29مرداد !!!!بازم یه تولد دیگه:((((

Mute

عضو جدید
کاربر ممتاز
الان دیگه باید بریم صبحانه بخوریم چطور میگه؟:D

گفتم اگه شام میخواین تا شام سرو کنیم.:D

واقعا جدی میگی میوت؟
من رای گیری هم اول میشدم خودم نخواستم بخداااااااا
من این تواناییا رودرخودم میبینم...:D

اره..اونم اولش هی میرفت تاپیک میزد 5 تا 6 تا و هی دعوت میکرد تا امتیازاش یهویی زیاد شد...بعدش خیلی توو گپ و گفتگو ها شرکت میکرد و خیلی با بچه ها بود تا این که یه روز ادمین که تصمیم داشت مدیرش بکنه یه عنوان جدید به اسم مدیر روابط عمومی ساخت و پارمهر رو مدیر کرد:D

TAKT A

عضو جدید

اره..اونم اولش هی میرفت تاپیک میزد 5 تا 6 تا و هی دعوت میکرد تا امتیازاش یهویی زیاد شد...بعدش خیلی توو گپ و گفتگو ها شرکت میکرد و خیلی با بچه ها بود تا این که یه روز ادمین که تصمیم داشت مدیرش بکنه یه عنوان جدید به اسم مدیر روابط عمومی ساخت و پارمهر رو مدیر کرد:D

عجب زرنگ بوده پسسسس:surprised:

TAKT A

عضو جدید

دادایی مرسی یه سیخ کوبیده سفرش بده زود

TAKT A

عضو جدید
چرا اینا سه تان؟؟؟؟

اغا شکلک نداریم من چیکار کنممم :D

mi.ab.kr.ir

عضو جدید
کاربر ممتاز
شبکه داخلی؟؟؟ خراب کردی که!!!! قرارمون جهانــــی بود :biggrin:

آفرین اینو به بعضی ها یاد بده سی تا پست اسپم نرن و خودشون رو نخود نکنن :biggrin:

من از بابت نگرانی شما قبلاً تشکر کردم و گفتم شما خودتو درگیر نکن تو دردسر میفتی سختته. بازم ممنون
همسایه هاتون رو هم برا خودتون باشه بیتشر نیاز میشه . شعورت هم در همون حد باید باشه که دانشگاه نذارن بری :biggrin:

ببین باز نشون دادی بی ادبی آخه شوخی شوخی به شعور آدم چه کار داری
بی تلبیت

eli jooni

عضو جدید

چه جالب
میوت تو چند ساله اینجایی که انقد اطلاعات عمومیت بالاست؟:surprised:

Mute

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه جالب
میوت تو چند ساله اینجایی که انقد اطلاعات عمومیت بالاست؟:surprised:

به تاریخ عضویتم یه نگاه بنداز:D

آره ! رفتی شام خوردی میگی نتم قطع شد ؟؟؟ :biggrin:

نه واقعا نتم قطع شد.:D

باید رمز موفقتشو ازش بپرسم ولی چه فایده اخرش مجبوره امتیازاشو بزاره و برههههه این اخر عاقبت ریاستهههه:(

نه فکر نکنم...خیلیا میذارن میرن دلیلشم زیاد قاطی شدن با بچه های دیگه ست نه ریاست:D

Mute

عضو جدید
کاربر ممتاز

mi.ab.kr.ir

عضو جدید
کاربر ممتاز
به تاریخ عضویتم یه نگاه بنداز:D

نه واقعا نتم قطع شد.:D

نه فکر نکنم...خیلیا میذارن میرن دلیلشم زیاد قاطی شدن با بچه های دیگه ست نه ریاست:D

والا من هم تفریبا همزمان تو عضو شدم اما با تمام به قول سینا فضولیم اینقدر اطلاعات ندارم

Mute

عضو جدید
کاربر ممتاز
2011 چهار سال؟؟؟:eek: بابا اکتیو

من جزو بچه های قدیمی اینجام:D

یعنی چی زیاد قاطی شدن ؟؟

یعنی بیش از حد صمیمی شدن با کسی که نمیشناسی کیه.

مردم آزار حالا نصفه شبی اینا رو گذاشتی جلومون زجرمون بدی؟؟؟؟؟؟
اوخ عجب هوس انگیزن ها

بفرمایین بخورین تا سرد نشده:D

بالا