ღ ♥ ღ♥__آرزوی خوشبختی ღ ♥ ღ♥

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزدلمممممممممممممم....هیوای گلممممممم الهی به سلامتیییییییییییییی...خوشبخت شین ان شاالله:*

m@hboubeh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تبریک میگم هیوای گل
انشالله همیشه درپناه حق سالیان سال شاد باشید و خوشبخت زندگی کنید :)

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
مبارکهههههههه..........بچه ها باشگاه یکی پس دیگری دارن میرن خونه بخت:confused:..........ادرس این خونه بختو بدین ماهم یه سر بریم ببینم چطوره:redface::D

مبارکههههه:smile:

hanane1

عضو جدید
کاربر ممتاز
ن اجی خانم.....

این روزا چشمام کم سو شدن...... :D
خدا نکنه :razz:
بحق علی همیشه خوش باشن
آمین
مبارکهههههههه..........بچه ها باشگاه یکی پس دیگری دارن میرن خونه بخت:confused:..........ادرس این خونه بختو بدین ماهم یه سر بریم ببینم چطوره:redface::D

مبارکههههه:smile:
پسرم تو فعلا درستو بوخون بعدا میفرستیمت خونه بخت :D

elham1985

عضو جدید
سلام من یه دعوت داشتم ولی عروس و داماد رو نمیشناسم با این وجود اومدم تا بهشون تبریک بگم و...
امیدوارم شاد و پر شور سالها در کنار هم به خوشی زندگی کنید:w30:

اوژنی دزیره

عضو جدید
سلام من یه دعوت داشتم ولی عروس و داماد رو نمیشناسم با این وجود اومدم تا بهشون تبریک بگم و...
امیدوارم شاد و پر شور سالها در کنار هم به خوشی زندگی کنید:w30:

منم نمیشناسمشون.یکی یه بیوگرافی کوچولو از عروس خانم و آقا داماد بگه خب.:redface:

پسر بهاری

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

اجی خانم این رو از کدوم فال اوردی............. :Dخدایی من همین الان قسم میخورم که عین حقیقته:cool:

تنها چیزی که یه اردیبهشت ماهی میخواد صداقت و معرفته اگه معرفت نداشته باشی انقدر معرفت میزاره تا پیش خودش شرمنده نشه…اگه دروغ بگی و بفهمه به روت نمیاره و میشینه تا خودت اعتراف کنی و ببخشتت…خیلی هم صبوره ولی اگه بازم دروغ بگی مطمئن باش دیگه هیچوقت بهت اعتماد نمیکنه
اینو بفهم که یه اردیبهشت ماهی خیلی سخت اعتماد می کنه...

بالا