دوست دارم بدونم یعنی چی؟*****"باشگاه مهندسان ایران ***** شد"
خیلی جاها این جمله رو دیدم در صورتی که باشگاه ***** نشده،پس چرا همچین چیزی رو نوشتن![]()
من نوشتم اما نشون نمیدهدوست دارم بدونم یعنی چی؟*****
جالبه...من نوشتم اما نشون نمیده![]()
اما بازم مینویسم؛ف.ی.ل.ت.ر![]()
"باشگاه مهندسان ایران ***** شد"
خیلی جاها این جمله رو دیدم در صورتی که باشگاه ***** نشده،پس چرا همچین چیزی رو نوشتن![]()
مرسی candymanجاندوست عزیز
در یک پریود زمانی خاص که بر میگرده به گذشته و وقایع خاص ...این سایت ***** شد.اون هم اشتباه.بقیه اش هم به درد دنیا و آخرت هیچ کس نمیخوره.
سلام
باشگاه دو سه باری مسدود شد
از جمله مهمترینش سبب شد که تالار سینما ، اخبار حذف بشه و ادعاهای واهی هم نبود
عده ای که فقط خودشونو میدیدن ............. از منابع مسدود شده اخبار ، آهنگ و فیلم در باشگاه قرار میدادن
عمده ترین دلیلشم برمیگشت به بحثهای سیاسی بدون منطقی که شکل میگرفت و اونجا به جای منطقی حرف زدن افراد تو سر و کله هم میزدن و کلی شایعه از خودشون یا نهایتا از سایتهای معاند نظام این جا قرار میدادن
اینکه میبینید در گوگل سرچ میکنید و همچین مواردی رو میبینید
به واقع مربوط به اون دوره زمانیس
که افرادی که هم اینجا بودن و هم دوست داشتن عمده فعالیتشون در باشگاه خودشون باشه این اخبار رو میذاشتن
نکته قابل تامل این بود ..............که عده ای از اونا که میزاشتن انگار از خداشون بود که اینجا ***** بشه و محفل علمی به این وزینی وجود نداشته باشه ............ در نوشته هاشون کاملا پیدا بود
و البته خیلی از اون افراد کلا از این باشگاه رفتن
ولی هر بار مهندس پیرجو و ادمین با ارائه اقداماتی باشگاه رو از *****ینگ کامل نجات دادن![]()
سلام؛نکته مهم دیگه هم اینه که در حال حاضر نیست عده بسیار انگشت شماری که چندین و چند نام کاربری دارن و نام های کاربری مضاعفشون !!!!!!!
تاپیکهای این چنین میزنن که خوشبختانه بیشتر اوقات مدیران اجازه جولان کشیدن به این افراد رو نمیدن
سلامسلام؛
ممنون از توضیحات خوبت![]()
اما اقا محمد فک میکنم دارید در مورد من اشتباه میکنید
باور کنید من اولین باره که در این باشگاه فعالیت میکنم و در مورد این چیز هایی که شما فرمودیداثلأ هیچ اطلاعی نداشتمبازم مرسی که اگاهم کردید
![]()
ای بابا ممد جان الان که رقابت هم پیش اومده سالم اگه باشه جای خوشحالی داره و خیلی خوبهسلام
من اصلا و ابدا منظورم شما نبود
اونهایی که من منظورم بود خودشون خوب میدونن ........ یه مدت در پروفیل من بد گرد و خاک راه انداخته بودن![]()