خودمو به موش مردگی میزنم
دروغ نگو این دم آخریخیلی باحالی
دروغ نگو این دم آخری
بیا این روز آخری باهم بریم بیرون قدم بزنیم و بعد از ناهار بستنی بخوریم و بعدش قلیون بکشیم , زندگی ارزش هیچیو ندارهآخه سر عزراییلم کلاه میزاری
بیا این روز آخری باهم بریم بیرون قدم بزنیم و بعد از ناهار بستنی بخوریم و بعدش قلیون بکشیم , زندگی ارزش هیچیو نداره
بهتر , دوباره بر میگردیم میریم ماه عسلبا شکم چر اون دنیا رات نمیدن
بهتر , دوباره بر میگردیم میریم ماه عسل
دوس دارم حلوامو تو بپزی جنیان , بعده رفتن من همه ملک و املاکم مال توچه از خود راضی آقا این آمادگی رفتنو داره ببریدش
الفاتحه هه
دوس دارم حلوامو تو بپزی جنیان , بعده رفتن من همه ملک و املاکم مال تو
آهان ببخشی پرنیان , از همین امروز آستیناتو بزن بالا و با شمارش معکوس 3 .. 2 .. 1 شروع کن به پختن , راستی تا یادم رفته بگم که به سکینه ندیااااااااااااااااااااااااااین کلمه یعنی چه ولی حلوام خوب در میاد خواستی زودتر بگو
آهان ببخشی پرنیان , از همین امروز آستیناتو بزن بالا و با شمارش معکوس 3 .. 2 .. 1 شروع کن به پختن , راستی تا یادم رفته بگم که به سکینه ندیااااااااااااااااااااااااا
نه عزیزم , دختر همسایمونه , باعث و بانی اعتیاد و انحرافات اخلاقیم همین سکینه س , این منو بی ادب کردسکینه زنته ؟
نه عزیزم , دختر همسایمونه , باعث و بانی اعتیاد و انحرافات اخلاقیم همین سکینه س , این منو بی ادب کرد
من بی گناهم , من شریف زندگی کردم , من گول چش و ابروشو خوردمتوبه کن سکینه رو معرفی کن تا از جرمت کم شه
من بی گناهم , من شریف زندگی کردم , من گول چش و ابروشو خوردم
خوشگل که هست ولی کنه س , اعصاب نذاشته برامونذلیل مرده مگه خیلی خشکله
خوشگل که هست ولی کنه س , اعصاب نذاشته برامون
سخته برام ولی بخاطر تو دست به هرکاری میزنمعیبی نداره یه روز مونده تحمل داشته باش
سخته برام ولی بخاطر تو دست به هرکاری میزنم
دو سه روزززززززززززززززززززز است که گلللللل به باغ نیاااااااااااااااااامد ....هی نقیییییییییییی
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
ماه تولدت و روز تولدت رو پشت سر هم کامنت بزار =)) | زنگ تفريح | 2 | |
![]() |
یه روز معمولیتو تعریف کن | زنگ تفريح | 0 | |
![]() |
خاطره روز اول دانشگاه | زنگ تفريح | 193 | |
![]() |
يه روز يه تركه! | زنگ تفريح | 6 | |
![]() |
اگه یه روز تو خیابون خودتو ببینی بهش چی میگی؟ | زنگ تفريح | 143 |