raha pania
کاربر بیش فعال
هر برنامه ای فقز و فقط تلاشو میخواد من خودم پایان نامه داشتم تازه دوهفتس شروع کردم از روی سیلابس های مرکز دارم میخونم و ازموناشو هر دو هفته خودم میزنم و درصد میگیرم...میتونین اینکارو انجام بدین
ازتون ممنونمسلام طراحی فنی و اجزای ساختمان همون عناصر جزییات هست کتاب های پرفسور کتاب ساز برای این درس : فناوری نوین ساختمان - ساختمان ها چگونه عمل می کنند - جزییات ارتقا دهنده معماری - عناصر سازه ای برای معماران - فن شناسی معماری ایران- ساختمان های فولادی - ساختمان های بتنی و چند کتاب دیگه جزوات مهندس خرسند و طباطبایی این درس رو پوشش می ده نیاز نیست کتاب بخونی اگر هم کتاب خواستین مطالعه کنید حتما و حتما عناصر سازه ای برای معماران رو بخونیدقیمتش 48 هزار تومنه امسال ازش سوال زیاد طرح می شه و کتاب فناوری نوین ساختمان من خودم فقط برای این درس کتاب طراحی فنی و اجزای دکتر طباطبایی و کتاب تکمیلی ایشون که مال انتشارات اکادمی هست خوندم فعلا دارم دور می کنم مهندس خرسند کتاب عناصر سازه ای برای معماران رو امسال به جزوه هاش اضافه کرد جزوه های امسالش رو بخون
دوستان کسی اینجا طبق سیلابس مرکز درس میخونه؟؟؟
دوستان سلام سال بعد همین موقع ها درگیر امتحانا و پروژه های ترم یک ارشدمونیم
آقای دکتر مجتبی امیری زحمت کشیدن یک کتاب جدید فک کنم اسمش شناخت مصالح چاپ کردن که به آقای گلابچی کمک کنن چون ایشون (آقای گلابچی ) به تنهایی نمی تونن کتاب به اندازه کافی
چاپ کنن خلاصه کسی این کتاب رو خریده این کتابم بخونیم بخریم نخریم![]()
اره. چطور مگه?
گلابچی دیگه رد داده.... من دیگه سمت کتاباش نمیرم اگه وقت کنم خلاصه هایی که خرسند داده میخونم بادوستان سلام سال بعد همین موقع ها درگیر امتحانا و پروژه های ترم یک ارشدمونیم
آقای دکتر مجتبی امیری زحمت کشیدن یک کتاب جدید فک کنم اسمش شناخت مصالح چاپ کردن که به آقای گلابچی کمک کنن چون ایشون (آقای گلابچی ) به تنهایی نمی تونن کتاب به اندازه کافی
چاپ کنن خلاصه کسی این کتاب رو خریده این کتابم بخونیم بخریم نخریم![]()
سلام بچه ها. خوبین؟......می خونین؟ چه خبرا؟بچه ها من عناصر و مصالح و نخونده بودم، تازه شروع کردم، دعا کنین برسم تموم کنم.
![]()
منم به کل تازه شروع کردم البته دو هفته
شده اما خب خیلییییییییییییییی عقبم![]()
سلام دوستان یه سوال داشتم راهنمایی می خوام دربارش .من مشاوره اکدامی میریم بعد مشاور میگه حتما باید تاریخ رو هلن گاردنر بخونم بعد واقعا حجمش زیاده به نظر شما کار درستیه ؟یا منبع رو عوض کنم؟.ممنونم![]()
سلام دوستان یه سوال داشتم راهنمایی می خوام دربارش .من مشاوره اکدامی میریم بعد مشاور میگه حتما باید تاریخ رو هلن گاردنر بخونم بعد واقعا حجمش زیاده به نظر شما کار درستیه ؟یا منبع رو عوض کنم؟.ممنونم![]()
بیدار شدن فقط لحظه اولش سخته (چش بسته غیب گفتمسنت جمعه ها گزارش دادنامون که جمع شد ������
دوستای عزیز نصیحتی در باب ساعت خواب زیاد میکنید ..واقعا باعث عقب افتادنم شده ...