چنین حسی ندارم
من گیلاس رو به آلبالو ترجیح میدم، شما چطور؟
من گیلاس رو به آلبالو ترجیح میدم، شما چطور؟
توی فامیل تقریبا جزو آخرین نفراتم، اونم بخاطر دور بودن از شهرم ولی توی خانواده ی خودم نه، تقریبا توی اکثر موضوعات من دخالت دارم و صاحب نظرم.منم همینطور بیشتر گرمای هوا کلافم کرد
من همیشه تو خانواده نفر آخرم که از همه چی خبر دار میشم شما چطور
این خیلی خوبه و برای بستنی بخواتر مشکلات اسیدی معده هست پس باید شیر هم بهتون نسازه و بهتره برین دکتر تا بهتون داروی تقویتی بده چون احتمالا معده شما ضعیف شده، خودتون هم باید متوجه بشین مثلا اگر اسید معده شما بیشتر شده باشه میتونه این مشکل پیش بیادبله منم این نوع تدفین رو بیشتر دوست دارم.
راستش منم خیلی اهل رفیق بازی و دورهمی رفتن نیستم، بلاخره دوستانس دارن که باهاشون وقت میگذرونم ولی اولویت های اولم خانواده م هستن.
جدیدا احساس میکنم که بستنی به معده م نمیسازه و سردیش میشه، شما چطور؟
علائم این روزهای من بیشتر عصبیه.این خیلی خوبه و برای بستنی بخواتر مشکلات اسیدی معده هست پس باید شیر هم بهتون نسازه و بهتره برین دکتر تا بهتون داروی تقویتی بده چون احتمالا معده شما ضعیف شده، خودتون هم باید متوجه بشین مثلا اگر اسید معده شما بیشتر شده باشه میتونه این مشکل پیش بیاد
حالا مهندس مکانیک چه به این چیزا بیا برات آچار بندازم احتمالا مشکل از خوردگی دور سوپاپ باشه
من عاشق آشپزی هستم و با تمام وجود این کارو میکنم بنظرم یکی از کار های زیبا، عاشقانه و عارفانه هست، شما چطور آشپزی میکنید
بله زمان بسیار مهم هست و من وقتی بدونم دیر میرسم حتما اطلاع میدم.منم کلا خوش قولم.
من به آن تایم بودن هم خیلی اهمیت میدم، شما چطور؟
بله منظورم همیناست که گفتیندرست متوجه نشدم ظاهر زندگی منظورت خونه و زندگی یا طرز پوشش ؟ من خودم به دکور خونه خیلی اهمیت میدم چند سالی یکبار هم تعویض میکنم چون معتقدم وسایل خونه بعد از مدتی میمیرن و باید جایگزین بشن.در مورد پوشش هم معتقدم کفش همیشه باید تمیز باشه چون اولین نگاه طرف مقابل به کفش میفته و لباس هم باید متناسب سن و جایی که میریم انتخاب بشه
من به رسم و رسومات هر منطقه علاقه دارم شما چطور
منم با سریال های کره ای و ترکی حال نمیکنم، البته شنیدم فیلم ترکی بوی توت فرنگی و عطر عشق قشنگم اما نگاه نکردم
مگه اوشین داره نشون میده؟
من سریال های کره ای و ترکی رو نگاه نمیکنم، شما چطور؟
خب طبیعی هست اما من سعی میکنم تمرکز خودمو حفظ کنم با موزیک بی کلام البته بستگی به شرایط داره اما موقع درس خواندن یا کار کردن همین کارو میکنم موزیک میزارم و با دقت کار میکنم یا درس میخونمبه هرحال برای حفظ شادابی و روحیه از این کارها گاهی باید انجام داد.
من اگه اطرافم شلوغ باشه، تمرکزم رو از دست میدم، شما چطور؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بنظرتون استاد جواد خیابانی این صحنه رو چطور گزارش میکرد؟ | زنگ تفريح | 11 | |
![]() |
چطور حال دختران فامیل رو بگیریم | زنگ تفريح | 17 | |
![]() |
چطور امضایی شیک و جالب داشته باشیم | زنگ تفريح | 8 | |
![]() |
امروز ت چطور گذشت ؟؟؟ خوب ؟ بد ؟؟ | زنگ تفريح | 181 | |
![]() |
چطور به طرفت میگی دوسش داری؟ | زنگ تفريح | 175 |