(((((( 100 لپ‌تاپ مهريه خانم مهندس )))))))))

Ns89

عضو جدید
فرهيختگان: مهندس زن با مراجعه به دادگاه خانواده، مهريه 100 لپ‌تاپي خود را از شوهر معتادش درخواست كرد. شوهر اين زن در دادگاه گفت به دليل هزينه زياد اعتيادش نمي‌تواند مهريه همسرش را پرداخت كند.

چندي پيش زن 30 ساله‌اي با مراجعه به دادگاه خانواده شهيد محلاتي مهريه عجيب خود را به اجرا گذاشت.
اين زن در حضور قاضي شعبه 240 گفت: مهريه من 100 لپ‌تاپ است و مي‌خواهم آن را از شوهر معتادم بگيرم. من مهندس كامپيوتر هستم و از همان ابتدا اين موضوع را به‌عنوان مهريه و به خاطر علاقه‌ام به كامپيوتر تعيين كردم.
زن جوان در خصوص تشريح ماجراي زندگي خود گفت: 10 سال پيش با رضا همسرم آشنا شدم. من در رشته كامپيوتر تحصيل مي‌كردم و به شدت به كارهاي كامپيوتري علاقه‌مند بودم. هر روز در خانه مشغول كار با كامپيوتر بودم و به همين دليل با همه جزئيات آن آشنايي داشتم. چند وقت بعد نيز در يك شركت كامپيوتري مشغول به كار شدم. همان زمان بود كه رضا به خواستگاريم آمد و با هم ازدواج كرديم. رضا برادر يكي از دوستانم بود و در رفت و آمدهايي كه من به خانه دوستم داشتم به من علاقه‌مند شده بود. روز خواستگاري به خاطر علاقه زيادي كه به كامپيوتر داشتم مهريه عجيبي را تعيين كردم. به‌طوري كه همه تعجب كرده و به شدت مخالفت كردند. من خواستم تا 100 لپ‌تاپ به‌عنوان مهريه‌ام تعيين شود. دوست داشتم وسيله‌اي كه مورد علاقه من است مهريه‌ام باشد. با وجود مخالفت خانواده‌ها رضا با اين مهريه موافقت كرد و روز عقد 100 لپ‌تاپ به‌عنوان مهريه برايم ثبت شد.
زن جوان در ادامه صحبت‌هايش گفت: تازه پس از ازدواج بود كه متوجه اعتياد رضا شدم. رضا به ترياك اعتياد داشت و اين موضوع را از من پنهان كرده بود. ديگر رضا شوهرم بود و دوست نداشتم كه مهر طلاق به ‌شناسنامه‌ام بخورد. به همين دليل تحمل كردم و حرفي نزدم. در اين مدت 10 سال رضا فقط در حال ترياك كشيدن بود و من هزينه زندگي را تامين مي‌كردم. من با ادامه تحصيلم به‌عنوان مهندس كامپيوتر مشغول به كار شدم و فقط در حال كار كردن بودم، اما شوهرم به راحتي در خانه مي‌نشست و ترياك مي‌كشيد. اين زن ادامه داد: من قصد جدايي از شوهرم با اينكه او معتاد است، ندارم. 10 سال او را تحمل كرده‌ام و به زندگي با او ادامه مي‌دهم. اما مي‌خواهم مهريه‌ام را از وي بگيرم. من مهريه‌ام را مي‌خواهم و اصلا به ترك اعتياد شوهرم كاري ندارم و اين موضوع برايم اهميت ندارد.
مرد 38 ساله كه در دادگاه حضور داشت به قاضي گفت: من همسرم را دشمن خود مي‌دانم كه حالا به دادگاه آمده است. خرج مصرف مواد من زياد است و نمي‌توانم مهريه همسرم كه 100 لپ‌تاپ است را پرداخت كنم. اگر همسرم مهريه‌اش را به من ببخشد من نيز اعتيادم را ترك مي‌كنم و به او نفقه مي‌دهم و در كنارش زندگي مي‌كنم.
زن جوان نيز گفت: شوهرم وضع مالي نسبتا خوبي دارد و مي‌تواند به مرور اين مهريه را بپردازد و من آن را مطالبه كنم.
قاضي رسيدگي‌كننده به اين پرونده، مرد را محكوم به پرداخت مهريه زن كرد و همچنين پرونده را به كارشناسي ارجاع داد. :w10:
:w15::w15::w15::w15:

m@ys@m

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب حالا كاغذ آ چهار A4 مهريش نكردن ؟!:biggrin:

چه ربطي داشت ؟:confused:

• Like
واکنش ها: Ns89
بالا