یک سوال از مدیر تالار بیایید و هیئت منصفه شوید....

kaveh_sharififar

عضو جدید
من خیلی توجه کردم که همه جا و به راحتی همه آذری زبان های محترم و بعضا مابقی میگن یاشاسن آذربایجان << زنده باد آذربایجان >> ولی در صورتی که اگر یه کردزبان بگه بژی کوردستان فوری حکم اعدامش رو امضا میکنید؟؟؟

برای مثال من دیروز تاپیکی دیدم با مضمون کوردستان ایران ، مهد دلیران از دوست عزیزم ژیلمو ولی فوری تاپیک پاک شد و از ژیلمو هم خبری نیست احتمالا اون رو اخراج یا محروم کردید.

آیا اینجا هم تو این جامعه مجازی جامعه به ظاهر تحصیل کرده ها هم بایید همچین چیزهایی ببینیم؟؟؟ آیا اینه دموکراسی و آزادییه بیان؟؟؟ یا فقط زمانی که کشور عزیز ما با منافقین سر جنگ داره کردها غیور میشن که برن بجنگن ولی در زمان صلح و آرامش حتی در مورد آنها حرف زدن هم مجازات داره؟؟؟

امیدوارم من هم اخطار نگیرم آخه این روزها هرکسی که حرف حق رو بزنه یا آخطار میگیره یا اخراج میشه؟؟!!

خواهش میکنم در این مورد نظر بدید و از مدیر محترم تمنا دارم تاپیک رو قفل نکنه تا جواب داده بشه...

archi_arch

مدیر بازنشسته
سلام
اول اینکه بهتر بود قبل از هر چیز اول با خود ایشون صحبت میکردین و علت حذف تاپیک و برخوردباهاشونو از خودشون میپرسیدین و بعد اگه جواب نگرفتین اینجا مطرح میکردین! ولی خوب حالا که مطرح کردین با اجازه منم دونه دونه جواب میدم:

در جواب مورد اول باید بگم که ممنونم از توجهتون ولی کاش کمی بیشتر توجه میکردین! اینجا هیچکس با کرد و ترک و ... مشکلی نداره! هیچ جا هم به خاطر گفتن کلمه ی زنده باد کردستان (یا اذربایجان یا ... ) کسی مجازات و محکوم نشده! (اگه خلاف اینو دیدین لطفا لینک تاپیکو اینجا بذارین یا نشونی شو بدین تا دوباره بررسی بشه)
تاپیکی که شما دیدین به دلیل دیگه ای حذف شد و با ایشون برخورد شد و دلیلشم به خاطر نقض قوانین سایت از جانب ایشون بود نه به خاطر گفتن جمله ی زنده باد کردستان! و به خاطر کرد بودنشون!
حتما در جریان نیستین که من قبلا هم به ایشون گفته بودم و تذکر داده بودم که اینجا جای بعضی بحثها نیست و ازشون خواستم تا به این بحث ادامه ندن

( اگه تاپیکهای قبلی ایشونو ندیدین پیشنهاد میکنم اول این تاپیکها رو ببینید
جنبش های کرد : کردستان ایران ، مهد دلیران
چرا قفل؟؟؟ جنبش های کرد : کردستان ایران ، مهد دلیران... عشق را در پستویه خانه نهان باید کرد؟؟؟ )

ولی متاسفانه ایشون بعد از این تاپیکها باز هم مطالبشونو ارسال کردن (که این هنوز برای خود من جای سواله!!!!!) و این یعنی نقض قوانین! پس اگه بخواین منصفانه نگاه کنید خودتون حق میدین که قطعا باید باهاشون برخورد میشد.چون ایشون با اینکه قانون اینجا رو میدونستن اینکارو کردن.

دوم اینکه تو حرفاتون درباره ی ازادی بیان و ... گفتین بنابراین مجبورم دوباره به شما و دیگر دوستانی که این مشکل و دارن و علاقه مند به این بحثها هستن یاداوری کنم که:
درسته اینجا اسمش گفتگو ازاده ولی دلیل نمیشه هیچ محدودیتی نداشته باشه! کسی هم اینجا ادعای ازادی بیان تام نکرده بود که حالا خلافش ثابت شده باشه! اینجا باشگاه مهندسانه و مثل هر جای دیگه ای اهدافی داره و برای هدف خاصی برپا شده.در نتیجه فقط به موضوعاتی بها داده میشه که درجهت اون اهداف باشه و برای همه نوع بحثی جایی نداره! اینجا قراره به بحثهای تخصصی پرداخته بشه و علت وجود تالار های عمومی در کنار اون تالارها صرفا برای تخصصی تر شدن تالارهای علمی و جلوگیری از ایجاد بحثها و مطالب غیر علمی و بی ربط به رشته های تخصصی در اون تالارهاست. اگرم میبینید تا این حد ازادی هست که به بعضی موضوعات پرداخته میشه و تا حدی اجازه ی بحث داده میشه فقط و فقط به خاطر احترام به اعضا و علایق اونهاست ولی باز هم میگم تاجایی که مخالف سیاستهای سایت نباشه!
بنابراین شک نکنید که جلوی بحثهایی جنجالی به خصوص اگه خارج از اهداف سایت هم باشه گرفته میشه و فراموش نکنید که همه ی اعضا با علم به این موضوع و با مطالعه و پذیرفتن قوانین اینجا عضو شدن.

در اخر اینکه شما هم نگران نباشین! کسی به خاطر این تاپیک به شما اخطار نمیده!!!! و اینجا هم هیچ کس به خاطر زدن حرف حق اخراج نشده!!! مگر خلاف قوانین سایت رفتار کرده باشه که اون هم اول همیشه تا جایی که امکان داره بهش تذکر داده میشه و بعد در صورت تکرار از ادامه ی فعالیتشون در سایت جلوگیری میشه.

امیدوارم توضیحاتم کامل بوده باشه ولی اگه هنوزم جای سوالی هست در خدمتم.

کافر خداپرست

-
کاربر ممتاز
امیدوارم من هم اخطار نگیرم آخه این روزها هرکسی که حرف حق رو بزنه یا آخطار میگیره یا اخراج میشه؟؟!!
دوست عزيزم!
به عنوان يک ايراني و کسي که به فرهنگ و هنر اين مرز و بوم احترام مي‌ذاره از جمله کردهاي عزيزمان و اساتيدي که به جامعه‌ي هنري ما تحويل داده...
بايد عرض کنم: ايراد تاپيکي که اشاره کردين، بحث جدايي‌طلبانه‌اش بود...اين با وحدت ملي، و قانون اساسي و... منافات دارد عزيزم.
کم‌ترين ايرادش هم از طرف مسئولين باشگاه، اين بود که سايت را با خطر ف.ي.ل.ت.ر شدن، مواجه مي‌کرد...
از همه‌ي اين‌ها که بگذريم، اين چه برخورد غير منصفانه‌اي است؟ شما همه را به قضاوت خوانده‌ايد و هيأت منصفه مي‌طلبيد، اما پيش از قضاوت ديگران خود را بر حق مي‌دانيد؟!
پس اين چه دعوت بيهوده‌اي است؟ و اين چه برخوردي است که قضاوت به مخالفت احتمالي اين هيئت منصفه را پيش از شنيدنش به ناحق مي‌دانيد؟!
:gol:

gordafarin

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود
دوست عزیز بنده با کلیت گفتار شما در مورد کردهای عزیز موافق هستم و تاپیک ایشون رو هم دیده بودم ...
و همینجا از شما و از اقوام کرد که واقعا جوانمردی خودشون رو بارها اثبات کردن نهایت سپاس رو دارم مطمین باشید اگر بر همه ی چشم ها چشم بند بگذارند باز هم ذهن ما از درون میبینه و درک میکنه حمایت شما از هموطنانمون مایه خرسندی هست
ما قبلا هم این قبیل بحث ها رو در این فاروم داشتیم و چون همونطور که میبینید جمعیت علاقه من به اینکه برای بالا سریت اسم بزار نفر بعدیتو بزن فرار کن و...زیاد هست هنوز تالارهای سرگرمی فعال هستند و ...وگرنه نبودش بهتر از بودنش هست وقتی نمیشه بحث کرد!البته نوک پیکان تقصیر به سوی این فاروم نیست بلکه مشکل از جای دیگری هست (حال تو خود نکته سربسته بخوان)
توجه شما به این موضوع شایسته سپاسگذاری است
بدرود

Matrix

عضو جدید
در مورد سوال و جواب که سایر دوستان فکر میکنم جواب کاملی دادند.

فقط من یک توصیه به این دوستمون میکنم!

اگر شما یک کرد واقعی هستی،غیرت داری و به راهت ایمان داری ، این جاش نیست!مطمئن باش با هزارتا بحث تو این فاروم و امثالهم هم هیچ چیزی عوض نمیشه!

اگر مردی،پشت نقاب شعار نده،راه اون بزرگانی رو در پیش بگیر که حتی از جونش گذشتند . . .

به جای اینکه برای یک مشت شعار بیهوده و کلیشه ای ، حق 71450 کاربر دیگه که میخوان از اینجا استفاده علمی بکنند رو نادیده بگیری ، مرد عمل باش و پا به میدون بزار ! (یک ضرب المثلی هست نمیدونم درست یادم هست یا نه. میگه: "با حلوا حلوا کردن ، دهن شیرین نمیشه!" )

kaveh_sharififar

عضو جدید
من کرد نیستم ولی دمبال حقم با این وجود دست تک تک شما رو می بوسم که دعوت من رو قبول کردید . امیدوارم باعث ناراحتییه شما عزیزان نشده باشم همچنان نظرات سازنده شما رو چشم مینهم.

آذرتاش

عضو جدید
من در شهر نقده سربازی کردم و این را به چشم خودم دیدم که زمانی که بارزانی در عراق رئیس جمهور شد همه کرد ها شیرینی پخش میکردند و میرقصیدند و چیز هایی میگفتند که نمیشه اینجا گفت. رفتار و حرف های بعضی از شما ها بوی تجزیه طلبی میدهد و محکوم است. شاید این مطالب شما هم چنین حال و هوایی داشته که حذف شده. به هر حال عدالت در اینجا همیشه رعایت میشود. ما عادت کرده ایم که هر وقت کسی ما را تایید نکرد بگوئیم علیه ما ظلم شده و هیچوقت کلاه خود را قاضی نمیکنیم که ببینیم انها چه میگویند و یا قانون چگونه راهی را ترسیم کرده است. در ضمن آن کلمه یاشاسین آذربایجان را به آن معنی که شما در مورد کردستان بیان بیکنید نمیگوئیم. ما میگوئیم یاشاسین ایران و یاشاسین اذربایجان . یعنی ایران برای ما حکم اصلی است و تنها وطن ابدی ماست.