شما اگه تو یه روز دو تا امتحان داشته باشین که یکیش ریاضیه و یکیش اندیشهاسلامی و یه هفته هم قبلش فرجه داشته باشین چجوری برنامه ریزی می کنین واسه خوندن
تو رو خدا کمکم کنین
سلام
من شرایط از این بدتر رو داشتم (سه امتحان توی یک روز) ، ترم آخر کارشناسی بود و هرچی مونده بود همه رو با هم گرفته بودم ولی خدا رو شکر هر سه تاش 17 شد .
1 - اصلا نگرانی و استرس به خودت راه نده .
2- از فرجه ای که داری 2 روز اول ریاضی بخون و سعی کن تا جایی که ممکنه پیش بری . از فرمولها و مطالب مهم هم نت بردار .
3 - روز سوم رو برای اینکه هم از ریاضی استراحت کنی و هم خیالت از اندیشه ی اسلامی هم راحت بشه ، اندیشه ی اسلامی رو بخون و تاجایی که میتونه نکته برداری کن . سعی کن توی این یک روز یک دور کامل یا اگر تونستی بیشتر بخونش و نت برداری کن و اصلا سراغ ریاضی نرو . در پایان این روز یک خلاصه ی کامل و کافی از اندیشه ی اسلامی داشته باشی و یک دور هم خونده باشیش عالیه .
4 - روز چهارم رو با خوندن خلاصه های ریاضی دو روز اول شروع کن البته بدون مکث و صرف وقت زیاد ، بعد برو سراغ بقیه ریاضی . روزهای چهارم و پنجم هم صرف ریاضی کن و هم بخون و هم نت برداری کن . سعی کن مسئله هایی که فکر میکنی مهمترن توی یک برگه ی جدا از اول که ریاضی میخونی داشته باشی .
5 - روز ششم صبح ریاضی رو مرور کن و عصر اندیشه ی اسلامی رو
6 - روز هفتم صبح اندیشه ی اسلامی رو مرور کن و عصر ریاضی (علی الخصوص مسئله های مهم رو)
7 - روز امتحان قبل از هر امتحانی نت برداری های همون درس رو بخون
8 - البته من این رو برای اون یک هفته ی فرجه نوشتم ولی اگر از الان شروع کنی کارت خیلی خیلی راحتتر میشه .
موفق باشید
یاعلی