تو گر آیی، طرب آید، بهشت آید، بهار آید... - بیدل دهلوی
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Jul 6, 2026 #1,381 تو گر آیی، طرب آید، بهشت آید، بهار آید... - بیدل دهلوی
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jul 6, 2026 #1,382 حالا ک قسمت دوریه با رویاهات سر میکنم دستامو محکم تر بگیر دستاتو باور میکنم...
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Jul 7, 2026 #1,383 مرا به غیر تو مقصود در دو عالم نیست... - جهان ملک خاتون
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jul 7, 2026 #1,384 تو آغوش تو غرق آرامشم تو رویای زیبای همیشمی دارم راه میرم کنارت ولی واسم سخته باور کنم پیشمی...
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Jul 10, 2026 #1,385 باتو بودن؛ حس قشنگیست، بوی آفتاب میدهی و خندهی صبح ... من، طراوت باران را، عشق را، زندگی را با نگاه تو میشناسم …🕊
باتو بودن؛ حس قشنگیست، بوی آفتاب میدهی و خندهی صبح ... من، طراوت باران را، عشق را، زندگی را با نگاه تو میشناسم …🕊
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jul 11, 2026 #1,386 زیباترین خنده هاتو نگه دار واسه منو چال روی گونتو دوست دارمو تو شدی عزیز جونم تو بگو چه فرقی داری با همه آدما عاشق چی تو شدم بی هوا که بدون تو نمیتونم
زیباترین خنده هاتو نگه دار واسه منو چال روی گونتو دوست دارمو تو شدی عزیز جونم تو بگو چه فرقی داری با همه آدما عاشق چی تو شدم بی هوا که بدون تو نمیتونم
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Jul 11, 2026 #1,387 غمت مباد که یاد تو با من است هنوز...!! - فاضل نظری
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jul 13, 2026 #1,388 یادته به روی اون نیمکت نور از توی واژه ها غمو خط میزدیم دست من ب دور گردن تو بود وقتی تکیه به نیمکت میزدیم...
یادته به روی اون نیمکت نور از توی واژه ها غمو خط میزدیم دست من ب دور گردن تو بود وقتی تکیه به نیمکت میزدیم...
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jul 13, 2026 #1,389 گرفتاریم از اینه که خطا کردی و بخشیدم یه عالم پیش چشمم بود ولی تنها تورو دیدم...
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Jul 18, 2026 #1,390 دستم بگیر که از غم ایام خسته ام نازم بکش که عاشقم و دلشکسته ام از من جدا مشو که قسم میخورم به نور جز با دو چشم مست تو عهدی نبسته ام
دستم بگیر که از غم ایام خسته ام نازم بکش که عاشقم و دلشکسته ام از من جدا مشو که قسم میخورم به نور جز با دو چشم مست تو عهدی نبسته ام
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز چهارشنبه ساعت 12:51 #1,391 هرجور میخوای دلم رو بسوزون هر جور میخوای اسب دل رو بتازون خسته نمیشم عاشقم یه عاشق همراز من شده گل شقایق...
هرجور میخوای دلم رو بسوزون هر جور میخوای اسب دل رو بتازون خسته نمیشم عاشقم یه عاشق همراز من شده گل شقایق...
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد چهارشنبه ساعت 17:57 #1,392 ما به فرمان دل او هرچه گوید آن کنیم... - مولانا
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد چهارشنبه ساعت 17:58 #1,393 جانت بمانا تا ابد ای چشم ما روشن ز تو - مولانا
sar sia کاربر بیش فعال پنجشنبه ساعت 14:03 #1,394 نالهای زندانی ام، ایکاش آزادم کنی من سکوتی بیقرارم، کاش فریادم کنی شهر متروکم، پراز کینه، پراز نفرت، ولی آرزو دارم بیایی عشق آبادم کنی فاضل نظری
نالهای زندانی ام، ایکاش آزادم کنی من سکوتی بیقرارم، کاش فریادم کنی شهر متروکم، پراز کینه، پراز نفرت، ولی آرزو دارم بیایی عشق آبادم کنی فاضل نظری
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز جمعه ساعت 16:05 #1,395 تموم دلخوشیم اینه که تو دنیات بمونم تو میدونی که جون تو شده بسته به جونم کنار تو پر از آرامشم حالم عجیبه تو وقتی آشنام باشی همه دنیا غریبه عشق من بدون دوست دارم تا دنیا دنیاست این عشق پا برجاست عشق من بدون که عاشق شدم این احساس زیباست مثل یک رویاست
تموم دلخوشیم اینه که تو دنیات بمونم تو میدونی که جون تو شده بسته به جونم کنار تو پر از آرامشم حالم عجیبه تو وقتی آشنام باشی همه دنیا غریبه عشق من بدون دوست دارم تا دنیا دنیاست این عشق پا برجاست عشق من بدون که عاشق شدم این احساس زیباست مثل یک رویاست
♥@SH!M♥ کاربر حرفه ای کاربر ممتاز جمعه ساعت 22:28 #1,396 سکوتت را ندانستم،نگاهم را نفهمیدینگفتم گفتنی ها رو؛تو هم هرگز نفهمیدی!!!
essyh2003 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز شنبه ساعت 01:02 #1,397 ای قبلهگاه جان ما، محراب ما شد روی تو آرامش شبهای من، لالایی گیسوی تو
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد شنبه ساعت 02:22 #1,398 و عشق آن است که؛ هزار بار دوستت داشته باشم و هربار حس کنم اولین باری است که دوستت دارم ... ❉্᭄͜͡
و عشق آن است که؛ هزار بار دوستت داشته باشم و هربار حس کنم اولین باری است که دوستت دارم ... ❉্᭄͜͡
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز شنبه ساعت 08:36 #1,399 نمیدانم تو را به اندازه ی نفسم دوست دارم یا نفسم را به اندازه ی تو؟ نمیدانم چون تو را دوست دارم نفس میکشم یا نفس میکشم که تو را دوست بدارم؟ نمیدانم زندگیم تکرار دوست داشتن توست یا تکرار دوست داشتن تو زندگیَم؟ تنها میدانم ، بسیار میخواهم تو را …
نمیدانم تو را به اندازه ی نفسم دوست دارم یا نفسم را به اندازه ی تو؟ نمیدانم چون تو را دوست دارم نفس میکشم یا نفس میکشم که تو را دوست بدارم؟ نمیدانم زندگیم تکرار دوست داشتن توست یا تکرار دوست داشتن تو زندگیَم؟ تنها میدانم ، بسیار میخواهم تو را …
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد شنبه ساعت 17:10 #1,400 اگر جان مطلبست؟ این جان! وگر دل مطلبست؟ این دل! به مژگان میزنی حرفی نمیفهمم چه میگویی...! صامت اصفهانی
اگر جان مطلبست؟ این جان! وگر دل مطلبست؟ این دل! به مژگان میزنی حرفی نمیفهمم چه میگویی...! صامت اصفهانی
♥@SH!M♥ کاربر حرفه ای کاربر ممتاز یکشنبه ساعت 11:51 #1,401 من بهشتم همه در دیدن خندین توست… تا تو باشی نشوم خیره به لب های کسی!