🔺️🔻من اینطوریم... شما چطور؟

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
منم همینطور بیشتر گرمای هوا کلافم کرد

من همیشه تو خانواده نفر آخرم که از همه چی خبر دار میشم شما چطور
توی فامیل تقریبا جزو آخرین نفراتم، اونم بخاطر دور بودن از شهرم ولی توی خانواده ی خودم نه، تقریبا توی اکثر موضوعات من دخالت دارم و صاحب نظرم.
من آدمهایی که کند کار میکنند رو نمیتونم تحمل کنم، دوست دارم همه به قول معروف تیز و بُز باشن، شما چطور؟

Elliott

کاربر بیش فعال
بله منم این نوع تدفین رو بیشتر دوست دارم.
راستش منم خیلی اهل رفیق بازی و دورهمی رفتن نیستم، بلاخره دوستانس دارن که باهاشون وقت میگذرونم ولی اولویت های اولم خانواده م هستن.
جدیدا احساس میکنم که بستنی به معده م نمیسازه و سردیش میشه، شما چطور؟
این خیلی خوبه و برای بستنی بخواتر مشکلات اسیدی معده هست پس باید شیر هم بهتون نسازه و بهتره برین دکتر تا بهتون داروی تقویتی بده چون احتمالا معده شما ضعیف شده، خودتون هم باید متوجه بشین مثلا اگر اسید معده شما بیشتر شده باشه می‌تونه این مشکل پیش بیاد
حالا مهندس مکانیک چه به این چیزا بیا برات آچار بندازم احتمالا مشکل از خوردگی دور سوپاپ باشه😂😂
من عاشق آشپزی هستم و با تمام وجود این کارو میکنم بنظرم یکی از کار های زیبا، عاشقانه و عارفانه هست، شما چطور آشپزی میکنید

eterno

کاربر ممتاز
این خیلی خوبه و برای بستنی بخواتر مشکلات اسیدی معده هست پس باید شیر هم بهتون نسازه و بهتره برین دکتر تا بهتون داروی تقویتی بده چون احتمالا معده شما ضعیف شده، خودتون هم باید متوجه بشین مثلا اگر اسید معده شما بیشتر شده باشه می‌تونه این مشکل پیش بیاد
حالا مهندس مکانیک چه به این چیزا بیا برات آچار بندازم احتمالا مشکل از خوردگی دور سوپاپ باشه😂😂
من عاشق آشپزی هستم و با تمام وجود این کارو میکنم بنظرم یکی از کار های زیبا، عاشقانه و عارفانه هست، شما چطور آشپزی میکنید
علائم این روزهای من بیشتر عصبیه.
مثلا دیروز غروب حالت تهوع داشتم و معده م سنگین بود، از دیشب تا حالا هم سرم درد میکنه و چشمهام باز نمیشه اصلا🤦‍♀️
منم آشپزی رو دوست دارم و دستپخت خوبی هم دارم.
من خرید کردن رو دوست دارم،شما چطور؟

Elliott

کاربر بیش فعال
منم کلا خوش قولم.
من به آن تایم بودن هم خیلی اهمیت میدم، شما چطور؟
بله زمان بسیار مهم هست و من وقتی بدونم دیر میرسم حتما اطلاع میدم.
و اینکه بیشتر مراقب خودتون باشید و سخت نگیرید تنها کسی که می‌تونه شما رو از پا در بیاره خود شما هستین
من دوست دارم زبان های متفاوتی رو یاد بگیرم شما چطور

eterno

کاربر ممتاز
منم همینم،گاهی با خودم میگم شاید نباید بنویسم، ممکنه بقیه اذیت بشن و اعصابشون نکشه ولی واقعا زمانهایی پیش میاد که با نوشتن تنش درونیم کم میشه.
خلاصه معذرت میخوام اگه گاهی زیادی غر میزنم😅
من برنامه های فوتبال 360 رو نگاه میکنم،شما چطور؟

eterno

کاربر ممتاز
من فقط شهرزاد 1 رو قبول دارم، اونم قسمتهای یک تا حدود 15،16 رو،بقیه ش واقعا روند نزولی داشت. خاتون رو اوایلش رو دیدم و دوست داشتم ولی نشد کامل ببینم. ولی در انتهای شب رو لحظه به لحظه ش رو با دقت دیدم، عالی بود، از همه لحاظ کامل بود.
من معتقدم ظاهر زندگی آدم باید متناسب با شخصیت اجتماعیش باشه و کمکاری توی این زمینه قابل قبول نیست، شما چطور؟

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
درست متوجه نشدم ظاهر زندگی منظورت خونه و زندگی یا طرز پوشش ؟ من خودم به دکور خونه خیلی اهمیت میدم چند سالی یکبار هم تعویض میکنم چون معتقدم وسایل خونه بعد از مدتی میمیرن و باید جایگزین بشن.در مورد پوشش هم معتقدم کفش همیشه باید تمیز باشه چون اولین نگاه طرف مقابل به کفش میفته و لباس هم باید متناسب سن و جایی که میریم انتخاب بشه

من به رسم و رسومات هر منطقه علاقه دارم شما چطور

eterno

کاربر ممتاز
درست متوجه نشدم ظاهر زندگی منظورت خونه و زندگی یا طرز پوشش ؟ من خودم به دکور خونه خیلی اهمیت میدم چند سالی یکبار هم تعویض میکنم چون معتقدم وسایل خونه بعد از مدتی میمیرن و باید جایگزین بشن.در مورد پوشش هم معتقدم کفش همیشه باید تمیز باشه چون اولین نگاه طرف مقابل به کفش میفته و لباس هم باید متناسب سن و جایی که میریم انتخاب بشه

من به رسم و رسومات هر منطقه علاقه دارم شما چطور
بله منظورم همیناست که گفتین👍
منم دوست دارم و لذت میبرم از دیدنشون.
من زیاد راه میرم، شما چطور؟

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
من بیشتر روانشناسی میخونم

من عاشق سکوت شبم شما چطور؟

Elliott

کاربر بیش فعال
😳😳😳
مگه اوشین داره نشون میده؟ 😐😐😐
من سریال های کره ای و ترکی رو نگاه نمیکنم، شما چطور؟
منم با سریال های کره ای و ترکی حال نمیکنم، البته شنیدم فیلم ترکی بوی توت فرنگی و عطر عشق قشنگم اما نگاه نکردم
من عاشق دیوونه بازی ام مثلا تو همین بهار شب بارون شدید بعد سینما رفتم بام شاهرود و آبشار خیس خیس خیلی حال داد و دیگه ....

Elliott

کاربر بیش فعال
به هرحال برای حفظ شادابی و روحیه از این کارها گاهی باید انجام داد.
من اگه اطرافم شلوغ باشه، تمرکزم رو از دست میدم، شما چطور؟
خب طبیعی هست اما من سعی میکنم تمرکز خودمو حفظ کنم با موزیک بی کلام البته بستگی به شرایط داره اما موقع درس خواندن یا کار کردن همین کارو میکنم موزیک میزارم و با دقت کار میکنم یا درس میخونم
من سعی میکنم همیشه قبل حرف زدن خوب فکر کنم حتی در یک جلسه یا هر چیزی مکث میکنم و فکر میکنم تا حرف اشتباهی نزنم البته همیشه هم موفق نمیشم