: سلام دوستان :در مورد سیستم های hmi کنترل کنندهای صنعتی هر چی دارید بزارید (نیاز فوری دارم) کلیک کنید تا باز شود... سلام کلا به معنی ماشین واسطه بین انسان و کنترل کننده هاست (هیومن ماشین اینترفیس) بعبارتی مونیتورینگ صنعتی من با (وین سیسی.پروتول از پی ال سی زیمنس) کار کردم اگه سئوال داری بپرس
پاسخ پاسخ samiramojahed گفت: سلام دوستان :در مورد سیستم های hmi کنترل کنندهای صنعتی هر چی دارید بزارید (نیاز فوری دارم) کلیک کنید تا باز شود... سلام کلا به معنی ماشین واسطه بین انسان و کنترل کننده هاست (هیومن ماشین اینترفیس) بعبارتی مونیتورینگ صنعتی من با (وین سیسی.پروتول از پی ال سی زیمنس) کار کردم اگه سئوال داری بپرس