ali_pishtaz
عضو جدید
سلام
خسته نباشید.
سوالم واضح هست...ممنون میشم راهنمایی کنین....اگه خواستین بیشتر توضیح میدم
خسته نباشید.
سوالم واضح هست...ممنون میشم راهنمایی کنین....اگه خواستین بیشتر توضیح میدم
اولا cascade هست نه casecade
ثانیا تو گرایش های مختلف معنی متفاوت داره !!!!
بستگی به متنت داره، مدل آبشاری یک روش تحلیل هست، تو سیالات یه معنی میده، تو شکل دهی یک معنی میده، تو خستگی یک معنی میده و...
سلام..ممنون...
متن سیالاتی هست و مربوط به توربین...و مسایل مربوط به سی اف دی...به متن های زیر توجه کن...ممنون میشم راهنمایی کنین که دقیقا مربوط به چی هست و یه سری منابع هم داشتی معرفی کنی یا لینکشو بدی....باتشکر..
سلام دوست عزیز
ظاهرا یک روش برای مدل کردن جریان تربولنت هست
من در مورد سیالاتش اطلاعات خاصی ندارم.
ولی اگر براتون مهم هست و به پایان نامه اینا ربط داره، می ارزه برین کتابخونه شریف این پایان نامه رو بگیرین:
لینک
سلام....
ممنون از پاسخگویی.
راستشو بخواین میدونین مشکل اصلی من چیه!
مثلا اولین متنی که براتون گذاشتم داره میگه((( یه مدل کاسکاد دو بعدی برای تحلیل سی اف دی استفاده میشه ولی درحالی از یه جریان دائمی تک جهته برای تحلیل آزمایشات استفاده میشه!!!))).....حالا من نمیدونم این منظورش مدل دو بعدی هست یا نه!!!.....چون مشکل اینجاس که پارامترهای سه بعدی رو هم مورد بحث قرار داده....اگه مدل دو بعدی هست چطور داره با مدلهای سه بعدی مقایسه و ولید میشه!!!؟؟
ربط این دو بحث رو در یه مقاله نمیدونم چیه!!...ابهام داره.
ممنون از همگی...آن لینک هم خوب بود...ممنون
سلام.
ببینین برخی نویسندگان مقالات میخواهند اثرات پارامترهای سه بعدی را از طریق مدلسازی دو بعدی تشخیص بدن..
در واقع شبیه سازی دو بعدی، مرحله طراحی اولیه برای پیش بینی اثرات پارامترهای سه بعدی(منظور حالت اکسپریمنتال میباشد) هست. و هدف از نویسندگان چنین مقالاتی نیز همین هست و میان رفتار نتایج دو
بعدی رو با رفتار نتایج سه بعدی(اکسپریمنتال) مقایسه میکنن و میبینن درست هست و میشه با استفاده از شبیه سازی دو بعدی ،نتایج سه بعدی رو هم پیش بینی کرد.
امیدوارم منظورمو خوب رسونده باشم.
سلام....
ممنون از پاسخگویی.
راستشو بخواین میدونین مشکل اصلی من چیه!
مثلا اولین متنی که براتون گذاشتم داره میگه((( یه مدل کاسکاد دو بعدی برای تحلیل سی اف دی استفاده میشه ولی درحالی از یه جریان دائمی تک جهته برای تحلیل آزمایشات استفاده میشه!!!))).....حالا من نمیدونم این منظورش مدل دو بعدی هست یا نه!!!.....چون مشکل اینجاس که پارامترهای سه بعدی رو هم مورد بحث قرار داده....اگه مدل دو بعدی هست چطور داره با مدلهای سه بعدی مقایسه و ولید میشه!!!؟؟
ربط این دو بحث رو در یه مقاله نمیدونم چیه!!...ابهام داره.
ممنون از همگی...آن لینک هم خوب بود...ممنون
سلام، دوست عزیز من تا حالا چنین مقالاتی ندیدم، چون واقعیت اینه که یا مسائل سه بعدی، شبه دو بعدی هستند و می توان از تغییرات در یک راستا صرف نظر کرد دو بعدی هستند و به سادگی هم با حل سه بعدی کاملشون در یک مثال اعتبار سنجی میشن و یا اینکه اصولاً در سه بعد تغییرات دارن و باید سه بعدی تحلیل بشن و نتایج مسائل سه بعدی با دو بعدی خیلی متفاوته . البته منکر نمی توان شد که شاید در مقالات کنفرانسی این موضوع قابل مطرح کردن باشد و در مقالات علمی پژوهشی و ترویجی و آی اس آی بعید می دونم شرایط مطرح شدن رو بخصوص در سیالات و جریان های توربولانی ( که اعتبارسنجیشون خیلی سخته ) داشته باشه.
سلام..
منظورتون از کلمه مشخص شده، حالت سه بعدی( اکسپریمنتال) هست؟...شما الان گفتین برای سادگی در بعضی مواقع با صرف نظر از یه راستا میتوان حالت دو بعدی را شبیه سازی عددی کرد و در این حالت با چی ولید کنیم؟
نظر خودتون رو میخوام بدونم.....شاید یه ایده از شما بتونم بگیرم....
در یک مورد مدل به قول شما اکسپریمنتال یا شبیه سازی شده دقیق سه بعدی رو با یک حل دو بعدی مقایسه می کنن وقتی جواب نزدیک بود با فرض صحیح بودن مدل دو بعدی، مدل سازی های دو بعدی رو بست میدن تا به نتایج مد نظر برای مدل های سه بعدی برسن.
سلام.
منظورتون از بست دادن چیه؟
یعنی در واقع وقتی دیدن نتایج(مثلا نمودار بازده و....) دو بعدی با اکسپریمنتال میخونه، میان یه تغییراتی در مدل دو بعدی میدن، اگر خوب بود(مثلا گشتاور و بازده بهبود پیدا کرد) در آن صورت میگن مثلا اگه این تغییرات در مدل واقعی(اکسپریمنتال) انجام بشه پس بازدش و عملکردش بهبود پیدا میکنه....درست میگم؟
سلام، دوست عزیز من تا حالا چنین مقالاتی ندیدم، چون واقعیت اینه که یا مسائل سه بعدی، شبه دو بعدی هستند و می توان از تغییرات در یک راستا صرف نظر کرد دو بعدی هستند و به سادگی هم با حل سه بعدی کاملشون در یک مثال اعتبار سنجی میشن و یا اینکه اصولاً در سه بعد تغییرات دارن و باید سه بعدی تحلیل بشن و نتایج مسائل سه بعدی با دو بعدی خیلی متفاوته . البته منکر نمی توان شد که شاید در مقالات کنفرانسی این موضوع قابل مطرح کردن باشد و در مقالات علمی پژوهشی و ترویجی و آی اس آی بعید می دونم شرایط مطرح شدن رو بخصوص در سیالات و جریان های توربولانی ( که اعتبارسنجیشون خیلی سخته ) داشته باشه.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | کمک در مورد نرم افزار working model 4D | درخواست ، پرسش و پاسخ | 2 | |
A | مکانیک منظورش چیه؟ | درخواست ، پرسش و پاسخ | 13 |