ااااا 8 ساعت ؟ خوش بحالت واقعایکم برامون از رمز موفقیتت ، و برنامت و اینکه چقدر از منابع رو خوندی میگی اگه دوست داری البته : ) اینکه چجوری تو هر روز تنظیم میکنی که خسته نشی : (من تا حالا 5 ساعت خوندم امروز بچه هاااااااولی مبانی هنوز تموم نشده : ( باید تموم شه بعد بخواب
پ.ن : بچه ها شب بخیر ، تموم شد تا سر 11-6 : )
فردا ایشالا بیشتر بخونیم ،
دیگه اصلا اصلا اصلا نباید قطع شه روند خداااااااابکوب باید بریم تا 16 اردیبهشت ، ایشالا : ) حدااقل زبان رو بخونیم روزی که درس نخوندیم : )
شب خوش :*
سلاااااااام
امروز باید
فصل 22-23-24 غرب مسعود
13-14-15 تاریخ غرب
و 4 باغ روحانی رو بخونم.
شب میام گزارش میدم :-*
معمار برتر جون مرسی ، ایشالا نتایج که اومد نتیجه تلاش و سختی هاتو میبینی![]()
معمار برتر جان مشکل همون 20 روزه اوله...خخخ بامزه گفتی رمز موفقیت
ولی من تابستون که هنوز مشخص نشده بود کنکور اردیبهشته 5.30صبح بیدار میشدم خیلی خوب بود بنظرم تایم صبح انگار پربارتر از عصره من تا 12 ظهر که میخووندم6 ساعت میشد و عصرا هم 4 ساعتا میخووندم
اما الان خیلی افت کردم یه روزایی خیلی خوب میخوونم یه روزیی کم و افتضاح
البته الان یه هفته ای میشه دوباره دارم صبح زود بلند میشم شاید چند روز ادم کسل باشه اما بقول اقای حلت مسئول مجله موفقیت اگه یه کاری 20روز تکرار بشه سیستم بدن بعد از 20 روز خودکار اون کارو انجام میده شماهم امتحان کنید چون من بایکی از رتبه های خوب پارسال چند روز پیش حرف میزدم میگفت 8 ساعت بد نیست باید از این به بعد زیادتر بشه![]()
معمار برتر جان مشکل همون 20 روزه اوله...
5 صبح ؟؟؟!!!!![]()
من تو زندگیم فقط یه بار 5 صبح بیدار شدم اونم چون باید میرفتم مسافرت بلیط داشتیم ساعت 7 ...تو کل راه هم گیج بودم میخوردم به درو دیوار![]()
معمار برتر جان مشکل همون 20 روزه اوله...
5 صبح ؟؟؟!!!!![]()
من تو زندگیم فقط یه بار 5 صبح بیدار شدم اونم چون باید میرفتم مسافرت بلیط داشتیم ساعت 7 ...تو کل راه هم گیج بودم میخوردم به درو دیوار![]()
سلام دوست خوب منم مثل شمام!! کلاس اسکیسو گذاشتم بعد کنکور چون نمیتونم الان به کلاس اسکیس برم
تا حدی درسمو به جلو ببرم که راضی بشم یه روزایی ت.و برنامم یکم تمرین خط و .... اینا میزارم نگران نباش امیدتو داشته
باش درستو بخون تو برنامت تمرین اسکیس تفریحی دست گرمی بزارموفق باشی دوست خووووب
آخه از بس سرعت خوندنم کمه اگه 6 ساعت بخونم احتمالا اندازه ی 3 ساعت شماها شده میزان درسی که خوندم![]()
بچه ها کسی جواب منو راجع به مدیریت مالی پروژه و اسکیس نمیده؟
من که چه کند بخونم چه تند در هر صورت همه چی یادم میره...الان که دور اول کتابام رو تموم کردم و دارم دوره میکنم هیچی یادم نیست حتی بعضی مطالب برام جالبه و کلی تازگی داره!! یعنی تا این حد یادم رفته!!!هانیه جون چرا انقدر کند میخونی؟ منم تا حدی کند میخونم ولی دیگه نه تا این حدددددد
کند خوندن باعث نمیشه تمرکز تو از دست بدی؟؟؟ با توجه به اینکه حجم کتاب زیاده با مرور تکرار فقط تثبیت میشه منم
اوایل ریز وکند ودقیق میخوندم حالا بار دوم که می اومدم هیچی یادم نمی اومد عصبی میشدمبرای همین سرعتمو بیشتر کردم
به نظرم برای دور اول چیزهای خیلی مهم بخونیم بعد برای هر دور یه سری چیزا اضافه بشه بهتره
چقدر خووووووبه همگی حالمون خوب شده خداروووو شکر![]()
آرههانیه جون چرا انقدر کند میخونی؟ منم تا حدی کند میخونم ولی دیگه نه تا این حدددددد
کند خوندن باعث نمیشه تمرکز تو از دست بدی؟؟؟ با توجه به اینکه حجم کتاب زیاده با مرور تکرار فقط تثبیت میشه منم
اوایل ریز وکند ودقیق میخوندم حالا بار دوم که می اومدم هیچی یادم نمی اومد عصبی میشدمبرای همین سرعتمو بیشتر کردم
به نظرم برای دور اول چیزهای خیلی مهم بخونیم بعد برای هر دور یه سری چیزا اضافه بشه بهتره
چقدر خووووووبه همگی حالمون خوب شده خداروووو شکر![]()
ماشالا به این اراده!!!سلام
من امروز خوندم درسایی که قرار بود رو تا الانم طول کشیدچلونده بشه کلا 6 تا 6 و نیم ساعت طول کشید ،
خستم واقعا ، الانم باید برم زبان بخونم ، خیلی دیره ولی ممورایز نخوندم امروز :|
بذارم فردا ؟
حالا برم ببینم دوستام تو چه مرحله ای هستن ، خیلی عقب باشم میخونم تا بیهوش شم : ))))
هانی جون اون ساعته جلوت هست هنوز؟ من هروقت جلوم نباشه فکرم رو نمیتونم بیارم سر کتاب ، بعضی وقتا رو شیشه ساعته با ماژیک علامت میزنم تا اینجا باید اینو بخونی ..
وای بچه ها منم نمیتونم 5 پاشم ، یعنی از اینور میتونم بیدار بمونم تا 8 صبح چون از دبیرستان عادتم ، بعدازظهر میخوابیدم : ))) ولی از اونور تاریخ به خودش ندیده من 5 پاشم ، بلیطی هم درکار باشه تا صبح عین جغد بیدار میمونم : )))))
شب همگی بخیر :-*
ماشالا به این اراده!!!منم تصمیم گرفتم همین پولیتیکو بزنم و خودمو مجبور کنم که تا درسم تموم نشده نخوابم! شاید سرعتم رفت بالا
منم دیشب تا 2.5 بیدار موندم که این تنظیم شرایط خانوم قیابکلورو تموم کنم، ولی 25 صفحش موند دیگه نمیفهمیدم، صبح بیدار شدم خوندمش. و بالاخره تموم شد
از خوشی در پوست خودم نمیگنجم ولی بازم خیلی باید دوره کنم این کتابو !!!
atp جان ساعته هستش ولی یادم میره بهش توجه کنم هی![]()
من که چه کند بخونم چه تند در هر صورت همه چی یادم میره...الان که دور اول کتابام رو تموم کردم و دارم دوره میکنم هیچی یادم نیست حتی بعضی مطالب برام جالبه و کلی تازگی داره!! یعنی تا این حد یادم رفته!!!
میترسم دور سوم که شروع شد باز ببینم هیچی یادم نیست
البته اگه به دور سوم برسم با این درس خوندن لاک پشتیم![]()
آره واقعا بعضی کتابا انقدر نکته داره که باید به دور 4 و 5 برسیمنه دیگه دور سوم مطمئنن حدود نصف مطالبا تو ذهنت تثبیت میشه باید برای کتابهای مهم به دور سوم برسیم
استادمون که تک رقمی تو هنر ساخت اورد درک و رفتار و 6 دور خوند!!! یعنی تکرارخیلی مهمه
امیدوارم به دور 5 هم راحت برسی موفق باشیییی دوست خوب
سلام دوس جوناخوبین؟......امروز خواستم سوال کنکور حل کنم، برا سال 93 اما تا الان نتونستم تمومش کن
خیلی سخته، از بس تو دیکشنری دنبال لغات زبانش گشتم گردنم خشک شد
.![]()
یه بدبختیم که تازگیا گرفتارش شدم اینه که پشت کامپیوتر دم به دیقه به جا درس، دنبال یه سری برنامه دیگه می گردم (آهنگ و فیلم و...)، شیطونه میگه همشو دیلت کن![]()
من یه هفته ای میرم سفر اینترنت ندارم احتمالابدتر از اون عذاب وجدان درس نخوندنه
فقط میتونم با ممرایز زبان بخونم...atp جان میخوام ازت جلو بزنم
تو هفته آینده خیــــــــــــــــلی خوب درس بخونید تا بهمن رو با انرژی مضاعف شروع کنیم...فعلا خداحافظ دوستان خوبم
![]()
خوش بگذره! خوب استراحت کن که سرحال برگردی سر درساتمن یه هفته ای میرم سفر اینترنت ندارم احتمالابدتر از اون عذاب وجدان درس نخوندنه
تو هفته آینده خیــــــــــــــــلی خوب درس بخونید تا بهمن رو با انرژی مضاعف شروع کنیم...فعلا خداحافظ دوستان خوبم
![]()
عذاب وجدان نداشته باش. برو یه مدتی خوش بگذرون اصلا هم به درس خوندن فک نکن. مطمئن باش برگردی انرژی و انگیزت 10 برابر شده و مثه آبان با انگیزه می خونیمن یه هفته ای میرم سفر اینترنت ندارم احتمالابدتر از اون عذاب وجدان درس نخوندنه
![]()
خیلی بد شده برنامم، خیلی...نه، پاکشون نمی کنم، اون موقع بقیه اعضای خانواده من و از رو کره خاکی پاک می کنن، از امروز سعی می کنم فقط به درس اهمیت بدم. باید بتونم این جور چیزا رو کنترل کنمسلام بچه ها
آرزویا جون من یه درایو کامپیوترم فقط سریال کره ای بود : ( یعنی اگه بدونی با چه مشقتی پیداشون کرده بودم :'''( اشک و خون و آه فقط ریختم تا شیفت دیلیت کردمشون ، رو مخم بودن تابستون پارسال ، پاک کردم رفت ،
یعنی بیدار میشدم از خواب به جای پا شدن دکمه پاور لپ تابو میزدم توشون میچرخیدم حالا صدبارم دیده بودما : )))))))) خلاص شدم حقیقتا : ) خیلی سخت بود ولی ، پاک نکن بریز تو یه فولدر هیدن کنش نبینی من پشیمونم : (
بچه ها : من کتاب معماری ایرانی و مبانی سازه رو تموم کردم بعد از دوماه :-( ولی خدارو شکر که به بهمن نرسید واقعا)) به قول هانی الان تو پوست خودم نمیگنجم : )
یه فصل تاریخ غرب مسعود و امشب بخونم میخوابم
فردای خوبی داشته باشین دوستان .
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
N | مطالعه گروهی کارشناسی ارشد هنرهای ساخت 97 | کارشناسی ارشد | 2 | |
![]() |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد 97 | کارشناسی ارشد | 121 | |
![]() |
زمان بندی کوتاه مدت | مطالعه گروهی کنکور ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 3454 | |
![]() |
مطالعه منسجم و اصولی فن ساختمان تا ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 87 | |
![]() |