اولا كه عزيز دلم به سه بازي اخر دو تيم نگاه كني مي بيني ما 3 بازي 1 امتياز گرفتيم و شما سه بازي دو امتياز تو كه همش ميگي منطق بگو فرقشون خيليه؟؟؟
ثانيا هنوزم به فيروز كريمي مي نازم من خودم منتظر بودم رو نيكمت بشينه چون من تا جايي كه يادمه گفته بود تو ورزشگاه آزادي جلو استقلال رو نيمكت نمي شينم ولي ديروز گزارشگر گفتش كه فيروز كريمي به خاطر خواهش زياد فتح الله زاده رو نيمكت نشست ولي من تا جايي كه يادمه قرار بود تو آزادي و جلو تماشاگرا و به احترام اونا رو نيمكت نشينه
(در هر حال انتظار نداشته باش به فيروز كريمي چيزي بگم هر كي يه رگ آبي تو بدنش باشه نبايد بهش توهين بشه)((واسه تو رو با فونت ريز نوشتم نگي داد مي زني))
جدا" نمیدونی فرقشون رو !!؟
فرقش اینه که پرسپولیس الآن 8 امتیاز داره !و فاصله ش با صدر جدول 3 امتیازه!ولی استقلال با 4 امتیاز در رده ی هفدهمه!
فرقش اینه که استقال اگه باخته،به نا داوری نباخته! نمیگم حقش باخت بوده، ولی به بدشانسی و مسائل فنی باخته! ولی پرسپولیس به گواه برنامه نود ، بازی با ملوان رو 2-1 جلو بود که قهرمانی اون پنالتی عجیب رو گرفت!بازی با ذوب آهن روی مازیر زارع خطای پنالتی گرفته نشد! و این بازی هم "نمیگم دو تا" ، حداقل یه پنالتی برای پرسپولیس گرفته نشد! و دو دیقه بعد گل خورد!
فرقش اینه که پرسپولیس محسن خلیلی و آلونگ و علی کریمی و دی کارمو رو داره که از هفته ی بعد و نیم فصل دوم به تیم اضافه میشن! ولی استقلال میخواست یه مهاجم پرتغالی بخره :
فردوسی پور : این بازیکن چند سالش هست ؟
فتح الله زاده :...
فردوسی پور : ظاهرا" سنش بالاس .. 30 سالشه!
فتح الله زاده : نه کمتره!
فردوسی پور : حالا 29 سال!
فتح الله زاده:یکم کمتر
فردوسی پور :28 سال و شش ماه!
فتح الله زاده : نمیدونم ، فکر کنم همین دور و برا باشه!
فردوسی پور : خوب چقدر میخواید بهش پول بدین ؟ 200 هزار دلار؟
فتح الله زاده : نه کمتر!
فردوسی پور: 199 هزار دلار؟
فتح الله زاده : فکر کنم!
فردوسی پور : خوب تو چه باشگاهی بازی کرده ؟
فتح الله زاده: قبلا" تو بنفیکا بوده!
فردوسی پور: الآن چی؟
فتح الله زاده:نمیدونم ، یادم نیست الان / حضور ذهن ندارم ولی قبا" تو بنفیکا بوده و جدیدا" هم یه گل زده!
فردوسی پور: {نیشخند}
-------------------
فهمیدی تفاوت چیه حالا ؟!