http://www.htm2pdf.co.uk/
اشکان فروتن مدیر بازنشسته Mar 28, 2008 #2 این برنامه با صفحات فارسی مشکلی داره؟ من اکروبات پروفشنال 8 رو دارم ولی صفحات وب فارسی رو نمیشه باهاش pdf کرد ، چپکی میشه . . .
این برنامه با صفحات فارسی مشکلی داره؟ من اکروبات پروفشنال 8 رو دارم ولی صفحات وب فارسی رو نمیشه باهاش pdf کرد ، چپکی میشه . . .
john zink کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Mar 28, 2008 #3 سلام نیما ما چطوری word فارسی رو به pdf تبدیل کنیم که فونت ها خراب نشه همش فونت ها میریزه بهم!
اشکان فروتن مدیر بازنشسته Mar 28, 2008 #4 john zink گفت: سلام نیما ما چطوری word فارسی رو به pdf تبدیل کنیم که فونت ها خراب نشه همش فونت ها میریزه بهم! کلیک کنید تا باز شود... اگه با اکروبات پروفشنال 8 تبدیل کنی ، خراب نمیشه یعنی برای من که خراب نمیشه و به راحتی تبدیل میشه . . .
john zink گفت: سلام نیما ما چطوری word فارسی رو به pdf تبدیل کنیم که فونت ها خراب نشه همش فونت ها میریزه بهم! کلیک کنید تا باز شود... اگه با اکروبات پروفشنال 8 تبدیل کنی ، خراب نمیشه یعنی برای من که خراب نمیشه و به راحتی تبدیل میشه . . .
Niima - Mar 28, 2008 #5 اشکان فروتن گفت: این برنامه با صفحات فارسی مشکلی داره؟ من اکروبات پروفشنال 8 رو دارم ولی صفحات وب فارسی رو نمیشه باهاش pdf کرد ، چپکی میشه . . . کلیک کنید تا باز شود... فارسی رو امتحان نکردم ولی انگلیش درسته john zink گفت: سلام نیما ما چطوری word فارسی رو به pdf تبدیل کنیم که فونت ها خراب نشه همش فونت ها میریزه بهم! کلیک کنید تا باز شود... ورژن آکروباتت چنده ؟ این برنامه خوبیه nitro_pdf_professional
اشکان فروتن گفت: این برنامه با صفحات فارسی مشکلی داره؟ من اکروبات پروفشنال 8 رو دارم ولی صفحات وب فارسی رو نمیشه باهاش pdf کرد ، چپکی میشه . . . کلیک کنید تا باز شود... فارسی رو امتحان نکردم ولی انگلیش درسته john zink گفت: سلام نیما ما چطوری word فارسی رو به pdf تبدیل کنیم که فونت ها خراب نشه همش فونت ها میریزه بهم! کلیک کنید تا باز شود... ورژن آکروباتت چنده ؟ این برنامه خوبیه nitro_pdf_professional