sara2323
عضو جدید
این چه وضعیه اینا درست کردن
به کسایی که انتخاب رشته کردن کارت انتخاب پیام نورو نمی فروشه که بتونن ویرایش کنن . تلفونشم که جواب نمی ده .واقعا ما باید از دست اینا چی کار کنیم .اه اه اه
سایت واسه خرید کارت باز شده
این چه وضعیه اینا درست کردن
به کسایی که انتخاب رشته کردن کارت انتخاب پیام نورو نمی فروشه که بتونن ویرایش کنن . تلفونشم که جواب نمی ده .واقعا ما باید از دست اینا چی کار کنیم .اه اه اه
من که انتخاب رشته کردم نمیتونم غیرانتفاعی رو بزنم ؟ سیستم اجازه نمیده
خودشون اعلام کردن که میتونین ویرایش کنین
کارتو خریدین چه اطلاعاتی بهتون داد؟ من از زمان ثبت نام کارتو خریده بودم اما وارد نکرده بودم. میتونم با این کارت پیام نور و غیر انتفاعی بزنم؟من کارتشو خریدم
چون انتخاب رشته کردم فعلا که نزاشته اصلاح کنم .
خودشون گفتن می تونید اصلاح کنید.تازه گیرم که الان نشه من حضوری رفتم سازمان سنجش گفتم می خوام پیام نورو انتخاب کنم .گفت به هیچ وجه نمی شه برو انتخاب رشته کن .نزار برا روزای آخر .حالا روز آخر اومدن اطلاعیه می دن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این چه وضعیه .واقعا حال آدم به هم می خوره
کارتو خریدین چه اطلاعاتی بهتون داد؟ من از زمان ثبت نام کارتو خریده بودم اما وارد نکرده بودم. میتونم با این کارت پیام نور و غیر انتفاعی بزنم؟![]()
فکر نکنم بتونیکارتو خریدین چه اطلاعاتی بهتون داد؟ من از زمان ثبت نام کارتو خریده بودم اما وارد نکرده بودم. میتونم با این کارت پیام نور و غیر انتفاعی بزنم؟![]()
آره بابا... فرضا که اصلا آزادم شرکت نکرده باشیم که البته کردیم. پیام نور دیگه خیلی ....... .ترجیح می دم لیسانس آزاد باشم تا فوق پیام نور.نه انتخاب رشته کردم. اگه همین کارتو قبول کرد که میزنم نشد بیخیال میشم، احتمال زیاد آزاد قبولم و فکر میکنم آزاد قزوین بهتر باشه از پیام نور و غیر انتفاعی
شما قطعا با فاروقی و غلام کلاس نداشتین که این حرفو میزنین!!!شما ایراد از خودتونه ،مژدهی که یه آدم عقده ای بیشتر نیست که دوست داره همه رو بندازه فقط
شما قطعا با فاروقی و غلام کلاس نداشتین که این حرفو میزنین!!!
وارد خیابون گلسار رشت که بشی به هر ساختمونی که برسی مهندس معمارش مژدهی...
علاوه بر اخلاق کارشم از همه سرتره...
زنده باد مهرداد امیرنژاد مژدهی![]()
یه سوال خداوکیلی از کلاس انسان طبیعت فاروقی چیزی متوجه شدین اصلا چیزی یاد گرفتین؟مردیکه فقط داشت با موبایلش حرف میزد سر کلاس...البته به نقل از دخترای کلاس خیلی هم هیز بود...اتفاقا من با هردوی این اساتید کلاس داشتم.هر دوتاشون عالی هستن ولی خداوکیلی مژدهی بیش از اندازه سخت گیره. اعصاب خوردکنه.با فاروقی هم که انسان طبیعت داشتم دیگه اونم خیلی با حاله
![]()
سلام، واحد هايي كه تو گرايش هاي مختلف علم وصنعت ارايه ميشن، خيلي با هم فرق مي كنن؟ يعني اين گرايشها بد و خوب نداره؟ همه رو تو انتخاب رشته بزنيم؟
یه سوال خداوکیلی از کلاس انسان طبیعت فاروقی چیزی متوجه شدین اصلا چیزی یاد گرفتین؟مردیکه فقط داشت با موبایلش حرف میزد سر کلاس...البته به نقل از دخترای کلاس خیلی هم هیز بود...
غلام هم که خودشو خدای معماری میدونست و عاشق دیکتاتوری بود منم سر کلاس حالشو گرفتم...در کل ترم پر تنشی رو باهاش داشتم...
اما مژدهی دو ترم توپ بود...با این که حدودا یک سال میشه از آخرین کلاسی که باهاش داشتم اما همچنان سر ساختموناش میرم اونم به همه گفته وقتی این آقا اومد انگار من اومدم ...
آخر شخصیته خدا وکیلی...
شوخیهاشم بجا و با مزست بر عکس غلام...
طبعا هر کی هم که کم کار باشه میندازه دیگه![]()
بچه ها این بحث شخصیه اساتیدو تموم کنین، هی نمیخوام حرف بزنم...
این موضوعات اسکیس معماری بوده، کسی موضوعات اسکیس منظر میدونه چیا بوده؟
مشاهده پیوست 55196
بچه ها یه نفر سریع بیاد بگه منظر روزانه قزوین بهتره یا معماری شبانش؟
بین قزوین و همدان کدوم بهتره؟
برگه ورود به جلسه کی میاد خبر نداری؟