یک مطلب بالای 18 سال! 18+++

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
به مدتی بیش از یک دهه هم مشغول وبگردی بوده ام. یک چیزی این میان برای من سئوال است که چرا اینقدر مطالب بالای 18 سال مشتری دارد!
شما سری به لینک باکسهای مختلف و سایتهای اشتراک لینک بزنید این مطلب را تایید خواهید کرد که هر لینکی که در آن مطالب +18 باشد به شدت پر کلیک خواهد بود.
در واقع اگر شما در وبلاگ خود یک مطلب تخصصی راجع به سلامت که ارزشمندترین چیز برای انسان است بنویسید به درصدی از بازدید لینکی با عنوان “عکسهای لختی فلان بازیگر” نخواهد رسید!
نکته جالبتر اینکه فقط مطالب با محتوای مستهجن و هرزه نگاری نیستند که اینقدر جذاب هستند، حتی لینکهای وحشتناک و مهوع هم خیلی پر طرفدار هستند. مثلا” مدتی پیش تصاویر تصادفهای مختلف را در یکی از سایتهای که اکنون ***** هم شده است می دیدم، با اینکه تصاویر فوق العاده مهوع بود (مانند بدن تکه تکه شده و روده های بیرون ریخته) از پر بازدیدترین مطالب روز شده بود!
جدا” برای من سئوال است که چرا ایرانیان اینقدر به *** و خشونت علاقه مندند؟
قصد ندارم بگویم این رفتار خاص ما ایرانیها است اما واقعا” جای تعجب دارد که مطلبی که راجع به “علل خور خور کردن” و یا “علت پزشکی بختک خواب” فقط حدود هزار بازدید داشته باشد اما آخرین عکسهای مهناز افشار و لیلا اوتادی و الناز شاکردوست بالای ده هزار بازدید!
جالبتر این بود که لینکی که راجع به اثرات منفی تماشای روتین پورنوگرافی هم بود با بازدید وحشتناکی روبرو شده بود! که نشان میدهد که چقدر این مطالب مشتری دارد که همه زود نگران اثراتش هم می شوند!
نمی خواهم بگویم در دنیا این مطالب مورد توجه نیستند اما توجه ما ایرانیها به این مطالب که شامل ***و خشونت هستند به طرز غیر طبیعی دارد بالا می رود و این زنگ خطری است که نشان میدهد هر قدر فضای واقعی تلاش می شود با قوانین به هنجار نگهداشته شود فضای مجازی به شدت نا به هنجار و ناجور در حال رشد است.

در کنار این محتویات متاسفانه اکنون در فروشگاه های اینترنتی هم محصولاتی جنسی به فروش می رسد که باید تحت نظر پزشک مصرف شوند. سری به وبلاگها بزنید مسلما” تعجب خواهید کردید که این همه محصولات جنسی در فروشگاه های آنلاین بدون مجوز که هیچکدام هم تخصصی ندارند چه می کند؟
آیا می توانید وقتی در کنار بچه ها وارد وبلاگی می شوید اینها را برای آنها توجیه کنید؟
منظور نگارنده تاکید بیشتر بر روی *****ینگ و یا قطع کردن اینترنت بین المللی نیست بلکه منظور بر این است که چرا جامعه ما که دایه اخلاقیات دارد اینقدر تشنه این نوع مطالب است؟

Sarp

مدیر بازنشسته
به همان دلیل که کانالهای فارسی زبان ماهواره ای همه ش لوازم سکــــس و . . .تبلیغ میکنند !

حال آدم به هم میخوره از این همه . . . !

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
به همان دلیل که کانالهای فارسی زبان ماهواره ای همه ش لوازم سکــــس و . . .تبلیغ میکنند !

حال آدم به هم میخوره از این همه . . . !
خسته شدیم از ............................................
چرا در جامعه اخلاق محور ما این چیزها این قدر زیاد شده؟
شاید به دلیل منع های اجتماعی و عدم توجه به هرم نیازهای اساسی بشر است......................

m saeidi

عضو جدید
اینا همه اش بخاطر محدودیته . هر کسی با هر دینی و هر ملیتی رو محدود کنی همین میشه . مخصوص ایرانی و غیر ایرانی نیست . محدودیت آقا محدودیت .
من مطمئنم 99 درصد جوانهای الان ....شکن دارن ولی مگه باهاش چیکار میکنن ؟
1درصدشون بخوان خرابکاری کنن ، بقیه بخاطر اون 1 درصد باید بسوزن و بسازن و هی .... شکن دانلود کنن . آخر هم هر کسی هر کاری دلش بخواد میکنه و دلشون خوشه که ..... کردن .

Sarp

مدیر بازنشسته
شاید به دلیل منع های اجتماعی و عدم توجه به هرم نیازهای اساسی بشر است......................
همون مثل سوختن ترها به پای خشکها

امیر علی. ع

عضو جدید
هیچ جای تعجب نداره همه افراد زمین اینجوریندوقتی از یه چیزی منع بشند برای دیدن آن حریصتر میشند.باور کنید اگه پدر من بنا به فرض تمام عمر پیش من روسری سر میکرد برای دیدن موهای پدرم دنبال فرصت میگشتم.موضوعات دیگر هم همینطوره.من فکر نکنم مختص ما ایرانیها باشه هر جامعه ای که شرایط ما رو داشته باشه افرادش همینطوری بار می ایند.

fateme_003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
توی وجود همه ادما یه حس کنجکاوی وجود داره که وقتی فرد رو از انجام یه کاری منع میکنی اون حس خودشو نشون میده مثلا به یه بچه بگی دست به بخاری نزن یه نیگا بهت میندازه ودوباره به بخاری نزدیک میشه حالا هی به بچه بگو دست نزن میسوزی ولی اون تا دست نزنه ودستش نسوزه نمیفهمه چی میگی اون تموم تلاششو میکنه تا دلیل دست نزدنشو بفهمه حالا بقیه مسائلم همینه وقتی یه سایتی**** میشه و یا نوشته بالای فلان سال ،حس کنجکاوی ادما گل میکنه ،میخوان ببینن چیه که اینقدر مهم بوده که گروه سنی مشخص کرده و بیشترم اونایی کنجکاوتر میشن که تو این گروه سنی نیستند.

shahin.20

عضو جدید
فک نکنم دلیلش به فرهنگ و اینا باشه.....
نظر شخصی من اینه که سن استفاده از اینترنت پایین اومده ولی فرهنگ استفادش برای همون رده سنی مونده.
بچه های 7 ساله وقتی تو فیس بوک دیده میشن!!!!!

m saeidi

عضو جدید
بچه های 7 ساله وقتی تو فیس بوک دیده میشن!!!!!

ایرادش چیه ؟ بچه 7 ساله توی فیس بوک میتونه ثبت نام کنه ؟
من که ایرادی نمی بینم .
بچه 2 ساله هم میتونه توی فیس بوک باشه:biggrin:

کاپتا

اخراجی موقت

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز

جامعه ما اخلاق محور نیست فقط شعارش رو میده
خود اونایی که دم از اخلاق میزنند بدترین بی اخلاقیها را مرتکب میشوند.

بالا