سلام ،من دانشجوی محیط زیست هستم و دنبال کتاب principles of wildlife management تالیف james bailey واسه دانلود میگردم،میشه راهنماییم کنین؟ بدجور لازم دارم ممنونم.
با سلام . دوستان من نیاز به یک سری مطلب راجع به مخاطرات زیست محیطی و امنیت زیست محیطی دارم . ممنون می شم در این زمینه کمکم کنید .![]()
سلام بچه ها
من مي خواستم ارشد آبخيز امتحان بدم لطف ميكنيد يك سري جزوه ها رو برام بفرستين ممنون ميشم
مرتعداری . حفاظت خاك . سازه . اقتصادی اجتماعی . ژئومورفولوژی . هيدرولوژی 2
![]()
سلام میشه راهنمایی کنید چه کتابی در مورد گربه ماهی هست ؟
ممنون
فکر کنم کلا فنی و مهندسی باشه هاااا!
حالا Hse رو میخوای یا مدیریت محیط زیست؟!
اگه منظورت مدیریتِ محیط زیست برای منابع طبیعی باشه، مدیریت محیط زیست میشه جز گرایش هایِ آزاد منابع طبیعی. تویِ سراسری نداریم. شاید هم باشه ولی جز منابع طبیعی نباشه. ( در این مورد می گردم ببینم داریم یا نه)برایِ ارشد سراسری منابع طبیعی فقط ارزیابی، تنوع زیستی و الودگی داریم.
اچ اس ای هم فکر کنم میشه جز م شیمی. یکی هم داریم جز انسانیه توی آزاد. تویِ سراسری دقیقا نمیدونم ولی برات سرچ می کنم![]()
در مورد بازار کار اچ اس ای من شنیدم خوبه. خودم هم به شخصه در موردش زیاد آگهی استخدامی دیدم. در مورد تدریس نمیدونم. چون تا حالا آزاد درس نخوندم ولی به نظرم سراسری مسلما بهتر باشه. هر چند خیلی از دانشگاه آزادها هم خیلی خوبن.
برای اچ اس ای آزاد، منابع و ظریب ها تویِ عکس مشخصه. همون طور که گفتم میشه جز م شیمی.![]()
![]()
مشاهده پیوست 196838
مدیریت محیط زیست HSE هم داریم که درس ها و ظریب هاش توی عکس زیر مشخصه:
این یکی جز انسانیه.
![]()
مشاهده پیوست 196843
منظورت منابع طبیعی و محیط زیست هستش؟!اگر بخوام برای دولتی بخونم یکی از گرایش های محیط زیستو می خونم اما نمیدونم کدومش بهتره از نظر کار...!!!
کلا که از رشته منابع طبیعی و محیط زیست دوره![]()
چون خودمم تویِ فکرهمین رشته بودم. ولی مواد امتحانیش کلا با چیزایی که خوندیم فرق داره.
رشته ش بیشتر مردونه س. و برایِ استخدام تویِ شرکت ها هم مردها تویِ الویت هستن.
من برایِ کلاس هایِ آزادی که نظام مهندسی گذاشته ثبت نام کردم.
منظورت منابع طبیعی و محیط زیست هستش؟!
باید ببینی علاقه ت چیه. بازار کار کدوم بهتره و باید خودت تصمیم بگیری.
یه سایت پیدا کردم. شاید به دردت بخوره توضیحاتش![]()
HSE
بازم سوالی داشتی، در حدِ اطلاعاتم جواب میدم![]()
آره. مردونه س. تو اون سایت هم که برات گذاشتم.، اون آقاهه خیلی خوب توضیح داده.آره.. ولی HSE آزاد نزدیکتره ب محیط زیست تا HSE دولتی چون اون زیر مجموعه ایمنی صنعتیه..
دقیقا چون شنیدم مردونه س کارش واسه همین دو دل شدم ک برم این رشته رو یا نه.... !!
نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی؟؟ چه کلاسایی؟؟ به چ صورته؟
منظورم گرایش های محیط زیسته.. علاقم که گرایش آلودگی های محیطِ،اما در مورد کارش اطلاعی ندارم!
مرسی از سایت و کمکت...![]()
بله سایت خیلی خوبیه. چون خیلی تخصصی داره در این مورد کار می کنهخیلی سایت HSE مفید بود.. ی جورایی از رفتن ب این رشته منصرف شدم..
مرسییییی.. خیلی توضیحات اعضا سایت HSE ب دردم خورد![]()
با سلام من برای یه پوژ های که ازم خواسته شده تحویل بدمنیاز به کمک دارم
عنوا هم هست(( بررسی محیط زیست وسلامتی با توجه به الگوهای هوش معنویی))
ممنون میشم اگه کمکم کنید.
سلام
اطلاعاتی درباره طریقه کنسرو کردن ماهی کیلکا بهم بدین لطفا، خودم هرچی گشتم درباره ماهی تن پیدا کردم اگه کمکم کنین خیلی ممنون میشم.
با تشکر![]()
سلام
متاسفانه در مورد ماهی الیکا چیزی پیدا نکردم.
فعلا این مورد رو مطالعه کنید براتون پیدا می کنم!
مراحل فرايند توليد کنسرو ماهی تن
سلام لطفاً یکسری مطالب جدید یا مقاله درباره پلنگ ایرانی تو بخش محیط زیست قرار میدین -با تشکر
سلام به همه آبخیزی های عزیز
بابا من کمک میخوام استادم یه موضوع بهم داده که بیام سر کلاس ارائه بدم ولی هرچی میگردم چیز مناسبی پیدا نمیکنم عنوان موضوعم اینه : بررسی اقتصادی طرح های رودخانه ای
اگه شما چیزی داری برام بفرسید