ما که رد شدیم دانشگاه علم وصنعت هم ظرفیت آقایان رو در همه گرایشات معماری کم کرده
سلام.انتخاب اولم مطالعات بهشتی قبول شدم.با رتبه ی 47 معماری.از اونجا که انتخاب اولم بوده و هنوز کارنامه ها نیومده نمی دونم اسکیس رو چیکار کردم.برای همه آرزوی موفقیت میکنم.التماس دعا.
من همپس تو بهشتی هم کلاسی هستیم...........
منم مطالعات بهشتی ام....
نتیجه ی خودتون چی شد الهه جان؟همه بهشتي و علم و صنعت و دانشگاه تهران و هنرهاي زيبا و ... .![]()
راضي نبودم.نتیجه ی خودتون چی شد الهه جان؟
منم پیام نور قبول شدمراضي نبودم.
در حديه كه اگه آزادو قبول شم ترجيح مي دم آزاد تهرانو برم تا ايني كه شده. ولي اگه اونم نشد همينو مي رم.
حالا فك نكني پيام نوره ها نه ديگه اونجوري ولي ميگم ديگه.. .راضي نيستم.
خب ان شاء الله که آزاد تهران رو بیاری پسراضي نبودم.
در حديه كه اگه آزادو قبول شم ترجيح مي دم آزاد تهرانو برم تا ايني كه شده. ولي اگه اونم نشد همينو مي رم.
حالا فك نكني پيام نوره ها نه ديگه اونجوري ولي ميگم ديگه.. .راضي نيستم.
پيام نورو نزدم كلا تو انتخابام..منم پیام نور قبول شدم![]()
ممنون. در مقابلت احساس بيچارگي كردم الان.خب ان شاء الله که آزاد تهران رو بیاری پس
مگه بدتر از پیام نور هم هست که حس بدی بش داشته باشیپيام نورو نزدم كلا تو انتخابام..
نمي دونم چرا حس خوبي بهش ندارم.
خدا نکنه این چه حرفیه دوست من.سراسری قبول شدی باید خدا رو شکر کنی. من کسی نیستم که.این رتبه و رشته رو هم از لطف خدا دارم و فایده ی آشتی کردن با او.ممنون. در مقابلت احساس بيچارگي كردم الان.
آره توام نرو بذار از بنيه ريشه كن شه... تحريمش كردم.يه مدتم تاكسيارو تحريم كرده بودم سوار نميشدم. كلا مشكلات عديده ي رواني پيدا كردم از دست اين كنكورا.مگه بدتر از پیام نور هم هست که حس بدی بش داشته باشی
منم میخام آمریکا رو تحریم کنم >>اونجا نرم!!!آره توام نرو بذار از بنيه ريشه كن شه... تحريمش كردم.يه مدتم تاكسيارو تحريم كرده بودم سوار نميشدم. كلا مشكلات عديده ي رواني پيدا كردم از دست اين كنكورا.
الان مديرا هم ميان ما دو تارو به خاطر اسپمامون تحريم مي كنن.منم میخام آمریکا رو تحریم کنم >>اونجا نرم!!!
اي بابا مناره...دلت خوشه....جالب اينجاس كه اصلانم عين خيالم نيس.... خوشالم واسه خودمالهه لو ندادی که کجا قبول شدی که... ولی به هر حال همین که قبول شدی خوشحال شدم.تبریک میگم.راستی دیدی بالاخره جواب اون تسته آجر بود![]()
اين يه راز بزرگه.elahe66 وa yong Architect وminamir3000ميشه لطفا رتبه هاتون رو هم بفرمايد.
باتشكر
من 520 شدم ولی اسکیسو خیییییییییلی داغون دادمelahe66 وa yong Architect وminamir3000ميشه لطفا رتبه هاتون رو هم بفرمايد.
باتشكر
20elahe66 وa yong Architect وminamir3000ميشه لطفا رتبه هاتون رو هم بفرمايد.
باتشكر
بله انتخاب اولم مطالعات بود. نتایج نهایی و درصد اسکیس ..مهر می آید.خیلی عجیبه.چرا امسال همه ی رتبه خوبهای باشگاه مطالعات قبول شدن.یعنی واقعا خودتون مطالعات خواستین یا همینجوری زده بودین؟
a young Architect یعنی شنا با رتبه 20 معماری نزده بودی یا اینکه معماری رو قبول نشدی و مطالعات انتخابای بعدیت بوده؟راستی الان معلوم شده که چند درصد اسکیس زدین؟
سلام.انتخاب اولم مطالعات بهشتی قبول شدم.با رتبه ی 47 معماری.از اونجا که انتخاب اولم بوده و هنوز کارنامه ها نیومده نمی دونم اسکیس رو چیکار کردم.برای همه آرزوی موفقیت میکنم.التماس دعا.