یک سوال و یک سکه بهار آزادی جایزه

rashidishahram

مشاور صنعت برق
در راستای فعالتر شدن این تالار و تشکر از مهندسین عزیز یک سوال در نظر گرفته شده و از بین مهندسین عزیزی که جواب کامل را تا تاریخ 30/6/87 در این پست ارائه نمایند به قید قرعه یک سکه بهار آزادی در تاریخ 17/7/87 با هماهنگی مدیریت این تالار و از طرف شرکت پترو پردا اهدا خواهد گردید.

سوال: نقطه ستاره یک ترانسفورمر 6.6/20 کیلوولت و توان 2500KVA با اولیه مثلث و ثانویه ستاره و امپدانس درصد 6.5 از طریق مقاومت (NGR) به زمین وصل شده است. مطلوبست 1- مقدار مقاومت 2- اگر نقطه ستاره بصورت مستقیم (بدون استفاده از مقاومت)به زمین وصل گردد حداقل مقدار اتصال کوتاه تکقاز به زمین یا متقارن چقدر خواهد بود؟

hedayat.k

عضو جدید
در راستای فعالتر شدن این تالار و تشکر از مهندسین عزیز یک سوال در نظر گرفته شده و از بین مهندسین عزیزی که جواب کامل را تا تاریخ 30/6/87 در این پست ارائه نمایند به قید قرعه یک سکه بهار آزادی در تاریخ 17/7/87 با هماهنگی مدیریت این تالار و از طرف شرکت پترو پردا اهدا خواهد گردید.

سوال: نقطه ستاره یک ترانسفورمر 6.6/20 کیلوولت و توان 2500KVA با اولیه مثلث و ثانویه ستاره و امپدانس درصد 6.5 از طریق مقاومت (NGR) به زمین وصل شده است. مطلوبست 1- مقدار مقاومت 2- اگر نقطه ستاره بصورت مستقیم (بدون استفاده از مقاومت)به زمین وصل گردد حداقل مقدار اتصال کوتاه تکقاز به زمین یا متقارن چقدر خواهد بود؟
ميزان مقاومت حدود 5 اهم خواهد بود

rashidishahram

مشاور صنعت برق
این سوال اینقدر آسونه که ارزش جواب دادن نداره؟ یا به جایزه شک دارن که دوستان جواب نمی دهند؟

ARC_2008

مدیر بازنشسته
...
از آنجا که این تاپیک جذاب است . در صورت تمایل دوستان ، آن را به بخش قدرت محدود نکنیم. آن را در بخش کلی برق بگذاریم و سوالات گرایش های دیگر را به آن اضافه نمائیم . این طور بیشتر مورد دید است .
نظر خود را بفرمائید .

rashidishahram

مشاور صنعت برق
...
از آنجا که این تاپیک جذاب است . در صورت تمایل دوستان ، آن را به بخش قدرت محدود نکنیم. آن را در بخش کلی برق بگذاریم و سوالات گرایش های دیگر را به آن اضافه نمائیم . این طور بیشتر مورد دید است .
نظر خود را بفرمائید .

دوستان نظر دهند.

ali_boobeh

عضو جدید
فکر می کنم تقریبا 18 اهم می شود با استفاده از فرمولهای زیر
Ikd=In/uk ,R=V/Ikdکه در آنها Ikd جریان اتصالی دائمی وIn جریان نامی ثانویه ترانس وuk امپدانس درصد ترانس است ورابطه بعدی هم قانون اهم است

rashidishahram

مشاور صنعت برق
لطفا محاسبات را به ترتیب بر اساس فرمول انجام دهید. و ذکر فرمول دلیل بر جواب نیست.

behnam1988

عضو جدید
حيف که من از قدرت سر در نميارم .
منم موافقم فقط به قدر ت محدود نشه و از تمام شاخه های برق سوال بديد بد نيست . ( جايزه هم نداشت موردی نداره همين که يکم سرمون گرم شه بسه )

behnam1988

عضو جدید
من يه سوال طرح ميکنم ( ولی جايزه نداره ها مگر اينکه خود مهندس رشيد .... )
سوال
ما يه مخزن پر از مايع داريم مثلا ( 40000 هزار ليتری ) ميخواهيم سطح مخزن رو اندازه بگيريم ولی با دقت 1 متر برامون کفايت ميکنه ( فرض کنيد ارتفاع مخزن هم 12 متر هست ) .
حالا بنظر شما ساده ترين راه و در عين حال ارزون ترين راه چيه ؟؟
هرقت خواستيد بگيد من جواب رو بگم

rashidishahram

مشاور صنعت برق
ساده ترین و ارزان ترین راه اینه که یک سنگ به یک نخ ببندی و ببری داخل مخزن و با اون اندازه بگیری و بعد بیرون طول نخ رو متر کنی با دقت یکی دو سانتیمتر. جوابهای دیگه هم داره که یکی از این فیزیکدانهای معروف تو جلسه امتحانش نوشته بود. البته این رو بابت شوخی گفتم. دوستان نظر خودشون رو اعلام کنند.

behnam1988

عضو جدید
البته که ساده ترين راه همينه ، ولی اگه منبع ما تو فاصله 1 کيلو متری محل استقرار کارخانه باشه و قرض کنيد که چله ی زمستون هست .........
من منظورم سيستم های اتوماتيک بود .

ARC_2008

مدیر بازنشسته
... چند تا level switch هر کدام 4 -5 هزار تومن ! . گفتی دقت یک متر . گفتی 12 متر ارتفاع . می شود 12 تاlevel switch . به عبارتی می شود ...
چطور بود ؟