۵- سریع تلاش می کنند، سریع از شکست می گذرند، تلاش می کنند و هرگز از حرکت نمی ایستند.
اگر برای بار اول به تیراندازی بروید، نمی توانید اولین گلوله را دقیقا به هدف بزنید. در زندگی هم برای رسیدن به اهداف باید تلاش کرد. به سادگی از هدفتان دست نکشید، خیلی چیزها هستند که شما نمی دانید و با هر بار شکست آنها را تجربه می کنید. سریع یاد بگیرید، سریع عمل کنید و دست نکشید.
به خاطر داشته باشید که همیشه دیر است. همین حالا که این متن را به پایان می برید، برای هدفتان برنامه ریزی کنید.
۴-آنها دقیقا می دانند که وقتشان را صرف چه چیزی می کنند.
اگر نمی دانید که وقتتان را چطور سپری کنید، تقریبا همه وقتتان را از دست داده اید. زمان یکی از با ارزش ترین منابع ایست که انسان در اختیار دارد. شما می توانید پولتان را هدر دهید و دوباره برای کسب پول برنامه ریزی کنید. ولی زمان از دست رفته را نمی توان برگرداند.
باید مراقب نحوه سپری شدن زمانتان باشید. اگر ۷۰٪ زمانتان را صرف دیدن تلویزیون و گردش با دوستان می کنید، می توان گفت که هرگز به اهدافتان نخواهید رسید.
زمان را ثبت کنید. نرم افزار های زیادی برای این کار وجود دارد. Rescue Time یکی از بهترین های آنهاست که با گرفتن داده های خام از نحوه سپری شدن زمان شما پشت کامپیوتر، می تواند به شما اعلام کند که دقیقا چقدر زمان را صرف کدام وب سایت، بازی یا نرم افزار کرده اید.
اگر راجع به تغییر در زندگی خود جدی هستید، همین حالا از کارهای که زمان شما را به بطالت می گذرانند دست بکشید و کارهای مفید را انجام دهید.
می توانید همین الان فیسبوک را ببندید.
افرین.افرینباریک الا به شما ....
همشونو من دارم ....خخخخخخخخخخخخخخخ
خواهش میکنممرسی پارمهر جون
موفق باشیدآخه الان خیلی خسته ام بزار باشه فردا برنامه ریزی میکنم![]()
بلی.بلی100درصدسه تا اولی رو ندارم
دو تا دیگه یه کم دارم
پس نتیجه ادم موفقیم![]()
خواهش میکنم دوست خوبممرسی خانمی![]()
اشکالی نداره عزیزم...ممنونم از حضورتخیلی جالب بود...........همشون........لایکم تموم شده.......ببخشید
![]()
خواهش میکنم دوست خوبممیسییییییییییییییییییییییی خیلی خوب بود![]()
خواهش میکنم عزیز دلمTHANKS A LOT DEAR parmehr.![]()
خیلی عالی بود پارمهر خانم ،ممنون
خیلی هم به جا بود چون دست ازتلاش برداشته بودم وتاحدودی ناامید شده بودم.مرسی
امیدوارم در زندگی واقعیت به شما کمک کندمرسی.........
همه اینا که گفتی قبول، ولی حقیقتا ( به قول یه بنده خدایی ) "نمیدونم چرا هِی نمیشه"
سلام خوش امدیدسلام ....
من بازم اومدم ...
راستی یه سوالی حسابی ذهنمو مشغول کرده .....
اونم اینه که شما خودت چرا جواب به تاپیکت نمی دی ؟
همش بقیه دارن خودشونو مقایسه می کنن شما هم یه کاری بکن خب ......
خودت چی دوست خوبم شما خودت چندتا از این عادتها رو داری؟
بینم نکنه می خوای بگی که همه اون 5 تا رو از روی عادتهای روزانه خودت کشف کردی و نوشتی ؟
ولی فک کنم همینطور باشه ....
اگه غیر این بود خب یه مقایسه ای می کردی خودت ....
تبریکات ویژه به دوست عزیز و موفق موفق موفق خودم....
![]()
ممنون از حضور گرمتونمیبینم که طرح تاپیک هاتو عوض کردی
یه کم فکر ملتم باش اینجوری از نفس میفتن![]()