یک سوال مهم

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همیشه این سوال درذهنم بوده که :
چرا معمولی ترین اخبار یاپیش پا افتاده ترین نظرات یا کم اهمیت ترین موضوعات اگر درموردایران باشه یا به شکلی به ایران مربوط بشه در راس تمامی اخبار نوشتاری وکفتاری تمام دنیا قرار میگیره؟
به عبارتی ساده تر اوضاع واحوال داخلی ما چر ا اینقدر برای دولت ها ورسانه های دیگرکشورهای جهان مهمه؟
ممنون میشم نظر بدین .موفق باشید :gol:

smn_mrkz

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا معمولی ترین اخبار یاپیش پا افتاده ترین نظرات یا کم اهمیت ترین موضوعات اگر درموردایران باشه یا به شکلی به ایران مربوط بشه در راس تمامی اخبار نوشتاری وکفتاری تمام دنیا قرار میگیره؟
به عبارتی ساده تر اوضاع واحوال داخلی ما چر ا اینقدر برای دولت ها ورسانه های دیگرکشورهای جهان مهمه؟
[/QUOTE

chon har khabare jalebie to iran miofte

mehdix622

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نوعي خبر ساز شديم
انقلاب 30 سال پيش
جنگ 8 ساله
منطقه خاورميانه و تنگه هرمز
تنها كشور شيعي بودن
كنار كارخونه مواد مخدر بودن
توليدات نفتي داشتن

و مهمتر از همه
دارا بودن حاكماني كه دوس دارن خودنمايي خبري و رسان اي و جنجالي داشته باشن

شايد بالايي ها به تنهايي نتون جواب سوال تو رو بردن اما هموشن در كنار هم ميوتنن به نوعي جواب سوال شما رو بدن

البته شايد يكي از دلايلشم مقابله علني و غيرمنطقي با امريكا باشه

civil.7

عضو جدید

من فکر میکنم بخاطر اوضاع آشفته ایران باشه
یه کشور با یه حکومت نوپا و با کلی ادعا ... که به قول دوستان هر اتفاقی هم که فکر کنی توش میفته
و فکر میکنم از این آب گل آلودهر کسی میخواد ماهی بگیره هر کسی با ذره بین خودش دست به کار شده تا یه یه سوتی به نفع خودش از ایران بگیره

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نوعي خبر ساز شديم
انقلاب 30 سال پيش
جنگ 8 ساله
منطقه خاورميانه و تنگه هرمز
تنها كشور شيعي بودن
كنار كارخونه مواد مخدر بودن
توليدات نفتي داشتن

و مهمتر از همه
دارا بودن حاكماني كه دوس دارن خودنمايي خبري و رسان اي و جنجالي داشته باشن

شايد بالايي ها به تنهايي نتون جواب سوال تو رو بردن اما هموشن در كنار هم ميوتنن به نوعي جواب سوال شما رو بدن

البته شايد يكي از دلايلشم مقابله علني و غيرمنطقي با امريكا باشه
خرف جالبی زدی که به دلم نشست مطرح بودن به هر عنوان ودلیلی یاد اون پاراگراف آخر رمان آخرین روزیک محکوم افتادم که آرزو میکرد برای دیدن صحنه اعدامش افراد زیادی بیان که میدان جای همه رو نداشته باشه ولی از سرشانسش اون روز بارانی وطوفانی بود و هیچکس نیومده بود . امیدوارم منظورم رو ازاین مثال گرفته باشی س

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فکر نمیکنم که ما تا اون حد مهم شده باشیم که دنیا همش گوش به زنگ ما باشه . این چیزی که شما ازش صحبت میکنید مربوط به همان چند تا رسانه میشه که کسی نیگاش نمیکنه و توجهی بهش نمیشه. فقط خود ما بهش توجه میکنیم و خیال میکنیم که دنیا روی اتفاقات ما حساس شده. کسی به ما و کار هامون اهمیتی نمیده مگه در حد طالبان و امثال آنها. ما هنوز هم برای دنیا مهم و یا قابل بحث نیستیم.

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من فکر میکنم بخاطر اوضاع آشفته ایران باشه
یه کشور با یه حکومت نوپا و با کلی ادعا ... که به قول دوستان هر اتفاقی هم که فکر کنی توش میفته
و فکر میکنم از این آب گل آلودهر کسی میخواد ماهی بگیره هر کسی با ذره بین خودش دست به کار شده تا یه یه سوتی به نفع خودش از ایران بگیره

احسنت موضوع اینه آمریکا وانگلیس عاشق چشم وابروی ماکه نیستن میخوان توی این مواقع از این نمد کلاهی برای خودشون بدوزن البته برخوردهای احساسی ماهم مزید براین دلایل میشه وقتی که یکی ازدوستانمون خیلی راحت خودش رو ایرانی نمیدونه وبه دلیل تمسخریک عده راضی به انکار هویتش میشه چه انتظاری میشه داشت زمانیکه به این راحتی راضی به تجزیه مملکتش میشه اونهم یرای یک مشت جک بیمزه که برای تمام اقوام ساختن تاتفرقه بندازن که ظاهرا" بدلیل ناآگاهی ماها وامثال اون دوستمون به تلاششون درتفرقه اندازی به ثمرهم رسیده . متاسفانه

mehdix622

عضو جدید
کاربر ممتاز
خرف جالبی زدی که به دلم نشست مطرح بودن به هر عنوان ودلیلی یاد اون پاراگراف آخر رمان آخرین روزیک محکوم افتادم که آرزو میکرد برای دیدن صحنه اعدامش افراد زیادی بیان که میدان جای همه رو نداشته باشه ولی از سرشانسش اون روز بارانی وطوفانی بود و هیچکس نیومده بود . امیدوارم منظورم رو ازاین مثال گرفته باشی س
بله دقيقا منظور منم همين بود

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فکر نمیکنم که ما تا اون حد مهم شده باشیم که دنیا همش گوش به زنگ ما باشه . این چیزی که شما ازش صحبت میکنید مربوط به همان چند تا رسانه میشه که کسی نیگاش نمیکنه و توجهی بهش نمیشه. فقط خود ما بهش توجه میکنیم و خیال میکنیم که دنیا روی اتفاقات ما حساس شده. کسی به ما و کار هامون اهمیتی نمیده مگه در حد طالبان و امثال آنها. ما هنوز هم برای دنیا مهم و یا قابل بحث نیستیم.
آرزومیگنم که اینچوری باشه ممنون ازراهنمایی وشرکتت دربحث دوست عزیزم .موفق باشید

M O H A M M A D

عضو جدید
احسنت موضوع اینه آمریکا وانگلیس عاشق چشم وابروی ماکه نیستن میخوان توی این مواقع از این نمد کلاهی برای خودشون بدوزن البته برخوردهای احساسی ماهم مزید براین دلایل میشه وقتی که یکی ازدوستانمون خیلی راحت خودش رو ایرانی نمیدونه وبه دلیل تمسخریک عده راضی به انکار هویتش میشه چه انتظاری میشه داشت زمانیکه به این راحتی راضی به تجزیه مملکتش میشه اونهم یرای یک مشت جک بیمزه که برای تمام اقوام ساختن تاتفرقه بندازن که ظاهرا" بدلیل ناآگاهی ماها وامثال اون دوستمون به تلاششون درتفرقه اندازی به ثمرهم رسیده . متاسفانه
سلام ..
ازین نوشته ات خیلی خوشم اومد عیدی جان
به نظر من امروزه بخاطر استقلال باید خیلی هزینه کرد و جلوی خیلی از صحبت ها و کارهارو گرفت !
متاسفانه آنها دارند روی این مسائل به شدت کار میکنند، و مهمترین هدفشون هم تفرقه و چند دستگی است. که .... شاهد بودیم ...

بخاطر بعضی افراطیون و دهان بین ها مشکلاتی پیش آمد و.......

ایران و ایرانی زنده است به غیرت، امیدوارم این غیرت و میهن پرستی رو هیچ وقت ازمون نگیرند، که اگر گرفتن باید فاتحه ی ایران رو خوند.....

ایران همیشه خاری بوده در چشم کسانی که دنیا رو برای خودشون میخواند

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام ..
ازین نوشته ات خیلی خوشم اومد عیدی جان
به نظر من امروزه بخاطر استقلال باید خیلی هزینه کرد و جلوی خیلی از صحبت ها و کارهارو گرفت !
متاسفانه آنها دارند روی این مسائل به شدت کار میکنند، و مهمترین هدفشون هم تفرقه و چند دستگی است. که .... شاهد بودیم ...

بخاطر بعضی افراطیون و دهان بین ها مشکلاتی پیش آمد و.......

ایران و ایرانی زنده است به غیرت، امیدوارم این غیرت و میهن پرستی رو هیچ وقت ازمون نگیرند، که اگر گرفتن باید فاتحه ی ایران رو خوند.....

ایران همیشه خاری بوده در چشم کسانی که دنیا رو برای خودشون میخواند
محمدجان ممنون از مشارکتتون متاسفانه دربین اقشار جوان وتحصیل کرده ما این نوع بحث ها خریدارداره بدون اینکه به این نکته ظریف توجه داشته باشن ما آماج انواع تیرهای تفرقه از غرب وشرق وشمال وجنوب هستیم غافل ازاینکه اگر این تفرقه افکنان به اهداف شومشان برسن اولین قربانیها همین طرفداران آنان هستند تاریخ هزاران یار شاهداین وقایع بوده.ولی شکرخداوند تجزیه طلبی درمیان ما ایرانیان ننگ است و جایگاهی ندارد

dara_ando

عضو جدید
یه چیز ی که به نظرم میرسه اینه که اخبار کره شمالی هم همینطور سر و صدا میکنه. چرا؟

mammad_1313

عضو جدید
کاربر ممتاز
چون آدمهای خطرناکی هستیم،
حوادث اخبار کشورمون رو پخش میکنن که تحلیل گران در موردمون تصمیم بگیرن
به همین سادگی