nasrin_arch
عضو جدید
......
آخرین ویرایش:
دوستان سلام
من می خوام از همین الان شروع کنم برای کنکور سال بعد
برای کسب رتبه بسیار بسیار عاالی تک رقمی
کی میخواد با هم بخونیم و با هم پیش بریم؟
خوبه فقط دو تا نکته من اضافه می کنم:سلام ،منم امسال شروع کردم به صورت جدی دارم میخونم
من تاپیک های مطالعات گروهی سال 93 و 94 و 92 رو خوندم ،یجورایی همیشه همراشون بودم
به شما هم پیشنهاد میدم اول یه سر به اون تاپیکا بزنین ،واقعا مفیده
اول از همه بهتره هرکسی بعد از مطالعه روی منابعش ،بیاد منابع پیشنهادیشو بگه ،من تو این دوسال تمام منابع مورد نیازو جمع آوری و مرتب کردم و هر سال بروزشون کردم ،اما الان تو سفرم و متاسفانه دفترم همرام نیس ،بعد از تعطیلات عید منابع اصلی هر درسو میذارم
اگرم کسی حال نداره اون تاپیکارو بخونه و میخواد شروع کنه بهتره از این کتابا شروع کنه ،اینی که میگم نظر اساتید و رتبه های برتر و تمام دوستانیست که تو این چند سال تلاش کردند
زبان : (اگر زبانتون ضعیفه ) کتابای دبیرستان ،بعد برای لغات روزی یک درس 504
فن : مبانی سازه
درک : من خودم زیبایی شناسی گروترو دارم میخونم چون نظرات در این مورد متفاوت بود
مبانی نظری: سبک شناسی پیرنیا
این منابعی که میگم واسه کسیه که صفره و تازه میخواد استارت بزنه حالا بسته به سطح هر شخص فرق میکنه
همگی موفق باشید
خوبه فقط دو تا نکته من اضافه می کنم:
فن: تقریبا دیگه همه می دونیم 3 تا کتاب پایه داریم برای فن: درک رفتار / مبانی سازه/ سازه در معماری ... نکته ای که می خوام بگم اینه که ترتیب این کتاب ها از شخصی به شخص دیگه فرق می کنه، مثلا من 2 سال پیش که می خواستم برای اولین بار برا کنکور بخونم، چون اینجا اکثریت گفته بودن درک رفتار خیلی آسونتر از سازه در معماریه برای همین من اول درک رفتارو گرفته بودم و چون باهاش ارتباط برقرار نمی کردم اصلا جرئت نمی کردم برم سراغ سازه در معماری! چند ماه سر همین موضوع الاف شدم آخرش وقتی سازه در معماری رو شروع کردم دیدم به مراتب قابل فهم تره برای من و همه این مدت وقتمو با درک رفتار تلف کردم! پس اینا رو خودتون شخصا بررسی کنید و ببینید برای شروع با چی راحت ترین! هر کس بر اساس سلیقه و نحوه یادگیری خودش یه کتابی رو توصیه می کنه. حتی ممکنه بهتر باشه اولش "ساختمان ها چگونه عمل می کنند" رو بخونین تا یه درک کلی از همه ی موضوعات (فن/تنظیم شرایط/ تاسیسات/ عناصر/...) داشته باشین و بعد برین سراغ کتابای تخصصی تر هر کدوم از بخش ها. بیشترش برمی گرده به وضعیت خودتون
درک: من خودم اوایل تاپیک 94 گفتم می خوام زیبایی شناسی بخونم (پارسال همین وقتا بود تقریبا) و یکی دو فصل شم خوندم ولی بگم که فقط اگه دوست دارین سواد معمارانه داشته باشین و به این موضوعات علاقه دارین تا اواسط تابستون می تونین این جور کتابارم بخونین بعدش دیگه وقت تونو اختصاص بدین به کتابای کنکوری تر (اگه دنبال نتیجه ی کنکورین!) این کتابا رو تو مقطع ارشد به بعد هم می شه خوند ولی برای کنکور بهتره از کتابا و منابع پربازده تر استفاده کنین، مثلا اگه فن (ایستایی- تنظیم شرایط- یه بخشایی از تاسیسات و سازه) رو عالی یاد گرفته باشین یه سری از مشکلات تست زنی تون تو درک هم حل می شه، پس با خوندن این مباحث (که منابع بیشتری هم دارن و می شه گفت قابل فهم ترن) هم به فن کمک کردین هم به درک و یه سرمایه گذاری پربازده محسوب می شه! یا اینکه یه سری از سوالای درک مربوط به طراحی و پرسپکتیو و ... می شن که اگه الان اسکیس کار کنین هم اون مطالبو تا حدی به صورت تجربی و عملی یاد می گیرین و هم از اون طرف برای مرحله دو سال بعد هم آماده ترین، پس اینم تا حدی سودمنده! ولی کتابی مث زیبایی شناسی (با همه ارزش هاش) برای کنکور خیلی پربازده نیست، من حتی پارسال با استناد به همون کتاب چند تا سوال منظرو غلط زدم تو کنکور چون این کتابا رو نمی شه مث فن نکته ای و حفظی خوند باید دقیقا متوجه منظور نویسنده ش باشی و اشتباه نکنی.
مبانی سازه ؟ مبانی سازه وقتی کسی نمودار نیروی برش و خمش رو نمیدونه . وقتی نمیدونه برای تعیین عکس العمل تیری که نامعین هست و لی با معادلات تعادل میشه حلش کرد وقتی المان سازه ای یک بعدی و دو بعدی رو نمیدونه چه طور بهش پیشنهاد میکنید همون اول مبانی رو بخونه؟وقتی نمیتونه اعضای یک خرپا رو به لحاظ نیرو و نوع نیرو انالیز کنه برای چی باید بره سراغ مبانی سازه ؟
وقتی حتی مبانی درس مقاومت مصالح رو نمیدونه برای چی باید 3 ماهشو با این کتاب تلف کنه
من که اصلا همچین اشتباهی رو نخواهم کرد و طبق نوشته ای که برای دوستامون گذاشتم به این راه ایمان دارم
دوستای عزیز یه کم به نوشته ها دقت کنید
شما دارید برای داوطلبی که معماری هست و قراره در کمترین زمان ممکن به 100 در 100 سوالا جواب بده مشاوره میدید
لطفا اگر به راه خودتون ایمان دارید به بچه ها پیشنهاد بدید
قرار نیست یکی رتبه 12 شده و اول مبانی رو خونده ما هم زوم کنیم روی این کتاب
این کتاب مهمه ولی برای جای خودش . با برنامه که پیش بریم برای این کتاب یک روز فرصت بزارید خدای این کتاب میشید چون هیچی برای گفتن نداره به شرط اینکه پیش نیازهاشو خوب بلاد باشیم
اینم نظر من
دوستون دارم
موفق باشید
شاید شما از این نظر درست بگید دوست عزیز ،منم اینجام تا اندازه اطلاعات کمم باز به دوستام برای موفقیت کمک کنم ،حالا شاید جایی رو اشتباه کرده باشم ،منم گفتم میتونن با سازه و درک سازه شروع کنن ،اما مبانی سازه ویرایش جذاب تری داره ،نگفتم که نخونن،ما اینجا همه هدفمون یکیه پس نیازی به لحن تند نیست
اینم گفتم بهتره اول هرکس منابعی که داره بذاره تابه یه جمع بندی برسیم بعد با هم دیگه تا حد امکان با منابع مشترک شروع کنیم و نتیجشو با هم در میون بذاریم
موفق باشید
ممنونمآرزو جان اشتباه نکنی و ایستایی رو حذف کنی که بدترین کار ممکن هست ..حتما اون رو هم بخون یا خودت یا با دانشجوهای عمران ...
جالبترین حرف رو زدی من به هرکسی گفتم در مورد رشته ات یه معرفی کامل کن نمیدونن ،یعنی موندم چرا رشته اشون رو خوندن !!!همینطوری محض اینکه فقط فوق بگیرن!!!
زبان رو از الان شروع کن....فن راحته یکمی تمرین میخواد..درک خیلی مهمه..تاریخ هم سخته
ایشالله هر چه زودتر خوب میشی..![]()
حق با شماست دوست عزیز ،ما اینجا همه با هم یه هدف داریم این خودش مهمترین چیزهسلام سلام
نه نه لحنم تند نبود
ولی ارزش زمان و از دست رفتن بیهوده زمانو با گوشت و پوست و استخونم لمس کردم
زیاد خوندن ملاک نیست برای این کتاب ها
روش مهمه . دوست عزیزم از من ناراحت نشو ولی باور کن برای اینچنین سبک کتابها باید زیرکانه رفتار کنی
به خدا من تابستون امسال دروس فنی رو گذاشته بودم کنار . هروقت میخواستم شروع کنم دلم میگرفت ولی جالبه درصد ایستایی من برای گرایش تکنو شد 89.9
رسیدن به درصد 90 در عرض 5 ماه با چندین واحد دانشگاهی و مشغله کاری برای ادمی مثل من که زیر صفر بودم به این معنا نیست که من ادم باهوشی بودم و درسخون . نه اصلا
فقط راهشو خوب انتخاب کردم . یعنی خدا بهم کمک کرد یه جورایی
دو سال پیش دوستای من چندین دور کتابهارو حلاجی کرده بودن ولی درصدای امسالشون زیاد با درصدهای من فرقی نداشت
به هر حال اگر جوری نوشتم که حس کردین لحنم تند بوده عذر میخوام
بازم میگم مهم رسیدن به درصد 100 در کمترین زمان و اتلاف وقت هست
امروز فردا طریقه مطالعه مرحله اول کتابهارو براتون مینویسم
دوستون دارم
سلام بچه ها من ترم شیشم و دوس دارم شروع کنم........اما به کمک احتیاج دارم......نمیدونم ازکجا و چجوری...........کسی هس کمک کنه؟
خب عزیزم ،خودتو معرفی کن ،ترم چندی ؟ چقدر اطلاعات دارین ؟ چقدر وقت دارین ؟(بفرستمت تاپیک پارسالو بخونیسلام منم میخوام شروع کنم ولی چجوری؟؟
سلام سلام
بچه ها سعی کردم برنامه ای رو طبق دوره ای که میرفتم برای خودمون اماده کنم تا اینجوری با هم پیش بریم
قسمت اولشو براتون اینجا گذاشتم . نظراتتونو برام بگید تا بتونیم هرچه سریعتر شروع کنیم . اینم بگم با انسجام و هدفمند جلو رفتن جواب خواهد داد . وگرنه یه کم از این ور خوندن و یه کم از فلان کتاب راه به جایی نخواهیم برد
http://s4.picofile.com/file/8177977568/1_az_110.pdf.html
سلام سلام
بچه ها سعی کردم برنامه ای رو طبق دوره ای که میرفتم برای خودمون اماده کنم تا اینجوری با هم پیش بریم
قسمت اولشو براتون اینجا گذاشتم . نظراتتونو برام بگید تا بتونیم هرچه سریعتر شروع کنیم . اینم بگم با انسجام و هدفمند جلو رفتن جواب خواهد داد . وگرنه یه کم از این ور خوندن و یه کم از فلان کتاب راه به جایی نخواهیم برد
http://s4.picofile.com/file/8177977568/1_az_110.pdf.html
سلام
واقعا از برنامه خوبت ممنونم.
میشه یه برنامه هم واسه کسایی که میخوان مرمت یا ... امتحان بدن بزاری ؟!
ممنون خیلی زیاد
ممنون از برنامه خوبت ،خیلی دلم میخواست شرکت کنم ،اما متاسفانه من در سفرم و هیچ کتابی همرام نیست
سلام
واقعا از برنامه خوبت ممنونم.
میشه یه برنامه هم واسه کسایی که میخوان مرمت یا ... امتحان بدن بزاری ؟!
ممنون خیلی زیاد
دنیا خانم ، برنامه خوبی نوشتی..
اگر امکانش هست 110 قسمتی که تنظیم کردی قرار بده که با یه چشم انداز بتونیم ایشالا با هم شروع کنیم.
من معماری انرژی ایشالا
سلام آسمانه جون.خوبی؟ایشالا نتایج دلخواهتو کسب کنی. گلم میتونی یه توضیح مختصر راجع به مرمت بهم بدی با این رویکرد که اون ور آب به درد میخوره یا نه؟ینی طرفدار داره؟تو ایران میشه کار پیدا کرد؟ یا تو باشگاه کجا میتونم این توضیحارو پیدا کنم دیگه شما به زحمت نیفتی؟سلام بچه ها
من امسال مرمت شرکت کردم، منتظر نتایج هستم، سوالی در مورد این گرایش دارین در خدمتم![]()
سلام آسمانه جون.خوبی؟ایشالا نتایج دلخواهتو کسب کنی. گلم میتونی یه توضیح مختصر راجع به مرمت بهم بدی با این رویکرد که اون ور آب به درد میخوره یا نه؟ینی طرفدار داره؟تو ایران میشه کار پیدا کرد؟ یا تو باشگاه کجا میتونم این توضیحارو پیدا کنم دیگه شما به زحمت نیفتی؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
N | مطالعه گروهی کارشناسی ارشد هنرهای ساخت 97 | کارشناسی ارشد | 2 | |
![]() |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد 97 | کارشناسی ارشد | 121 | |
![]() |
زمان بندی کوتاه مدت | مطالعه گروهی کنکور ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 3454 | |
![]() |
مطالعه منسجم و اصولی فن ساختمان تا ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 87 | |
![]() |
مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94 | کارشناسی ارشد | 8846 |