یک سوال؟

معمار89

عضو جدید
"باشگاه مهندسان ایران ***** شد"
خیلی جاها این جمله رو دیدم در صورتی که باشگاه ***** نشده،پس چرا همچین چیزی رو نوشتن :question:

Candyman

کاربر فعال
"باشگاه مهندسان ایران ***** شد"
خیلی جاها این جمله رو دیدم در صورتی که باشگاه ***** نشده،پس چرا همچین چیزی رو نوشتن :question:

دوست عزیز
در یک پریود زمانی خاص که بر میگرده به گذشته و وقایع خاص ...این سایت ***** شد.اون هم اشتباه.بقیه اش هم به درد دنیا و آخرت هیچ کس نمیخوره.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
باشگاه دو سه باری مسدود شد
از جمله مهمترینش سبب شد که تالار سینما ، اخبار حذف بشه و ادعاهای واهی هم نبود

عده ای که فقط خودشونو میدیدن ............. از منابع مسدود شده اخبار ، آهنگ و فیلم در باشگاه قرار میدادن

عمده ترین دلیلشم برمیگشت به بحثهای سیاسی بدون منطقی که شکل میگرفت و اونجا به جای منطقی حرف زدن افراد تو سر و کله هم میزدن و کلی شایعه از خودشون یا نهایتا از سایتهای معاند نظام این جا قرار میدادن

اینکه میبینید در گوگل سرچ میکنید و همچین مواردی رو میبینید
به واقع مربوط به اون دوره زمانیس
که افرادی که هم اینجا بودن و هم دوست داشتن عمده فعالیتشون در باشگاه خودشون باشه این اخبار رو میذاشتن

نکته قابل تامل این بود ..............که عده ای از اونا که میزاشتن انگار از خداشون بود که اینجا ***** بشه و محفل علمی به این وزینی وجود نداشته باشه ............ در نوشته هاشون کاملا پیدا بود

و البته خیلی از اون افراد کلا از این باشگاه رفتن

ولی هر بار مهندس پیرجو و ادمین با ارائه اقداماتی باشگاه رو از *****ینگ کامل نجات دادن :gol:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
نکته مهم دیگه هم اینه که در حال حاضر نیست عده بسیار انگشت شماری که چندین و چند نام کاربری دارن و نام های کاربری مضاعفشون !!!!!!!

تاپیکهای این چنین میزنن که خوشبختانه بیشتر اوقات مدیران اجازه جولان کشیدن به این افراد رو نمیدن

HaMiD.TcI

مدیر تالار موبایل متخصص سیستم عامل Apple
مدیر تالار
سلام

خدمتتون عرض کنم که توی یک دوره ی زمانی خاص به دلیل افزایش بحث های سیاسی بی مورد در سایت های مختلف و در مقابل ناتوانی *****ینگ ایران برای فیل کردن سایت هایی که مباحث سیاسی رو رواج میدن سیستم فیلت رینگ از حالت دستی به حالت اتوماتیک تغییر رویه داد و هر سایتی که کلمات خاصی را در بازه زمانی های خاص و به تعداد مشخصی در خودش گنجونده بود به صورت اتوماتیک ***** میشد. و این شد که باشگاه برای مدتی مسدود شد که اونقدرا هم زیاد نبود و در زمان مسدودی هم با دامنه ی دیگر مشغول به کار بود.

موفق باشید

نام زشت

اخراجی موقت
سلام
باشگاه دو سه باری مسدود شد
از جمله مهمترینش سبب شد که تالار سینما ، اخبار حذف بشه و ادعاهای واهی هم نبود

عده ای که فقط خودشونو میدیدن ............. از منابع مسدود شده اخبار ، آهنگ و فیلم در باشگاه قرار میدادن

عمده ترین دلیلشم برمیگشت به بحثهای سیاسی بدون منطقی که شکل میگرفت و اونجا به جای منطقی حرف زدن افراد تو سر و کله هم میزدن و کلی شایعه از خودشون یا نهایتا از سایتهای معاند نظام این جا قرار میدادن

اینکه میبینید در گوگل سرچ میکنید و همچین مواردی رو میبینید
به واقع مربوط به اون دوره زمانیس
که افرادی که هم اینجا بودن و هم دوست داشتن عمده فعالیتشون در باشگاه خودشون باشه این اخبار رو میذاشتن

نکته قابل تامل این بود ..............که عده ای از اونا که میزاشتن انگار از خداشون بود که اینجا ***** بشه و محفل علمی به این وزینی وجود نداشته باشه ............ در نوشته هاشون کاملا پیدا بود

و البته خیلی از اون افراد کلا از این باشگاه رفتن

ولی هر بار مهندس پیرجو و ادمین با ارائه اقداماتی باشگاه رو از *****ینگ کامل نجات دادن :gol:

فکر نمی کنید یکی از دلایل بحث های غیر منطقی و متعصبانه ، همین قضاوت های یک طرفه بود ؟

معمار89

عضو جدید
نکته مهم دیگه هم اینه که در حال حاضر نیست عده بسیار انگشت شماری که چندین و چند نام کاربری دارن و نام های کاربری مضاعفشون !!!!!!!

تاپیکهای این چنین میزنن که خوشبختانه بیشتر اوقات مدیران اجازه جولان کشیدن به این افراد رو نمیدن
سلام؛
ممنون از توضیحات خوبت:gol::gol:
اما اقا محمد فک میکنم دارید در مورد من اشتباه میکنید:confused:
باور کنید من اولین باره که در این باشگاه فعالیت میکنم و در مورد این چیز هایی که شما فرمودیداثلأ هیچ اطلاعی نداشتم:(بازم مرسی که اگاهم کردید:gol:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام؛
ممنون از توضیحات خوبت:gol::gol:
اما اقا محمد فک میکنم دارید در مورد من اشتباه میکنید:confused:
باور کنید من اولین باره که در این باشگاه فعالیت میکنم و در مورد این چیز هایی که شما فرمودیداثلأ هیچ اطلاعی نداشتم:(بازم مرسی که اگاهم کردید:gol:
سلام
من اصلا و ابدا منظورم شما نبود:smile:

اونهایی که من منظورم بود خودشون خوب میدونن ........ یه مدت در پروفیل من بد گرد و خاک راه انداخته بودن:cool:

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
من اصلا و ابدا منظورم شما نبود:smile:

اونهایی که من منظورم بود خودشون خوب میدونن ........ یه مدت در پروفیل من بد گرد و خاک راه انداخته بودن:cool:
ای بابا ممد جان الان که رقابت هم پیش اومده سالم اگه باشه جای خوشحالی داره و خیلی خوبه
به امید رقابت سالم...

بالا