alireza1492
عضو جدید
توی این لینک ادرس چندتا کانال خوب واسه جزوه و مشاوره را گذاشتم
http://s6.picofile.com/file/8235237176/https.docx.html
مرسی مژده
توی این لینک ادرس چندتا کانال خوب واسه جزوه و مشاوره را گذاشتم
http://s6.picofile.com/file/8235237176/https.docx.html
دوست خوبم الان خیلی از ما مثه شما هستیم. بهترین حرفی که در این مورد به ذهنم میرسه بگم اینه که از درس خوندن لذت ببر، به الان فک نکن، به بعد کنکور فک کن، ببین دوس داری چه جوری تمو بشه؟ با خنده و لذت دیدن رتبه و یا یه جور دیگه که اصلا بهش اشاره نکنم خوبه؟ من خودم برا دوره کردن کتابا اصلا حوصله ندارم ولی چاره دیگه ای هست؟ میتونی دس رو دس بذاری؟میتونی بیخیال بشی؟ این یه مسیریه که یا باید همین الان ولش کنی و تمام عواقبشم قبول کنی یا اینکه ادامه بدی....دیگه گزینه سوم و چهارمی در کار نیس! اگه یکم وقت داری برو 45 دقیقه آخر ارباب حلقه ها: بازگشت پادشاه و ببین. منظورم آخر فیلمه که سم با گفتن چنتا دیالوگ فرودو رو کول میکنه تا بالای کوه.......موفق باشیممممنونم واقعا ب همچین حرفایی نیاز دارم !!!! یکی بیاد بزنه تو سروکلم شاید ادم بشم!!!!
ممممنونم واقعا ب همچین حرفایی نیاز دارم !!!! یکی بیاد بزنه تو سروکلم شاید ادم بشم!!!!
دوستان تو رو خدا ب دادم برسید هر کاری میکنم حس درس خوندنم نمیاد این وضعیت داره دیووونم میکنه !!!!!!!
کلا انگیزم و از دس دادم اووووف لطفا بهم انرژی بدین الان ی هفتس تو همچین وضعیتیم
دوستان تو رو خدا ب دادم برسید هر کاری میکنم حس درس خوندنم نمیاد این وضعیت داره دیووونم میکنه !!!!!!!
کلا انگیزم و از دس دادم اووووف لطفا بهم انرژی بدین الان ی هفتس تو همچین وضعیتیم
ممممنونم واقعا ب همچین حرفایی نیاز دارم !!!! یکی بیاد بزنه تو سروکلم شاید ادم بشم!!!!
من شنیدم که خیلی خوبه ولی واقعتش نه دارمش نه خوندمش...سلام چطورین دوستان
ارزو جان این پاسخ تشریحی که گفتین الان همون کتاب دکتر سعیدی پوره؟ من این هفته میرم تهران میخوام بخرم کتابرو ، نظر کلی که داری رو راجع بهش میدی؟
چون دوتا کتابه یکی اینه یکی واسه عصر کنکاش میخوام ببینم کدومشون بهتره ،
بچه هایی که دارین اینارو ممنون میشم راهنمایی کنید .
سلام چطورین دوستان
ارزو جان این پاسخ تشریحی که گفتین الان همون کتاب دکتر سعیدی پوره؟ من این هفته میرم تهران میخوام بخرم کتابرو ، نظر کلی که داری رو راجع بهش میدی؟
سلام چطورین دوستان
atp2 جونم، متاسفانه من این کتابی که بهش اشاره کردی و ندارم. پاسخ تشریحی که من دارم از سایت آکادمی دانلود کردم که توضیحاتی که به سوال داده با اون مواردی که من خوندم تقریبا هماهنگه، مثلا تو یکی از سوالای ارشد سال 91 اشاره کرده که بله سازه های پارچه ای ال و بل! اما اول کار نوشته پاسخ صحیح گزینه 2 می باشد! حالا گزینه 2 چیه؟ سازه هوای فشرده!! اما در کل بد نیس دیگه، زحمت کشیدن اینارو آماده کردن برامون. اکثر اشتباهاتشم برا سوالای سیستم هستش. تاریخ و ایناش مشکلی نداره.سلام چطورین دوستان
منم ناراحتم بخاطر درسایی که عقبم و حس میکنم چیزایی که خووندمو باید چندبار دوره کنم تا حفظ بشم حس میکنم هیچی یادم نمونده
میخوام توی زمانای باقیمونده از ازمونای قبل از اسفند خودمو برسونم
قندیل ها ! تندیس قطره هایی است ک تسلیم جاذبه نشدند.
تسلیم رنح های درسای عقب افتاده نباش
صبور ، استوار و قدرتمند باش و ادامه بده
نزار هیاهوی دیگران تو رو از هدفات دورکنه.
انسان زمانی نا امید میشود که چیزی تا موفقیتش باقی نمانده :|
الان یعنی چیزی تا موفقیتمون نمونده : ))
پس ادامه بدیم
من میدونین با خودم چی گفتم
گفتم از شهریور که تا الان خوندم روی هم جمع کنم که خدایی یه ماه بکوب خوندن میشه ، نمیشه؟ حالا این سه ماه و نیمو بیشتر از قبل میخونم و مرورمیکنم میشه 4 ماه و نیم ، مثل پارسال : ))
خوش اومدیییییییییییییسلاااااااااااااااااااااااام
من امتحانا رو دادم و طرحم نهاییم تحویل دادم و دوباره با انرژی برگشتممممم
خسته نباشید همگی
من دچار موج نا امیدی شدم...خیلی عقبم حس میکنم قبول نمیشم
قابل توجه دوس جونا.....ببینین الان اصلا برا من مهم نیس قبول میشم یا نه، اصلا نمی خوام به این فک کنم که خدایا ممکنه رتبه یک بشم؟ یا اینکه اگه قبول نشم چی؟!......من که اصلا انتظار ندارم رتبم خوب بشه ولی الان تقریبا 3 ماه مونده دیگه، این مسیر سه ماه رو بیاین بدون فک کردن به نتیجه ادامه بدیم، تلاش کنیم بقیه کارا رو بسپریم به خدا....ببینین آرمان گرایانه نمی گما....مثال میزنم: ممکنه تو یه روز تا ساعت 7 عصر اصلا حوصله درس خوندن نداشته باشیم، خب اشکالی نداره، از 7 تا 9 می خونیممنم ناراحتم بخاطر درسایی که عقبم و حس میکنم چیزایی که خووندمو باید چندبار دوره کنم تا حفظ بشم حس میکنم هیچی یادم نمونده
میخوام توی زمانای باقیمونده از ازمونای قبل از اسفند خودمو برسونم
کاملا باهات موافقم....همیشه بعد از تاریکترین لحظه شب، خورشید طلوع می کنه.....انسان زمانی نا امید میشود که چیزی تا موفقیتش باقی نمانده :|
الان یعنی چیزی تا موفقیتمون نمونده : ))
پس ادامه بدیم
من میدونین با خودم چی گفتم
گفتم از شهریور که تا الان خوندم روی هم جمع کنم که خدایی یه ماه بکوب خوندن میشه ، نمیشه؟ حالا این سه ماه و نیمو بیشتر از قبل میخونم و مرورمیکنم میشه 4 ماه و نیم ، مثل پارسال : ))
من صبح زد به سرم ساعت های مطالعم رو از اول مهر تا اول بهمن جمع زدم....یه عدد تخیلی ای شد که عمرا روم نمیشه بگم...
اگه بقیه بگن منم میگم
اگه زیاد بود که غمی نداشتممنکه به شخصه ساعات مطالعه ام را مکتوب نکردم وگرنه میگفتم. حالا این عدد نجومی زیاده یا کمه؟
اگه زیاد بود که غمی نداشتم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
N | مطالعه گروهی کارشناسی ارشد هنرهای ساخت 97 | کارشناسی ارشد | 2 | |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد 97 | کارشناسی ارشد | 121 | ||
زمان بندی کوتاه مدت | مطالعه گروهی کنکور ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 3454 | ||
مطالعه منسجم و اصولی فن ساختمان تا ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 87 | ||
مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94 | کارشناسی ارشد | 8846 |