اولین مصاحبه قلعه نویی پس از بازگشت به استقلال ! | |||||
|
اولین مصاحبه قلعه نویی پس از بازگشت به استقلال ! | |||||
|
فتحاللهزاده: اگر بمانم استقلال را اروپایی میبندم | ||
|
فتحاللهزاده: به من گفتند با قدرت به کارم ادامه دهم | ||
|
رسولی نژاد پس از جلسه با فتح الله زاده و قلعه نویی : 80% تیم استقلال حفظ می شود | ||
| ||
|
قلعه نویی پس از دریافت حکم سرمربیگری از فتح الله زاده : مظلومی استاد من است هیچ کینه ای از او ندارم | ||
|
قلعه نویی پس از دریافت حکم سرمربیگری از فتح الله زاده : مظلومی استاد من است هیچ کینه ای از او ندارم | ||
|
بسیار فوری : فتح الله زاده به عنوان مدیر عامل استقلال ابقاء شد و حکم سرمربی گری قلعه نویی را صادر کرد | ||
| ||
|
متن کامل استعفای جواد زرینچه از حضور در هیئت مدیره باشگاه استقلال |
عضو هیئت مدیره استقلال عدم رعایت صداقت در گفتار و رفتار و مجموعه اتفاقاتی که میتوان از آنها به عنوان نمایش یا توهین به افکار عمومی و ایجاد فضای بداخلاقی یا زیرپا گذاشتن ارزشهای اخلاقی را از دلایل اصلی استعفایش اعلام کرد. |
به گزارش خبرنگار مهر، جواد زرینچه با ارسال متن استعفایش به خبرگزاری مهر با اشاره مسائلی از جمله "عدم رعایت صداقت در گفتار و رفتار و نیز تصمیم گیریهای نامناسب و فردی در برگزاری و اداره جلسات هیئت مدیره و نیز اعتراض به نحوه برگزاری غیراصولی جلسات و چگونگی انتخاب مدیرعامل و سرمربی تیم استقلال" را عامل استعفاش از هیئت مدیره باشگاه استقلال اعلام کرد. متن کامل استعفای جواد زرینچه عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال به این شرح است: " جناب آقای دکتر محمد عباسی وزیر محترم ورزش و جوانان سلام علیکم؛ احتراما به استحضار میرساند، نظر به سیاستهای وزارت ورزش و جوانان و در راستای استفاده از تجربیات پیشکسوتان ورزش در امور و با توجه به لطف و عنایت ویژه جنابعالی نسبت به اینجانب، در مورخ 9/7/1390 طی حکمی از سوی آن مقام محترم بعنوان عضو هیئت مدیره شرکت فرهنگی ورزشی استقلال ایران منصوب شدم. از آن زمان تاکنون بنا به احساس وظیفه و تکلیف نسبت به هواداران خونگرم باشگاه و مجموعه تیم استقلال در وسع توان در انجام وظایف محوله تلاش کرده و از هیچ کوششی در اجرای فرامین و منویات آن وزارتخانه فروگذار نبودهام. اینک با توجه به پارهای از مشکلات بوجود آمده ناشی از عدم رعایت صداقت در گفتار و رفتار و نیز تصمیم گیریهای نامناسب و فردی در برگزاری و اداره جلسات هیئت مدیره و نیز اعتراض به نحوه برگزاری غیراصولی جلسات و چگونگی انتخاب مدیرعامل و سرمربی تیم استقلال، برخلاف میل باطنیام از سمت عضویت در هیئت مدیره شرکت فرهنگی ورزشی استقلال ایران کناره گیری و بدینوسیله مراتب اعتذار و قدردانی خویش را از اعتماد و حسن نظرمقام عالی وزارت و کلیه پیشکسوتان بزرگ استقلال و هواداران فهیم ابراز میدارم. بی شک بزرگترین افتخار برای "جواد زرینچه " بعنوان سربازی کوچک، خدمت خالصانه و بیمنت برای استقلال عزیز و هواداران پرشور آن بوده و در هر کجا که باشم برای موفقیت تیم و شادی دل میلیونها هوادار استقلالی دعا خواهم کرد. بدیهی است که رویت و مطالعه "عناوین" فهرستوار پیوست (فقط طی یک هفته اخیر) و نتیجه اتفاقات به دست آمده(مجموعه اتفاقاتی که میتوان بعنوان نمایش یا توهین به افکار عمومی و ایجاد فضای بداخلاقی یا زیرپا گذاشتن ارزشهای اخلاقی از آنها نام برد)، عدم هماهنگی لازم و وجود اختلاف اساسی میان رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل محترم که متاسفانه تیم را در هفتههای پایانی لیگ به حاشیه برد و نیز صحت عرایض اینجانب را تایید خواهد کرد. لازم به ذکر است تنها اظهارنظر مشترک میان مصاحبههای رئیس هیات مدیره و مدیرعامل محترم، الزام در" قهرمانی لیگ برتر" و قول سرمربی جدید برای قهرمان شدن در لیگ برتر است که قطعا این موضوع در انتخاب سرمربی محترم جدید لحاظ شده است. در پایان لازم می دانم یاد و خاطره اسطوره بزرگ باشگاه استقلال مرحوم "ناصرحجازی " که همواره به رعایت صداقت و صراحت کلام شهره بود، گرامی بدارم. به امید موفقیت روزافزون "استقلال" ایران زمین و شادی دل هواداران عزیز در مسابقات داخلی و بین المللی، انشاا.... برادر کوچک شما - جواد زرینچه" |
اطلاعیه کانون رسمی هواداران باشگاه استقلال در رابطه با انتخاب امیر قلعه نویی به عنوان سرمربی استقلال | ||
|
سه شرط اصلی قلعه نویی برای رحمتی و جباری ! | ||
|
فتح الله زاده : باشگاه استقلال 3 مدیر عامل دارد ! | ||
|
عکس العمل جالب قلعه نویی به خبر استعفای فتح الله زاده ! | ||
|
رسولی نژاد : فتح الله جواب تلفن مرا هم نمی دهد ! | ||
| ||
|
قلعه نویی : وضعیت قراردادم با استقلال روی هواست! | ||
| ||
|
خبر اختصاصی کانون هواداران استقلال : علی فتح الله از سمت مدیر عاملی باشگاه استقلال استعفا داد ! | |||||
| |||||
|
فتحاللهزاده باشد یا نباشد قلعهنویی هست/ پردهای نیست که پشت پردهای باشد! |
رئیس هیأت مدیره باشگاه استقلال تاکید کرد، چه علی فتحاللهزاده مدیرعامل استقلال بماند چه نماند امیر قلعهنویی به عنوان سرمربی در جمع آبی پوشان حضور خواهد یافت. |
به گزارش خبرنگار مهر، احمد رسولینژاد، رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال ضمن بیان این مطلب افزود: هفته گذشته در نشستی که با آقای فتحاللهزاده داشتیم، نشستیم و مسائل و مشکلات را حل و فصل کردیم. در پایان این جلسه قرار شد مدیرعامل باشگاه با قدرت به کار خود ادامه دهد. وی با اشاره به اینکه استعفای فتحاللهزاده رسانهای بوده و هنوز به رئیس مجمع و هیئت مدیره باشگاه استقلال نرسیده است، خاطرنشان کرد: طبق اساسنامه باشگاه استقلال استعفای مدیرعامل باشگاه یا باید به دست من برسد یا رئیس مجمع باشگاه که تا به این لحظه استعفای از ایشان به دست ما نرسیده است. رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال با ابراز تعجب و نگرانی از اقدام علی فتحاللهزاده، گفت: قرار بود اگر کوچکترین اختلافی بین مدیرعامل باشگاه و سرمربی تیم به وجود میآید، بنشینیم و در جلسهای سه نفره با حضور من این مشکل را برطرف کنیم اما آقای فتحاللهزاده با استعفای خود ما را حیرتزده کرد. رسولینژاد با یادآوری اینکه در جلسه هفته گذشته هیئت مدیره باشگاه استقلال مقرر شد علی فتحاللهزاده با قدرت به کار خود در این باشگاه ادامه دهد، افزود: خاطر هواداران استقلال راحت باشد که هیچ مشکلی به وجود نمیآید و باشگاه در شرایط فعلی دچار مشکل نخواهد شد. وی در خصوص شرایط امیر قلعه نویی در تیم استقلال و اینکه او هنوز با آبی پوشان قرارداد امضا نکرده است، گفت: قرار بود روز پنجشنبه صحبتهای نهایی را با حضور مدیرعامل باشگاه با آقای قلعه نویی داشته باشیم، یکی از مسائلی که در جلسه سه نفره چند روز پیش مطرح شد، همین موضوع بود. رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال با اشاره به استعفای جواد زرینچه از عضویت در هیئت مدیره این باشگاه گفت: آقای زرینچه هم یکی از اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال است که ما شاهد استعفای رسانهای ایشان بودیم. با وجود عدم حضور ایشان در هیئت مدیره، شش عضو دیگر با قدرت به کار خود ادامه میدهند و مشکلی در کار ما به وجود نخواهد آمد. رسولینژاد که با رادیو ورزش گفتگو میکرد، در خصوص آینده امیر قلعه نویی در تیم استقلال گفت: باید ابتدا مشخص شود مشکل آقای فتحاللهزاده چیست که استعفا کرده است. با این وجود مشکل خاصی وجود ندارد و آقای قلعه نویی سرمربی تیم خواهد بود. وی از حفظ کادر فعلی بازیکنان تیم استقلال خبر داد و گفت: برای تقویت تیم دست سرمربی تیم باز است. ما تا به امروز مذاکرات خوبی با بازیکنان مدنظر کادر فنی داشتهایم و ظرف امروز سه تا چهار بازیکن جدید جذب خواهیم کرد. رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال با تاکید براینکه در این باشگاه پردهای وجود ندارد که پشت پردهای داشته و در پس آن خبری باشد، خاطر نشان کرد: بحث ما آشکار و علنی است و چیزی نداریم که بخواهد بر ملا شود. رسولینژاد با یادآوری اینکه باید 50 درصد از هزینههای باشگاه استقلال توسط هیئت مدیره این باشگاه تامین شود، خاطرنشان کرد: تا به امروز حمایت مالی که باشگاه استقلال از بخش اسپانسرینگ داشته در شان این باشگاه نبوده است به همین خاطر در هیئت مدیره باشگاه تصمیم گرفتیم که آقای فرزامی به عنوان یکی از اعضای هیئت مدیره زحمت انتخاب حامی مالی را انجام دهد که ظاهرا ظرف یکی، دو روز حامی مالی تیم مشخص خواهد شد. وی در خاتمه ضمن اشاره به اینکه در باشگاه پرسپولیس رویانیان به تنهایی بودجه باشگاه را تامین میکند، افزود: ما در هیئت مدیره باشگاه استقلال با همراهی یکدیگر بودجه باشگاه را تامین میکنیم. هواداران هیچ نگرانی نداشته باشند و تیم در فصل پیش رو مشکل مالی نخواهد داشت. |
تکلیف بازگشتم به استقلال امشب مشخص میشود/ حرف مرد دوتاست! |
مدیر عامل مستعفی باشگاه استقلال پس از حضور در وزارت ورزش و جوانان گفت: جلسه امروزم ربطی به مدیرعاملی در استقلال نداشت اما در نشستی که امشب برگزار خواهد شد اعضای هیات مدیره در مورد مدیرعامل این باشگاه تصمیمگیری خواهند کرد. |
به گزارش خبرنگار مهر، علی فتح الله زاده پس از نشست امروزش با مسئولان وزارت ورزش که به گفته خودش ربطی به مدیر عاملی اش در استقلال نداشت خطاب به خبرنگاران گفت: برای بررسی برخی موارد حضور استقلال در لیگ قهرمانان آسیا به وزارت ورزش و جوانان آمده بودم و در این نشست صحبتی در مورد مدیر عاملی ام در استقلال مطرح نشد. وی در پاسخ به این پرسش که بالاخره تکلیف مدیریت استقلال چه می شود گفت: قرار است امشب جلسه ای با اعضای هیات مدیره باشگاه استقلال داشته باشیم و تکلیف مدیرعامل مشخص شود. با این حال من چه باشم و چه نباشم کارم را با قدرت در نقل و انتقالات پیگیری می کنم و امشب هم با چند بازیکن گردن کلفت قرار ملاقات دارم و با آنها تمام خواهم کرد. علی فتح الله زاده در پاسخ به این پرسش که به نظر می رسد شما در استقلال ماندگار هستید گفت: این به تصمیم اعضای هیات مدیره بستگی دارد اما من تا زمانی که در استقلال باشم برای این تیم با تمام توانم کار خواهم کرد. اینجا خانه من است و اگر بگویم دوست ندارم بمانم دروغ گفته ام. من برای احداث کمپ استقلال خیلی زحمت کشیده ام و دوست دارم بمانم و کارم را کامل کنم. مدیرعامل مستعفی استقلال در پاسخ به این پرسش که شما قبلا گفته بودید حرف مرد یک کلام است و برنمی گردم گفت: کی گفته حرف مرد یکی است، حرف مرد دوتاست! با این حال همه چیز بستگی به نظر هیات مدیره دارد و امشب در نشستی که داریم تکلیف مدیرعاملی مشخص خواهد شد. وی افزود: قطعا برای ماندن نیاز به حمایت و امکاناتی دارم که باید فراهم شود. الان برخی تیم ها با میلیاردها تومان در فصل نقل و انتقالات شرکت کرده اند و ما با دست خالی نمی توانیم کاری انجام دهیم. ان شالله دوستانی که تصمیم گیر هستند کمک می کنند که استقلال هم در بازار نقل و انتقالات عقب نیفتد. فتح الله زاده با بیان اینکه حتی اگر تیم خوبی ببندم و بیرونم کنند ایرادی ندارد گفت: حرف های زیادی در این مورد زده می شود اما من تا زمانی که هستم تیم را با قدرت می بندم.حتی اگر من نباشم دوست دارم استقلال قهرمان شود. ما فصل قبل هم باید قهرمان می شدیم و ستاره می گرفتیم اما نشد. وی در پاسخ به این پرسش که با ماندن قلعه نویی تکلیف بازیکنانی چون رحمتی و جباری چه می شود گفت: من آدم حرفه ای هستم و به سرمربی تیم اختیار تام داده ام تا بازیکنانش را جذب کند. آقای قلعه نویی به من لیست داده و وظیفه من این است که این بازیکنان را جذب کنم. در لیستی هم که ایشان داده هم اسم جباری هست و هم اسم رحمتی. فتح الله زاده در پایان گفت: من اسم طالب لو را در این لیست ندیده ام اما قرار است امشب هم اسم هشت بازیکن جدید را آقای قلعه نویی به من بدهد تا برای جذب آنها اقدام کنم. |
امیدوارم امیر خان بتونه نبود حاجی رو جبران کنه
فتحاللهزاده باشد یا نباشد قلعهنویی هست/ پردهای نیست که پشت پردهای باشد!
رئیس هیأت مدیره باشگاه استقلال تاکید کرد، چه علی فتحاللهزاده مدیرعامل استقلال بماند چه نماند امیر قلعهنویی به عنوان سرمربی در جمع آبی پوشان حضور خواهد یافت. به گزارش خبرنگار مهر، احمد رسولینژاد، رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال ضمن بیان این مطلب افزود: هفته گذشته در نشستی که با آقای فتحاللهزاده داشتیم، نشستیم و مسائل و مشکلات را حل و فصل کردیم. در پایان این جلسه قرار شد مدیرعامل باشگاه با قدرت به کار خود ادامه دهد. وی با اشاره به اینکه استعفای فتحاللهزاده رسانهای بوده و هنوز به رئیس مجمع و هیئت مدیره باشگاه استقلال نرسیده است، خاطرنشان کرد: طبق اساسنامه باشگاه استقلال استعفای مدیرعامل باشگاه یا باید به دست من برسد یا رئیس مجمع باشگاه که تا به این لحظه استعفای از ایشان به دست ما نرسیده است. رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال با ابراز تعجب و نگرانی از اقدام علی فتحاللهزاده، گفت: قرار بود اگر کوچکترین اختلافی بین مدیرعامل باشگاه و سرمربی تیم به وجود میآید، بنشینیم و در جلسهای سه نفره با حضور من این مشکل را برطرف کنیم اما آقای فتحاللهزاده با استعفای خود ما را حیرتزده کرد. رسولینژاد با یادآوری اینکه در جلسه هفته گذشته هیئت مدیره باشگاه استقلال مقرر شد علی فتحاللهزاده با قدرت به کار خود در این باشگاه ادامه دهد، افزود: خاطر هواداران استقلال راحت باشد که هیچ مشکلی به وجود نمیآید و باشگاه در شرایط فعلی دچار مشکل نخواهد شد. وی در خصوص شرایط امیر قلعه نویی در تیم استقلال و اینکه او هنوز با آبی پوشان قرارداد امضا نکرده است، گفت: قرار بود روز پنجشنبه صحبتهای نهایی را با حضور مدیرعامل باشگاه با آقای قلعه نویی داشته باشیم، یکی از مسائلی که در جلسه سه نفره چند روز پیش مطرح شد، همین موضوع بود. رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال با اشاره به استعفای جواد زرینچه از عضویت در هیئت مدیره این باشگاه گفت: آقای زرینچه هم یکی از اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال است که ما شاهد استعفای رسانهای ایشان بودیم. با وجود عدم حضور ایشان در هیئت مدیره، شش عضو دیگر با قدرت به کار خود ادامه میدهند و مشکلی در کار ما به وجود نخواهد آمد. رسولینژاد که با رادیو ورزش گفتگو میکرد، در خصوص آینده امیر قلعه نویی در تیم استقلال گفت: باید ابتدا مشخص شود مشکل آقای فتحاللهزاده چیست که استعفا کرده است. با این وجود مشکل خاصی وجود ندارد و آقای قلعه نویی سرمربی تیم خواهد بود. وی از حفظ کادر فعلی بازیکنان تیم استقلال خبر داد و گفت: برای تقویت تیم دست سرمربی تیم باز است. ما تا به امروز مذاکرات خوبی با بازیکنان مدنظر کادر فنی داشتهایم و ظرف امروز سه تا چهار بازیکن جدید جذب خواهیم کرد. رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال با تاکید براینکه در این باشگاه پردهای وجود ندارد که پشت پردهای داشته و در پس آن خبری باشد، خاطر نشان کرد: بحث ما آشکار و علنی است و چیزی نداریم که بخواهد بر ملا شود. رسولینژاد با یادآوری اینکه باید 50 درصد از هزینههای باشگاه استقلال توسط هیئت مدیره این باشگاه تامین شود، خاطرنشان کرد: تا به امروز حمایت مالی که باشگاه استقلال از بخش اسپانسرینگ داشته در شان این باشگاه نبوده است به همین خاطر در هیئت مدیره باشگاه تصمیم گرفتیم که آقای فرزامی به عنوان یکی از اعضای هیئت مدیره زحمت انتخاب حامی مالی را انجام دهد که ظاهرا ظرف یکی، دو روز حامی مالی تیم مشخص خواهد شد. وی در خاتمه ضمن اشاره به اینکه در باشگاه پرسپولیس رویانیان به تنهایی بودجه باشگاه را تامین میکند، افزود: ما در هیئت مدیره باشگاه استقلال با همراهی یکدیگر بودجه باشگاه را تامین میکنیم. هواداران هیچ نگرانی نداشته باشند و تیم در فصل پیش رو مشکل مالی نخواهد داشت.
جباری با مدیرعامل استقلال به توافق مالی نرسید/ مهلت سه روزه به رحمتی |
مجتبی جباری که یکی از بازیکنان پرسروصدای فصل نقل و انتقالات ادوار گذشته لیگ برتر بود، در نقل و انتقالات فصل دوازدهم هم نگاه ها را به سوی خود معطوف کرده و پس از نشستی که امروز با مدیرعامل استقلال داشت از نظر مالی با وی به توافق نرسید. |
به گزارش خبرنگار مهر، جلسه ویژه علی فتح الله زاده مدیرعامل باشگاه استقلال با مجتبی جباری هافبک ملی پوش این تیم صبح امروز پنجشنبه برگزار شد و طرفین پیشنهادات خود را ارائه کردند اما در پایان در مورد مسائل مالی به توافق نهایی نرسیدند. |
اردوی استقلال در ترکیه برگزار میشود/ سه بازی تدارکاتی در برنامه آبیپوشان |
تیم فوتبال استقلال که خود را برای حضور در لیگ برتر دوازدهم آماده می کند، نیمه اول تیرماه به اردوی ترکیه خواهد رفت. |
میرشاد ماجدی، سرپرست باشگاه استقلال در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص اردوی آماده سازی تیم فوتبال استقلال ضمن بیان مطلب فوق گفت: طبق نظر قلعه نویی قرار است که ما اردوی خود را در یکی از کشورهای اتریش و یا ترکیه برگزار کنیم اما آنچه تا امروز قطعی شده این است که اردوی اماده سازی تیم ما در کشور ترکیه برگزار شود. وی در همین خصوص افزود: این اردو از دهم یا دوازدهم تیر ماه آغاز شده و به مدت 10 روز ادامه خواهد داشت، ضمن اینکه بنا به نظر قلعه نویی قرار است که در این اردو تیم استقلال سه دیدار دوستانه را نیز انجام دهد و رایزنی های خود را نیز در این خصوص آغاز کرده ایم. |
جباری و رحمتی 90 درصد در استقلال میمانند/ مذاکره با سه بازیکن خارجی |
مدیر عامل باشگاه استقلال از ماندن جباری و رحمتی در تیم استقلال و مذاکره خود با سه بازیکن خارجی مد نظر قلعه نویی خبر داد. |
به گزارش خبرنگار مهر، مدیرعامل باشگاه استقلال در خصوص آخرین وضعیت مجتبی جباری و مهدی رحمتی و همچنین مذاکره با بازیکنان خارجی ضمن بیان مطلب فوق گفت: ما برخلاف بعضی از دوستان برای آنکه آرامش تیم ملی بهم نخورد، به احترام این تیم با بازیکنان ملی پوش مذاکره ای نکردیم. اما خود من صبح چهارشنبه با جباری و رحمتی برای تمدید قراردادشان با استقلال مذاکره کردم. وی در همین خصوص افزود: مذاکرات من با این بازیکنان بسیار مثبت بود و به احتمال 90 درصد آنها قرارداد خود را با باشگاه استقلال تمدید خواهند کرد، بنابراین هواداران نگران این موضوع نباشند. فتح الله زاده در خصوص مذاکره خود با بازیکنان خارجی گفت: ما طبق نظر قلعه نویی با سه بازیکن خارجی در پستهای دفاع، حمله و خط میانی مذاکرات خود را آغاز کرده ایم. فعلا نام آنها را نمی توانم ببرم اما ملیت آنها پرتغالی، برزیلی و مجارستانی است. |
استقلال ناکام در جذب انصاری فرد :کریم هم پرسپولیسی شد !
کریم انصاریفرد مهاجم ملیپوش سایپا که یکی از چهرههای مهم و پرسروصدای فصل نقل و انتقالات لیگ برتر است با باشگاه پرسپولیس به توافق رسید.
تا یکی، دو هفته پیش بحث حضور انصاریفرد در استقلال به شکل جدی مطرح بود ولی این بازیکن در روزهای اخیر مذاکرات جدی با باشگاه پرسپولیس انجام داد و در نهایت پیشنهاد باشگاه را قبول کرد. انصاریفرد در مورد مسائل کلی از جمله مبلغ قرارداد و نحوه ترانسفر شدن با پرسپولیس به توافق رسیده ولی نکته جالب این است که امروز(جمعه) مسوولان 2 باشگاه سایپا و استقلال دوباره با انصاریفرد تماس گرفتند تا با این بازیکن مذاکره کنند.
مهاجم شماره 10 تیم ملی ما تصمیم نهایی خود را گرفته و شب گذشته به مسوولان پرسپولیس اعلام کرد که با این تیم قرارداد امضا خواهد کرد. یک مقام آگاه در باشگاه پرسپولیس خبر داد که حضور انصاریفرد در پرسپولیس صددرصد قطعی است و این بازیکن با این باشگاه به توافق رسیده است. حالا باید منتظر امضا قرارداد داخلی و رسمی انصاریفرد با پرسپولیس باشیم.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
► •*♥*•◄ 4 مهرماه تاسیس باشگاه استقلال تبریک ► •*♥*•◄ | فوتبال ایران | 9 |