یک سوال!

ho3in.s

عضو جدید
آیا در مقطع ارشد در دانشگاههای دولتی ترم اول مرخصی داده میشه؟

ho3in.s

عضو جدید
آخه حیاتیه! میخواستم بدونم مثلا اگه امثال قبول بشم ولی تا 31/6 فارغ التحصیل نشم میتونم یه ترم مرخصی بگیرم تا فارغ التحصیل بشم؟

آخرین ویرایش:

Neverhood

عضو جدید
آخه حیاتیه! میخواستم بدونم مثلا اگه امثال قبول بشم ولی تا 31/6 فارغ التحصیل نشم میتونم یه ترم مرخصی بگیرم تا فارغ التحصیل بشم؟

سلام فکر نکنم چون منم دقیقا شرایط شما رو دارم :redface: 100 پاسیدم 46 تا مونده:razz:
فکر کنم باید حتما فارغ التحصیل شده باشی یعنی گواهی فارغ التحصیلیتو بیاری برای ثبت نام !!!
حالا دوستانی که تجربه دارند نظر بدند ! :gol:

REZAB

عضو جدید
کاربر ممتاز
آیا در مقطع ارشد در دانشگاههای دولتی ترم اول مرخصی داده میشه؟

اینجوری نیست که اصلا نشه.... بعضی دانشگاهها همکاری میکنن ... مثلا یکی از همکلاسیهای من 5 واحد رو تو مهر پاس کرد در حالیکه سر کلاسهای ارشد هم میومد ... البته چون همون دانشگاه قبول شده بود و هواشو داشتن دیگه..

ho3in.s

عضو جدید
پس برای یکی مثل من که دانشجوی دانشگاه آزادم و پارتی هم ندارم(اگه هم داشتم استفاده نمیکردم) یعنی...:(

Neverhood

عضو جدید
اینجوری نیست که اصلا نشه.... بعضی دانشگاهها همکاری میکنن ... مثلا یکی از همکلاسیهای من 5 واحد رو تو مهر پاس کرد در حالیکه سر کلاسهای ارشد هم میومد ... البته چون همون دانشگاه قبول شده بود و هواشو داشتن دیگه..

تعجب میکنم !!!
آخه ربطی نداره کدوم دانشگاه باشی ! باید مدرک فارغ التحصیلی برای ثبت نام ارشد ببری ؟!؟!!
:eek:

REZAB

عضو جدید
کاربر ممتاز
تعجب میکنم !!!
آخه ربطی نداره کدوم دانشگاه باشی ! باید مدرک فارغ التحصیلی برای ثبت نام ارشد ببری ؟!؟!!
:eek:

دولتی به هیچ وجه مرخصی نمیدن

در صورت قبولی تو ارشد تا 6 واحد رو میشه به صورت خودخوان در ترم اول ارشد پاس کرد...
همکلاسی من تازه بعد از عید مدرک فارغ التحصیلیه کارشناسیشو گرفت!!

mostafa1984

عضو جدید
در صورت قبولی تو ارشد تا 6 واحد رو میشه به صورت خودخوان در ترم اول ارشد پاس کرد...
سلام
آقا شما اینرو مطمئنین؟؟ آخه خیلی مهمه! جایی نوشته؟ تویه همه دانشگاه ها میشه اجرا کرد؟؟

Neverhood

عضو جدید

آقا رضا مطمئنی ؟؟؟ :eek:
من فکر نمیکنم که اینطوری باشه ، 100% یه شرایطی داره !!! :razz:

REZAB

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
آقا شما اینرو مطمئنین؟؟ آخه خیلی مهمه! جایی نوشته؟ تویه همه دانشگاه ها میشه اجرا کرد؟؟

آقا رضا مطمئنی ؟؟؟ :eek:
من فکر نمیکنم که اینطوری باشه ، 100% یه شرایطی داره !!! :razz:

بله دوستان ... مطمئنم.. حتی بخاطر شما امروز به دوستم زنگ زدم... جالبه مدرکشو تازه چند روز پیش گرفته ... یعنی بعد از تموم شدن ترم دوم... گفت "قانون تا 6 واحد خودخوان" وجود داره...
زیاد چیز مهمی نیست که شرایط خاصی بخواد ...

ho3in.s

عضو جدید
اگه قانونه پس برای دانشجویان آزاد هم باید بشه درسته آقا رضا؟

Neverhood

عضو جدید
بله دوستان ... مطمئنم.. حتی بخاطر شما امروز به دوستم زنگ زدم... جالبه مدرکشو تازه چند روز پیش گرفته ... یعنی بعد از تموم شدن ترم دوم... گفت "قانون تا 6 واحد خودخوان" وجود داره...
زیاد چیز مهمی نیست که شرایط خاصی بخواد ...

سلام آقا رضا گل:gol:
میتونم بدونم دوستت کدوم دانشگاه بوده ؟
اگه دانشگاه آزاد هم اینجوری باشه که خیلی عالی میشه !!! ;)

بالا