29مرداد !!!!بازم یه تولد دیگه:((((

eli jooni

عضو جدید
شبکه داخلی؟؟؟ خراب کردی که!!!! قرارمون جهانــــی بود :biggrin:

آفرین اینو به بعضی ها یاد بده سی تا پست اسپم نرن و خودشون رو نخود نکنن :biggrin:

من از بابت نگرانی شما قبلاً تشکر کردم و گفتم شما خودتو درگیر نکن تو دردسر میفتی سختته. بازم ممنون
همسایه هاتون رو هم برا خودتون باشه بیتشر نیاز میشه . شعورت هم در همون حد باید باشه که دانشگاه نذارن بری :biggrin:

قرارمون جهانی بود واقعا:biggrin:
نوشتم شعر وکامل دیگه خودشون برن یاد بگیرن:razz:

mi.ab.kr.ir

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره خب من نداشتمممم حالا عیب نداره ببینم دست پشختت چطوره؟؟زن زندگی هستی ؟؟:D

تو همو آدرس دیشبی بودن اینا
فعلا که مهمون Mute هستیم تا بعد خدا کریمه

من جزو بچه های قدیمی اینجام:D

یعنی بیش از حد صمیمی شدن با کسی که نمیشناسی کیه.

بفرمایین بخورین تا سرد نشده:D
شکنجه میدی من واقعیشو میخوام

mi.ab.kr.ir

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما زیاد توو جمع نمیای اخه...من بیشتر وقتا با بچه هام و خیلیا رو میشناسم:D
گوشه گیریم چه کنیم

eli jooni

عضو جدید
من دیروز همه ی اونایی که تو این باشگاه تولدشون بود رو تبریک گفتم. تو رو ندیدم چرا ! تاریخ تولدتو تو باشگاه نزدی؟
چرا زدم نمیدونم والا من همه کارای عضویتم باران انجام داده اخه اجی راستکیمه

eli jooni

عضو جدید
چند ساله شدی؟
وقتی یه بچه دنیا میاد تو بیمارستان رو یه کارت مینویسن مشخصاتشو مثلاً قد و وزن و ساعت تولد رو بعد میبندن به پاش
من اونو دارم . هرسال بیست و نهم مرداد میرم یه نگاه بهش میندازم . یاد خودم میفتم دلم میگیره. یاد روزهایی که تو سال فقط یه بار رفتم سراغ این کارته....
اگه نداریش به نظر من همین الان خودت یه کاغذ بردار و یه چیزی توش بنویس . هر سال فقط تولدت برو سراغش. بعد از بیست سال سی سال دیگه حس منو درک میکنی چی گفتم تو یکی دوخط بالا...
فکر کنم تنها چیزیه که امروز جدی گفتم ! :biggrin:
واقعا؟ چه بامزه باشه منم حتما مینویسم اما اسم دکترمو که نمیدونم...
من متولد 68 ام ...
توچند ساله شدی؟

Mute

عضو جدید
کاربر ممتاز
مثلا چقدررررر:D

گیر دادیااا:D

منظورم وارد کردن کسی که نمیشناسی از دنیای مجازی به دنیای واقعیه که باعث کلی مشکل برای ادم میشه..دوستم تجربه شو داشت ضربه شم خورد...خودمم تجربه داشتم و اصلا خوشم نیومد.:D

mi.ab.kr.ir

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه میگه پایان شب سیه سفید است تو الان خوشبخت شدی از فردا روی خوشبختی رو میبینی :w07::w07::w07:
قسم حضرتعباستو باور کنم یا دم خروس
اجرفای قشنگتو باور کنم یا این چهره دوپهلو وشیطونی را؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

TAKT A

عضو جدید
گیر دادیااا:D

منظورم وارد کردن کسی که نمیشناسی از دنیای مجازی به دنیای واقعیه که باعث کلی مشکل برای ادم میشه..دوستم تجربه شو داشت ضربه شم خورد...خودمم تجربه داشتم و اصلا خوشم نیومد.:D

منم تجربه داشتم دادا ....اشتباه ترین کارههههه:(

بالا