raha pania
کاربر بیش فعال
من چون پیش کتابام نیستم ،الان یجورایی گیج دارم میزنم ،ممنون از حل تمریناتت عزیزم
،من ذهنم الان واقعا درگیره ،باید15 تا کانسپت با ماکت برای فرهنگسرا بعد عید بدم ،کانسپت کم آوردم 

دستت درد نکنه گلمسلام سلام
موضوع : منابع پیشنهادی برای درس تاریخ
توجه : تمامی منابع برای هر بخش به ترتیب اولویت هست
منابع پیشنهادی برای آشنایی با معماری جهان :
1 ) آشنایی با معماری جهان : محمد ابراهیم زارعی
2 ) معماری غرب ، ریشه ها و مفاهیم : امیر بانی مسعود
3 ) سیر اندیشه های معماری : محمد جواد مهدوی نژاد
منابع پیشنهادی برای آشنایی با معماری ایران :
1 ) سبک شناسی معماری ایرانی : محمد کریم پیرنیا
2 ) جزوه دکتر متدین
3 ) معماری ایران : محمد کریم پیرنیا
منابع پیشنهادی برای آشنایی با معماری معاصر:
1 ) مبانی و مفاهیم در معماری معاصر غرب : وحید قبادیان
2 ) آشنایی با معماری معاصر ، از شرق تا غرب : حامد کامل نیا / محمد جواد مهدوی نژاد
3 ) معماری غرب ، ریشه ها و مفاهیم : امیر بانی مسعود
4 ) از زمان و معماری : منوچهر مزینی
5 ) معماری و شهرسازی در قرن بیستم : لامپونیانی / مترجم : لادن اعتضادی
ای جانم.دانشجویی؟منم باید 10 تا ماکت برج ببرم تا یکیش رو تایید کنه.هنوز هیچ کاری انجام ندادم.من چون پیش کتابام نیستم ،الان یجورایی گیج دارم میزنم ،ممنون از حل تمریناتت عزیزم،من ذهنم الان واقعا درگیره ،باید15 تا کانسپت با ماکت برای فرهنگسرا بعد عید بدم ،کانسپت کم آوردم
![]()
بچه ها سنجش استخدامی زده برین ببینین.......مدیر منو میکشه انقد اسپم دادم برا همین............منم منابع و کامل کردم دیگه کم کم باید آستینارو بالا بزنم
توهم زدم،نه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!سلام سلام
اره منم دیدم الان
مال خودشون
من که چمدونمو تصمیم دارم بخرم و تا 3 سال دیگه ببندم . ارزونیه خودشوووووووووون
من برای این ازمون به نفع دوستان میرم کنار![]()
چشم، چشم...............کم کم استیناتو بزنی بالا Arezoya? بابا اینقدر ناز نکنید . شروع کنید دیگه ...
توهم زدم،نه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!........................![]()
.حالا گفتم شاید یکی بخواد شرکت کنه دیگه، خواستم تو توهم زدن تنها نباشم!!!
چشم، چشم...............
یه چیز دیگه بچه ها این موبایلایی که سیستمشون اندرویده کلی نرم افزار زبان نصب میشه روش(توش!!!) که خیلی به درد بخورن.میتونین هرجا که میرین زبان بخونین.کلا روی صحبتم با دانشجوهایی مثل خودمه که ترم آخرن و بیشتر کلاساشون مزخرفه و واحدای چرت و پرته یا اینکه استادا خودشون نمیدونن چی دارن میگن!!!
ایشالا ایشالا....چشمت بی بلا عزیزم
انشالله برای کسب رتبه تک رقمی خیز برمی داریاااااا
من که برای تک رقمی میخونم
البته اینجور که داره ذهنم بهم فشار میاره احتمالا تکنو امتحان بدم ... احتمالاااااا
من فعلا دارم کتابهای دکتر گلابچی رو میخونم . اخه یکی دوتا که نیست ...
زبانمو هم شروع کردم ولی مثل دروس فنی منسجم نیست
ایشالا ایشالا....
نسرین جون به نظرم کفه زبان و فنت باید برابر باشه.بگو چرا؟...باور کن دو ماه مونده میشه کتاب گلابچی رو خوند و یا حفظش کرد ولی لغات زبان رو نه. سایت ممورایز عالیه به نظرم.حتما میشناسیش دیگه
اوا خاک عالم...دختر خوب! به قول آرزویای بزرگ این بهترین سایت یادگیری زبان هستش!!.تر و تمیز زبان رو میجوه(!!!)میذاره تو حلق آدم.یه جورایی مثل جعبه لایتنره.من تیر لغات 504 رو با این سایت شروع کردم هنوز که هنوزه درسایی که خوندم لغاتش تو ذهنمه.سلام سلام
ممنونم بابت یاداوری به جات . راست میگی
راجع به زبان یه کم سنگین قدم برداشتم و کم کاری کردم ولی از طرفی هم اگر قرار باشه تکنو امتحان بدم با یکی دو ماه نمیشه به ایستایی ، سیستم ، طراحی فنی جواب داد . یعنی درصد بالا بالا کسب کرد . من برای فن مشکلی ندارم و جزوه کلاسی سال پیش رو میخونم ولی به قول شما باید باید زبانمو اساسی شروع کنم . سایت ممورایز؟ نهههههههه . کجاست؟ کجاست؟
ممنون ارزوو جووون
اوا خاک عالم...دختر خوب! به قول آرزویای بزرگ این بهترین سایت یادگیری زبان هستش!!.تر و تمیز زبان رو میجوه(!!!)میذاره تو حلق آدم.یه جورایی مثل جعبه لایتنره.من تیر لغات 504 رو با این سایت شروع کردم هنوز که هنوزه درسایی که خوندم لغاتش تو ذهنمه.
https://www.memrise.com/
دختر خوب این سایت رو نباید از دست بدی.قشنگ میری سایتش.عضو میشی.همین الان برو...فقط یه چیزی......معتادش میشی دیگه....خود دانی![]()
چرا تاپیک خلوته؟موندم ینی فقط 5 تا شرکت کننده داریم؟!
بچه ها من پارسال از تاپیک 94 یا شایدم 93 بود یه فایل زیپ دانلود کردم که یه آقایی گذاشته بودن. ایشون رفته بودن سر جلسه توجیحی ارشد یکی از آموزشگاها و هرچی نکته گفته بودن ایشون یادداشت کرده بود از دفترچه عکس گرفته بود.خیلی فایل خوبی بود.الان تو کامپیوترم پیداش نمیکنمبدبختانه اسم فایلشم یادم نیس
![]()
مشاهده پیوست 903JOEMX.rarچرا تاپیک خلوته؟موندم ینی فقط 5 تا شرکت کننده داریم؟!
بچه ها من پارسال از تاپیک 94 یا شایدم 93 بود یه فایل زیپ دانلود کردم که یه آقایی گذاشته بودن. ایشون رفته بودن سر جلسه توجیحی ارشد یکی از آموزشگاها و هرچی نکته گفته بودن ایشون یادداشت کرده بود از دفترچه عکس گرفته بود.خیلی فایل خوبی بود.الان تو کامپیوترم پیداش نمیکنمبدبختانه اسم فایلشم یادم نیس
![]()
عاشقتونم به خدامشاهده پیوست 236359
این فایل رو میگید؟
مشاهده پیوست 236359
این فایل رو میگید؟
خانم اجازه؟!.................من به شخصه به این نتیجه رسیدم درسته که کیفیت زبانم متوسط رو به پایینه ولی می خوام از کتاب سخت تر شروع کنم.البته میگم دیگه، تجربه و نظر شخصی منه. ینی همه میگن اول 504 ولی من میگم اول تافل.بگو چرا؟! چون یحتمل 504 از تافل آسون تره، خوش قیافه تره، عکس داره، هر درس تو چنتا صفحه خلاصه میشه.اما تافل درسته که تعداد درساش کمتر از 504 هست اما زشت تره، سخت تره، شیک و پیک نیس، یه درسش نزدیکه 10 صفحه است که شامل متنم میشه و بخوای متنارو هم ترجمه کنی خودش کلی توش لغت یه متری عجیب غریب داره و در کل کتابیه که برا آتیش زدن بیشتر به آدم انگیزه میده تا خوندن!!!البته شما خودتون رو با خودتون بسنجید با من نسنجید!(چی گفتم؟!) یه پیشنهاد دیگه هم برا زبان دارم و اونم اینه که یه کتاب تقریبا ابتدائی مثل interchange intro رو هم روزایی که درس نذاشتین بخونین تا اگه طراحان سوال به این فکر بیفتن که بیاین یه سوال بدیم که توش ایام هفته باشه یا مثلا ژوئن چندمین ماه ساله!!!!هنگ نکنیم سر جلسه. سایت ممورایز حتما حتما حتما برین.بعدش جونم براتون بگه زبان تخصصی هم من کتاب نمی خرم چون اینترنت کلی متن معماری به روز ریخته.منظورم اینه که خب عاقلانه تره که پول یه کتاب گلابچی رو بدیم که تقریبا هر سال ازشون سوال میاد تا کتاب تخصصی زبان.تاریخ اتمام قسمت اول از برنامه 110 قسمتیمون 14 فروردین تموم میشه . کدوم یک از دوستان بودجه بندی قسمت اولو تا 14 فروردین تموم میکنن؟
راستی موافقید در خصوص فایلی که دوستمون زحمتشو کشیدن و دوباره تو سایت قرار دادن صحبت کنیم؟ درخصوص به روز بودنش و اینکه چقدر بهش میشه پایبند بود ؟
نظراتمونو بگیم . مخصوصا برای زبان ...
![]()
خانم اجازه؟!.................من به شخصه به این نتیجه رسیدم درسته که کیفیت زبانم متوسط رو به پایینه ولی می خوام از کتاب سخت تر شروع کنم.البته میگم دیگه، تجربه و نظر شخصی منه. ینی همه میگن اول 504 ولی من میگم اول تافل.بگو چرا؟! چون یحتمل 504 از تافل آسون تره، خوش قیافه تره، عکس داره، هر درس تو چنتا صفحه خلاصه میشه.اما تافل درسته که تعداد درساش کمتر از 504 هست اما زشت تره، سخت تره، شیک و پیک نیس، یه درسش نزدیکه 10 صفحه است که شامل متنم میشه و بخوای متنارو هم ترجمه کنی خودش کلی توش لغت یه متری عجیب غریب داره و در کل کتابیه که برا آتیش زدن بیشتر به آدم انگیزه میده تا خوندن!!!البته شما خودتون رو با خودتون بسنجید با من نسنجید!(چی گفتم؟!) یه پیشنهاد دیگه هم برا زبان دارم و اونم اینه که یه کتاب تقریبا ابتدائی مثل interchange intro رو هم روزایی که درس نذاشتین بخونین تا اگه طراحان سوال به این فکر بیفتن که بیاین یه سوال بدیم که توش ایام هفته باشه یا مثلا ژوئن چندمین ماه ساله!!!!هنگ نکنیم سر جلسه. سایت ممورایز حتما حتما حتما برین.بعدش جونم براتون بگه زبان تخصصی هم من کتاب نمی خرم چون اینترنت کلی متن معماری به روز ریخته.منظورم اینه که خب عاقلانه تره که پول یه کتاب گلابچی رو بدیم که تقریبا هر سال ازشون سوال میاد تا کتاب تخصصی زبان.
منم همینو شنیدم.نسرین جون سوالای زبان سالای پیشو اصلا نباید از دست بدیخانم منم اجازه ؟
من سال پیش کتاب اصفهانی رو خوندم . در واقع 70 درصد لغات به درد بخور 504 و تافل و 1100 رو داره . کتاب خوبیه . امسالم منابعی که میخوام بخونم به قول ارزویا اول تافل خواهد بود . نه اینکه حتما ازش سوال میاد .ولی کتاب Base ی هست و باید خونده بشه . اگر کلاس زبان خوب تبریز بزارن حتما میرم چون میدونم حوصله تمرکز روی زبانو به تنهایی نخواهم داشت . سایت ممورایز ارزویا هم شاهکاره . خیلی خوبه . حتما ازش استفاده کنید . برای دروس فنی و تکنو هم اگر بتونم فایل جزوه های کلاسی دوره سال پیشو از استادم بگیرم دیگه نیازی به خرید 80% کتابهای دکتر گلابچی نخواهید داشت . قول نمیدم چون نمیدونم بهم میده یا نه . سال قبل به یکی از بچه ها که خواست نداد . ولی سعیمو میکنم . هر کتاب جزوه خاص خودشو داره به همراه توضیحات اضافی و بسیار بسیار کامل . یعنی با خوندنش هم دقیقا مطالب کتابهای دکتر گلابچی رو با ادبیات خود کتاب نوشته رو میشه زد هم سوالات تحلیلی در خصوص موضوع اون کتاب . امسال 100% سوالات دکترا رو میشد از جزوه هاش زد . در خصوص تاریخ هم منابعو قبلا گذاشته بودم اینجا . اگر قرار باشه معماری امتحان بدم همونارو میخونم . فقط زبان . امان از زبان . راستی ارزویا من شنیدم سوالات زبانو طرح نمیکنن بلکه از ارشیو سوالات استاندارد انتخاب میکنند یا از روی دیکشنری لانگمن . درسته ؟
سلام منم هم هستم میخوام شروع کنم انشالله از شنبه با برنامه شما پیش میام
ممنونم نسرین جانخوش اومدی تینا جان
انشالله
سلام خوش اومدی گلم.سلام منم هم هستم میخوام شروع کنم انشالله از شنبه با برنامه شما پیش میام
میخواستم بپرسم که فقط زبان و ایستایی رو میخونین؟ یا برای درسهای دیگه هم وقت میزارید؟
من زبانم ضعیفه میخوام اول 504 واژه رو بخونم
میخوام درکنار ایستایی و فن ساختمان ،برای معماری اسلامی کتاب های پیرنیا رو هم بخونم.
در مورد کتاب ایستایی و فن ساختمان اول از کدوم کتابها شروع کنم؟
به نظرتون کتاب ایستایی فن ساختمان دکتر فاطمی چطوره؟تهیه اش کنم یا نه؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
N | مطالعه گروهی کارشناسی ارشد هنرهای ساخت 97 | کارشناسی ارشد | 2 | |
![]() |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد 97 | کارشناسی ارشد | 121 | |
![]() |
زمان بندی کوتاه مدت | مطالعه گروهی کنکور ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 3454 | |
![]() |
مطالعه منسجم و اصولی فن ساختمان تا ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 87 | |
![]() |
مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94 | کارشناسی ارشد | 8846 |