mr1991
عضو جدید
نه بابا !!! یعنی شماها واسه اثبات یه دروغ انقدر خودتونو به آبو آتیش میزنین ؟!!! خسته نباشید واقعا !!اتفاقا ؛ رهبر شماها موسوي به دروغ ادعا كرد كه در انتخابات ، تقلب شده است ولي تمام حرفاهيش دروغ از آب د درآمد
ودروغگو دشمن خدا است![]()

نه بابا !!! یعنی شماها واسه اثبات یه دروغ انقدر خودتونو به آبو آتیش میزنین ؟!!! خسته نباشید واقعا !!اتفاقا ؛ رهبر شماها موسوي به دروغ ادعا كرد كه در انتخابات ، تقلب شده است ولي تمام حرفاهيش دروغ از آب د درآمد
ودروغگو دشمن خدا است![]()

آره ! برو یه کم به اون مغزت استراحت بده !راست میگی دارم تند میرم خسته شدم
برم رو مود پیاده روی سریع![]()
1 . معیار رو هم اکثریت انتخاب میکنند .1 . ملت براي مقبولت نظام مورد نظر است ولي براي مشروعيت حكومت ، ملاك ها ومعيارها مطرح است مردم بر چه اساس انتخاب ميكنند ؟ تبليغات ؛ پول يا شعور ودرك وفهمشان ؟.
.
.
2 . در مثل مناقشه نيست
پس از وفات پيامبر فقط 7تا 8 نفر از حضرت علي تبعيت كردند وهمگي سراغ فلاني رفتند وعلي را 25 سال خانه نشين نمودند ....
.
.
. پس حق با فلان خليفه چون اكثريت با او بودند ...........
معيار اكثريت يا اقليت نيست ؛ حق با كيست
.
.
3 . . وانگهي مگر مردم به احمدي نژاد 24،5 ميليون راي ندادند ؛ پس چرا سبز پوشان دروغگو به اكثريت تمكين نكردند .
.
.
4 . در كل هرجا كه اكثريت با شماها باشد ؛ مورد پسند است وهرگاه ........
.
.
.
5 . شاه حيوان ناصر الدين ؛ از ترس مردم وعلماء دين ، مشروطه را امضاء كرد وبعد از مدتي به دستور بيگانگان مجلس را به توپ بست .
.
.
کسی که این حیوان رو بگیره زیر پروبالش و از کارهاش حمایت کنه چی ؟ اسم اینو چی میذارن ؟ حکمش چیه ؟هركس ؛ هر فردي را بدون دليل وخلاف وقصاص ؛ بكشد حيوان است بلكه بدتر از حيوان .
.
.
وهركس بادروغ وتهمت وشايعه پراكني وايجاد فتنه كند ؛جامعه اسلامي را به آشوب واغتشاش بكشد ..........
گناه اش بدتر از كشتن است ..........دليل :
قران ميگويد :
الفتنه اشد من القتل
مامانت صدات میکردبرین به درس و مشخ و کار وزندگیتون برسین این فضولی ها به شما نیومده

1
مامانت صدات میکرد
برو ببین چی میگه
بنده خدا شاید میخاد بفرستتت چن تا نون بگیری
بدو آفرین![]()

برین به درس و مشخ و کار وزندگیتون برسین این فضولی ها به شما نیومده
كروبي از اين دروغ ها وتهمت ها را زد وبعد ؛هرگز نتوانست ادعاي دروغيشن را ثابت كند وبعد هم اعتراف كرد منظورش چيزي ديگر است ........
كروبي هم آلت دست ديگران است وفردي از نظر رواني به قول دكترش نامتعادل است![]()
چه موافق باشي چه مخالف ...........
انقلاب رخ داد ومسيرش را پيدا كرده ومي رود تا به مكان موعود برسد![]()

همون مصاحبه ای که جوان آنلاین کرد و بعد معلو شد چنین شخصی اصلا وجود نداره؟خود دكترش مصاحبه كرد