CATIA یا ANSYS (تازه فارغ التحصیل سیالات)

nimamech

عضو جدید
دوستان سلام،من تازه فارغ التحصیل شدم (کارشناسی سیالات) و میخوام شروع کنم یکی از نرم افزارای قدر رشته مکانیک رو یاد بگیرم تا اونجایی که تحقیق کردم تا سطح لیسانس نرم افزارای CATIA و ANSYS نیاز میشه و به درد میخوره!
حالا با توجه به این که تجربه دوستان مسلما جوابگو و اصلاح کننده این سوال من هست می خواستم بدونم یادگیری کدومش ارجح تره نسبت به اونیکی و یه سوال دیگه که داشتم اینه که جایی که مدرک نرم افزارتو ازش میگیری واسه شرکتی که بخوای استخدام بشی مهمه (مثلا مجتمع فنی تهران،انجمن مهندسان مکانیک ایران و...) یا نه صرف بلد بودن نرم افزار اگه مدرکیم نداشته باشی قبولت می کنن؟!
در ضمن اگه تحقیق من نتیجه اشتباهی داشته که تا لیسانس این دو نرم افزار نیاز میشن خوشال میشم منو با اصلاح نتیجه این تحقیق یاری کنید،
تشکر از همگی شما دوستان.:)

saeedniki70

کاربر فعال
سلام دوست من
یه سوال چرا درحین تحصیل به فکر این موضوع نبودی؟
عیبی نداره هنوز هم دیر نشده >>>>>
از بین catia , solidworks یه کدوم رو باید انتخاب کنی ..... جفتشم میشه ولی بهتره تو یه دونه تخصص داشته باشی
از بین َAnsys و abaqus یکیشو انتخاب کن
چون سیالاتی هم هستی بهتره نرم افزار های پایپینگ هم بلد باشی...

از تایپیک های قبلی میتونی تفاوت های نرم افزار رو متوجهه بشی؟؟

آخرین ویرایش:

nimamech

عضو جدید
والا دلیلش اینه که بیشتر می خواستم زودتر درسم تموم شه سر موقعش تا با فرصت و مجال بیشتر و راحت روی نرم افزارا و دوره های تخصصی کار کنم (البته خودمو گول میزنم اینجوری:D)
یه تحقیقی راجع به تفاوت هاشون کردم (البته تفاوت ANSYS و ABAQUS رو خیلی نمیدونم:cry:) اما خواستم بدونم تو بازار کار بیشتر کدوم استفاده میشه (مخصوصا برای من که لیسانسم:)) البته منظورم بیشتر تحلیلیا ANSYS و ABAQUS هستش وگرنه از بین CATIA و SLOID که همه میگن کتیا و اینکه میخواستم بدونم با توجه به این که دوره های نرم افزار هزینه بالایی داره اول کدومشو شروع کنم بهتره (طراحی یا تحلیلی یا جفتش باهم) ؟
بازم تشکر دوست عزیز از راهنماییات!:gol:

میثم...

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا دلیلش اینه که بیشتر می خواستم زودتر درسم تموم شه سر موقعش تا با فرصت و مجال بیشتر و راحت روی نرم افزارا و دوره های تخصصی کار کنم (البته خودمو گول میزنم اینجوری:D)
یه تحقیقی راجع به تفاوت هاشون کردم (البته تفاوت ANSYS و ABAQUS رو خیلی نمیدونم:cry:) اما خواستم بدونم تو بازار کار بیشتر کدوم استفاده میشه (مخصوصا برای من که لیسانسم:)) البته منظورم بیشتر تحلیلیا ANSYS و ABAQUS هستش وگرنه از بین CATIA و SLOID که همه میگن کتیا و اینکه میخواستم بدونم با توجه به این که دوره های نرم افزار هزینه بالایی داره اول کدومشو شروع کنم بهتره (طراحی یا تحلیلی یا جفتش باهم) ؟
بازم تشکر دوست عزیز از راهنماییات!:gol:
برای طراحی اصلا نیازی نیست که کلاس بری(چون بیشتر از دانش مهندسی به خلاقیت و تمرین نیاز داره), کافیه 1 کتاب آموزشی خوب بخونی بعدشم بگردی دنبال تمرین که توی همین تالار زیاد هست.
برای تحلیل هم اگر میخوای کلاس بری حتما قبلش کتاب بخون و تمرین کن چون اگر بدون پیش زمینه کلاس بری, استاد میاد 1 چیزی میگه و میره و تو میمونی و هزار تا مشکل که در حین انجام تحلیل بهش برخورد میکنی!!!

nimamech

عضو جدید
از همه دوستان بابت راهنماییشون تشکر میکنم!
اما سوال اینجاس که اول طراحی یا اول تحلیل؟!!
برای طراحی solid رو انتخاب کردم اما برای تحلیل بین ansys و abaqus واقعا شک دارم کدوم بهتره؟!!
ضمنا همه این سوالا با توجه به این نکته مطرح میشه که بنده لیسانس دارم و فعلا قصد ادامه دادنشم ندارم،
بازم تشکر از همه.

saeedniki70

کاربر فعال
خوب مشخصه
اول باید طراحی کنی بعد تحلیل

من خودم بعد از کلی کار و بررسی
تصمیم به انتخاب این سه نرم افزار کردم
ansys
Solidworks
matlab

nimamech

عضو جدید
میخواستم بدونم تو شرکتای خوب قطعه سازی از سالید استفاده میشه اصلا یا فقط بحث کتیاس همه جا و سالیدو باید برای دل خودمون یاد بگیریم و اینکه از نرم افزارهای تحلیلی تو سطح لیسانس اصلا کسی استفاده میکنه یعنی استخدامی داره که برم یاد بگیرمشون یا نه تو سطح لیسانس فقط بچسبم به طراحی؟؟!!
دوستانی که دستشون تو کاره شرکتاییه که از این نرم افزارا استفتده میکنن لطفا جواب بدن!!
با تشکر فراوان.

saeedniki70

کاربر فعال
میخواستم بدونم تو شرکتای خوب قطعه سازی از سالید استفاده میشه اصلا یا فقط بحث کتیاس همه جا و سالیدو باید برای دل خودمون یاد بگیریم و اینکه از نرم افزارهای تحلیلی تو سطح لیسانس اصلا کسی استفاده میکنه یعنی استخدامی داره که برم یاد بگیرمشون یا نه تو سطح لیسانس فقط بچسبم به طراحی؟؟!!
دوستانی که دستشون تو کاره شرکتاییه که از این نرم افزارا استفتده میکنن لطفا جواب بدن!!
با تشکر فراوان.

اول اینکه حوزه کارید رو مشخص نکردی
piping
desing
fix
rotary
چی هستی؟
تا اینجا که من تو چند تا شرک کار کردم و یا برای مصاحبه رفتم از سالید استفاده میکنند...
رفتی سر کار شدی دیگه یه مهندس
مهندس هم باید هم طراحی هم تحلیل و هم محاسبات بلد باشه دیگه.... درسته

saeedniki70

کاربر فعال
تفاوت میان ANSYS و ABAQUS چیست؟

تفاوت میان ANSYS و ABAQUS چیست؟

مهمترین نکته اي که باید به آن توجه شود اینست که مبناي هر دو نرم افزار روش اجزاء محدود میباشد. لذا
اینگونه نیست که گفته شود مثلا یک مسئله با آباکوس جواب هاي درست میدهد اما با انسیس جواب هاي غلط! به عبارت دیگر چنانچه یک مسئله را به دو اپراتور ماهر نرم افزارهاي آباکوس و انسیس بدهیم تا آن را حل کنند، جواب هاي هر دو یکسان خواهد شد. البته اختلاف اندکی در دقت جواب این دو نرم افزار وجود خواهد داشت که آن هم برمیگردد به الگوریتم و روش حل معادلات در این دو نرم افزار.
این دو نرم افزار به نوعی رقیب یکدیگر میباشند لذا در هرکدام برخی آپشنها وجود دارد که در دیگري نیست.
مثلا مبحث XFEM که تئوري آن تازه در سال 1999 مطرح شده است، در نرم افزار آباکوس وجود داشته اما
در انسیس وجود ندارد . و یا قابلیت تعریف مواد هوشمند - Smart Material در انسیس وجود دارد اما در آباکوس می بایست با کدنویسی آنرا تعریف کرد. البته تقریبا 85 % قابلیتهاي این دو نرم افزار یکسان است.